2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

canoooooooooooooooooooooooooo tebrikler canım ya .Çooooook sevindim senin adına.İnşallah bu kez sağlıkla hayırlısıyla alırsın kucağına yavrunu.( bu sefer tencere yakmadım:

canoooooooooooooooooooooooooo tebrikler canım ya .Çooooook sevindim senin adına.İnşallah bu kez sağlıkla hayırlısıyla alırsın kucağına yavrunu.( bu sefer tencere yakmadım:

amin canım sağollllll inşallah bu sefer alcam kucagımaaaaaaaa tencere borcum vardı demi sana

Son düzenleme:
canom_14 kullanıcısından alıntı
Eklenti 139280

biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkk

anaç kadın cano maşallah hoşgeldiniz
allahım sağlıklı sıhhatli tamamına erdirsin inşallah
sür göbişleri ekrana bize de bulaşsın kız

kızlar ya sabahta yaptım test yine çıkmadı adette olmadım acaba diyorum geç döllenme mi ne deniliyor ya ondan mı oldum acep...

kızlar ya sabahta yaptım test yine çıkmadı adette olmadım acaba diyorum geç döllenme mi ne deniliyor ya ondan mı oldum acep...

şebocum bir iki güne olmazsan kanda baktır bazı hamilelikler çıkmıyormuş idrarda
bende umutsuzum bu ay daha düzene giremedim galiba doğum kontrol haplarının etkisi devam ediyor

şebocum bir iki güne olmazsan kanda baktır bazı hamilelikler çıkmıyormuş idrarda
bende umutsuzum bu ay daha düzene giremedim galiba doğum kontrol haplarının etkisi devam ediyor

bende öyle düşünüyorum cnm cumartesiye kadar beklicem olmazsam kanda baktırcam... hayırlısı inşallah başka bi sıkıntı yoktur ben ondan çok korkuyorum....

şebocum panik yok beklemeye devam..

doğum kontrol haplarının etkisi ne kadar sürüyoki?
ben hiç kullanmadım ilaç falan..:26:

bende öyle düşünüyorum cnm cumartesiye kadar beklicem olmazsam kanda baktırcam... hayırlısı inşallah başka bi sıkıntı yoktur ben ondan çok korkuyorum....

ben ilacı bırakınca gittim doktora normal dedi herşey akışına bırakın ne zaman olursa gelin
ama eylülde gittim ben ona 5 ay oldu tekrar gitsem mi diye düşünüyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…