2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ah ah öle 12den vuracak bir yol olsada hepimiz vursak..valla ben bilmiyorum öyle bir yol.:26:

hoşbulduk cnm teşekkür ederim çok şükür keyfim yerinde yaş ilerlemese daha iyi olcam yaşlı anne (32 )olucam diye üzülüyorum okadar sen nasılsın

bende iyiyim cnm ne olsunççiş güç uğraşıyoruz işte.

hoşbulduk cnm teşekkür ederim çok şükür keyfim yerinde yaş ilerlemese daha iyi olcam yaşlı anne (32 )olucam diye üzülüyorum okadar sen nasılsın

öncelikleee
dr a gittin mi
bi sorun var mı
eşin kaç yaşında spermiyogram yapıldı mı
ne kadar zamandır evlisin? ne kadar zamandır deniosun
korunma yöntemin neydi

hah haaa kelin ilacı olsaa

kız bilsek biz uğraşırmıyız bu kadar .. ki ben bir çocuk annesiyim. yine de 2. için bekliyorum
Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak

öncelikleee
dr a gittin mi
bi sorun var mı
eşin kaç yaşında spermiyogram yapıldı mı
ne kadar zamandır evlisin? ne kadar zamandır deniosun
korunma yöntemin neydi

doktora hiç gitmedim eşim de 33 yaşında 2 yıldır evliyiz bu ay itibariyle denemeye başladık eşim korundu şimdiye kadar ben hiç ilaç kullanmadım bukadar hocam

doktora hiç gitmedim eşim de 33 yaşında 2 yıldır evliyiz bu ay itibariyle denemeye başladık eşim korundu şimdiye kadar ben hiç ilaç kullanmadım bukadar hocam

ilk kural kafanı çocuğa takmayacaksın çünküüüü takınca gelmiyolar
tamamen psikolojik adet bile gelmiyoo
doktora gidersen söyleyeceği şey 1 yıl korunmasız deneyin çocuklar her ay %20 şansınız var
tabi fizyolojik olarak bir sıkıntı yoksaa

hocam
hemen dr derim ben
hemen spermiyogram
bi sorun varsa Allah korusun geç oılmadan çözülee

Ay kocamın telefonu geldi olleyyy :) yetişmez die korkuodum

hocam
hemen dr derim ben
hemen spermiyogram
bi sorun varsa Allah korusun geç oılmadan çözülee

Ay kocamın telefonu geldi olleyyy :) yetişmez die korkuodum

ok cnm ben giderim ancak kocalık bişey olursa o zor işte klasik bişiii yoktur türk erkeği modunda o çünkü ...yoksam 14 şubat hedayesimi aldın bak ben hediye de düşünmedim daha al bi sorun daha hocam

ok cnm ben giderim ancak kocalık bişey olursa o zor işte klasik bişiii yoktur türk erkeği modunda o çünkü ...yoksam 14 şubat hedayesimi aldın bak ben hediye de düşünmedim daha al bi sorun daha hocam

yok kuzum benim kocanın d günü 11 şubatta galaxi s istiodu çok almıodu ama kıyamadı parasına
ben aldım ona çok sevinecekkk
benim koca teknolojik adam
ben hep teknolojik şeyler alıorum seninki ne sever bilmem tüyo ver düşünelim
ama sen 14 şubat hediesi bir spermiyogram isteyebilirsin ondan

Kızlar yemekten bahsetmişsiniz..Canım annem neler neler yapıyo ama midem çok kötü yiyemiyorum.
öğlen mantı ve lahana dolması yaptı bi kaçık mantı 2 tane dolma zor yedim..Akşamada somon balığı yapıcak omega varya iyi gelir diye umarım yiyebilirim

Allah iyiyliğini versin crafty. Spermiyogram hediyesi oyy oyy. sonuç kötü çıkınca çok berbat oluyo yaaaaaaaaaaaaaa

benimki bi beni sever bide yemek yemeği...ben hediyemi istemenin yollarını düşüneyim bakiimm

oy benimkide teknolojik adamlardandır.
Cep telefonu yeni aldı ama saat bakıyo son zamanlarda..fonksiyonlu şık birşey istiyo ama.anam bir saate o kadar para veremem ben.çok pahalı beğendiği saatler.
Aslında bende hediye olarak bu ay adet olursam eğer spermiyogram isteyebilirim

casio nun süper teknolojik saatleri var
aldıktı kocaya çok şık ve ucuzlar 150-200 arası süper saatler bulunabilio

ben geldimmm :) çok özledimm siziiii.. nasılsınız ballarım..?

kız hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…