- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #4.881
üzüldüm ben
olsun cnm bu sefer de olmadıysa suc bızde deeel kü
iffff ölelimmi ya üzülme sakın
ya ne kadar kesin o sonuç bekle biraz daha olmazsan doktora gidersin kan verirsin..OOOOOOOFFFF OFF
Geldim gaza liliiiiiiii liii
aldım tesi lililiiiiiii liii
damlattım 4 damlaaaaa
ve sonuç tek çizgiiiiii lilil liiiiiiii
kaderim bu benim değil 5 gün 2 ay geciksem inanmıyacam artık hamiş olacağıma
gelmedik kırmızıdan ümit kesilmez hanımefendi
+ üzülmek yok
nasip&kısmet
hayırlısı inşallah
tüh ya cok üzüldüm seni gaza getirdim galiba özür dilerim ama üzülme belki daha gec cıkar kimide 10 gunden önce belli olmuyormusumut fakirin ekmegi
tüh ya cok üzüldüm seni gaza getirdim galiba özür dilerim ama üzülme belki daha gec cıkar kimide 10 gunden önce belli olmuyormusumut fakirin ekmegi
tamam craftycim.. gelmedik kırmızıdan ümit kesmiyim bari
aşk olsun canımcımm ne özürüben çok takmadım... alıştım sanırım
çok üzüldüm ama neden gecikiyoor ya umutlandırıyor bizi bu kırmızılar :26:
arkadaşım üzülme idrar testlerinin 10 günden önce pek güvenilirliğinin olmadığını söyleniyor. Bence birkaç gün daha bekle ozaman belli olur.
izmirli zuzum üzülmek yok biliyosun.. mutlaka birgün anne olacağız.. beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır demi zuzum
seviyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bide ben sonuç böyle çıkar diye yedekli aldım bi tane daha testim varr.. onuda perşembe sabahına kadar olmazsam ilk idrarla yapim diyorum
seviyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bide ben sonuç böyle çıkar diye yedekli aldım bi tane daha testim varr.. onuda perşembe sabahına kadar olmazsam ilk idrarla yapim diyorum
İzmirlizuzu , canını sıkma , ya kısmet
Test test diye yazıp durdunuz , bende gayrete geldim ( bana ne oluyorsa) , çantamda yedek test taşımaya başlamıştım ( manyak ötesi oldum bu ara ) testi yaptım veee tek çizgi ile tekrar buluştuk , özlemiştim görmeyeli yaw
İzmirlizuzu , canını sıkma , ya kısmet
Test test diye yazıp durdunuz , bende gayrete geldim ( bana ne oluyorsa) , çantamda yedek test taşımaya başlamıştım ( manyak ötesi oldum bu ara ) testi yaptım veee tek çizgi ile tekrar buluştuk , özlemiştim görmeyeli yaw
alemsin cnm ya..
ne kadar vardı senin gününe?
son görüşün olsun inşallahhh
beddua gibi oldu :)
evet ya akşama ne yapsak :26:bir sessizlik bir sakinlik
hayır ola :)
hadi akşam ne yemek yapçaz onu konuşalım :)
tannsel
annen ne güzel yemekler yapıyordur şimdi sanaaaa
ne var akşama
:81::81::81::81::81::81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?