- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.041
canom tebrik ederim maşallah sahidende ne doğurgan hatunsun beeee
yok bacı pazartesi gitcem hem keseyide görürüzerkenden gitmicemm
yaa gelmezsem dayanamam kiiiiiiiiiiio zaman ptesi ye kadar ne topice gel ne konuş bebekle ilgili
TOTEM yapalım taam mı
canomm varmı bize tavsiyelerin, önereceğin yöntemlerin:d
sağol canım valla dogurganımda bide sağlıkla alsam kucagıma başka bişi sitemiyom vallaaaaaaaaaaaaaaa
yaa gelmezsem dayanamam kiiiiiiiiiii
valla bacım tavsiye aynı yattım yarım saat yastıkla ama bu sefer umudum pek yoktu yaww 3 kere fik fik yaptık yani nasıl tuttu ben bile inanamıyorum
yaa gelmezsem dayanamam kiiiiiiiiiii
valla bacım tavsiye aynı yattım yarım saat yastıkla ama bu sefer umudum pek yoktu yaww 3 kere fik fik yaptık yani nasıl tuttu ben bile inanamıyorum
hımss ayy bende bu ay 3 defa fik fikledimbenim hiç ama hiç umudum yokk al işte ölüyorum sancıdan geliyorum diyor kırmızlarr
Al benden de o kadar canım yaaaa
Ölüyorum belimin ağrısından uffff :85:
Al benden de o kadar canım yaaaa
Ölüyorum belimin ağrısından uffff :85:
bende ölüorum grip oldummmm
hapşurmaktan içim dışıma çıkıo
ve benim transferim ya yarın ya perşembe
tam zamanı dimi !!!!!!!!!!!!!!
çok geçmiş olsun canım umarım etkilemezzz kızz hani 1 hafta tatil yapıyodun iptalmi olduuu
kıyamam sanabenimkiler kesin geliyor hiç şaşırtmadılar beni şimdiye kadarrr ama inş. seninkiler öyle değildir yanlış alarmdır.
sonrasında alcam izin tatlım sonrası önemli avrupada oturup anadoluda çalışıorum
sarsılmiim ilk hafta
Bugün ( yani 10 dk sonra ) , 28. günüm . Bu aralar stressten dolayı 28 günde bir oluyorum . Sabaha olmazsam şaşarım canım
Kısmetse gelir Şam dan Yemen den , kısmet değilse ne gelir elden ...
benim adetlerimde belimde çok agrırdı ama bu sfer sırf kasıgım agrıyo umarım kırmızılar gelmez
Bugün ( yani 10 dk sonra ) , 28. günüm . Bu aralar stressten dolayı 28 günde bir oluyorum . Sabaha olmazsam şaşarım canım
Kısmetse gelir Şam dan Yemen den , kısmet değilse ne gelir elden ...
yasemincik
sen her akşam burdasın kuzum
fik fik yapmadan bu bebek nasıl olar kiiii zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?