2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ya ne kadar kesin o sonuç bekle biraz daha olmazsan doktora gidersin kan verirsin..

gelmedik kırmızıdan ümit kesilmez hanımefendi
+ üzülmek yok
nasip&kısmet
hayırlısı inşallah

tamam craftycim.. gelmedik kırmızıdan ümit kesmiyim bari

tüh ya cok üzüldüm seni gaza getirdim galiba özür dilerim ama üzülme belki daha gec cıkar kimide 10 gunden önce belli olmuyormus umut fakirin ekmegi

aşk olsun canımcımm ne özürü ben çok takmadım... alıştım sanırım

tamam craftycim.. gelmedik kırmızıdan ümit kesmiyim bari

aşk olsun canımcımm ne özürü ben çok takmadım... alıştım sanırım

ne bileyim kendimi kötü hissettim sadece benimle aynı belirtiler vardı ama seb bana benzeme benim sevincimde 3 gün sürmüstü allah esirgesin keske benimde o zamanlar tek çizgi cıksaydı bu yadar yıpratmazdı belki beni

çok üzüldüm ama neden gecikiyoor ya umutlandırıyor bizi bu kırmızılar :26:

sanırım ben kendi gecikmemin nedenini biliyorum... ben 2 ay klomen kullandım bu ay kullanmadım bişey... ilk doğum kontrol hapını bırakıncada böyle olmuştu vucut sapıyıyor galiba bakalım 1 haftayı geçerse giderim doktoruma

arkadaşım üzülme idrar testlerinin 10 günden önce pek güvenilirliğinin olmadığını söyleniyor. Bence birkaç gün daha bekle ozaman belli olur.

izmirli zuzum üzülmek yok biliyosun.. mutlaka birgün anne olacağız.. beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır demi zuzum

arkadaşım üzülme idrar testlerinin 10 günden önce pek güvenilirliğinin olmadığını söyleniyor. Bence birkaç gün daha bekle ozaman belli olur.

izmirli zuzum üzülmek yok biliyosun.. mutlaka birgün anne olacağız.. beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır demi zuzum

seviyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bide ben sonuç böyle çıkar diye yedekli aldım bi tane daha testim varr.. onuda perşembe sabahına kadar olmazsam ilk idrarla yapim diyorum

seviyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bide ben sonuç böyle çıkar diye yedekli aldım bi tane daha testim varr.. onuda perşembe sabahına kadar olmazsam ilk idrarla yapim diyorum

Oyyyy kıyamam üzülme sakın.
Kimin ne zaman hamiş kalcağı heç belli olmaz bir bakarsınki
bebişin göbüşünde

İzmirlizuzu , canını sıkma , ya kısmet

Test test diye yazıp durdunuz , bende gayrete geldim ( bana ne oluyorsa ) , çantamda yedek test taşımaya başlamıştım ( manyak ötesi oldum bu ara ) testi yaptım veee tek çizgi ile tekrar buluştuk , özlemiştim görmeyeli yaw

alemsin cnm ya..
ne kadar vardı senin gününe?

son görüşün olsun inşallahhh

beddua gibi oldu :)

bir sessizlik bir sakinlik
hayır ola :)
hadi akşam ne yemek yapçaz onu konuşalım :)
tannsel
annen ne güzel yemekler yapıyordur şimdi sanaaaa
ne var akşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…