2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Ayyyy çok sevindim CANO hamileymiş.CRAFTY transferi olacakmış ohhhhh maşallah
Kızlar vallahi eskiler yavaş,yavaş gidiyor bu OCAK ve ŞUBAT baya hamiş çıktı.
Geri kalanlarda sırada herkez hamiş kalacak.

Allah'ın delisi
sevgililer günü planla hadi

mistral im sen de akıllım gibi şık yemekeler yap pazar günü için tatlı olarak da o ısırılmış çikolata kutusunu verirsin :)

kayınvalidem hafta sonu bizde olacağı için hiç bi planım yok sadece eğer kanda pozitif çıkarsa kocama bebek patiği alıp hediye edicem tek aklımda o var masa falan yalan oldu yanii....

Canım o zaman bence kan tsti yaptır olup olmadığından emin ol
sonrada doktorun randevusunu bekle dirim ben

ya çevremde yokki yaptırcağım biyer olsa hemen gidecem de... bide şu aile hekimi muhabbeti var her sağlık ocağınada gidemiyorum uyuz oldum yaa...

allah'ın delisi
sevgililer günü planla hadi

mistral im sen de akıllım gibi şık yemekeler yap pazar günü için tatlı olarak da o ısırılmış çikolata kutusunu verirsin :)
olabilir evet. Kutu sevimli bir fikir ama demi

canım o zaman bence kan tsti yaptır olup olmadığından emin ol
sonrada doktorun randevusunu bekle dirim ben
bencede aklına takacaksan eğer git öğren emin ol en azından.

ayyyy çok sevindim cano hamileymiş.crafty transferi olacakmış ohhhhh maşallah
kızlar vallahi eskiler yavaş,yavaş gidiyor bu ocak ve şubat baya hamiş çıktı.
Geri kalanlarda sırada herkez hamiş kalacak.

selam hoşgeldiniz.
Bu topic baya hareketli oldu..inşallah devamıda gelir.

allahım bizlere hamiş topikleride açmayı nasip etsin....

ne güzel bi dua oldu yaww...

aminnnn olcak inşallah bi gün sebocum hem kırmızılar gelmemiş daha ümidimiz var hala kızlar hepinizi öpüyorum 3 gün yokum buralarda dönüşte hamile haberlerinizi almak ümidiyle gidiyorum kendinize iyi bakın

transferim yarınmışş
mübarek perşembee :) hürrem gelio töbe töbeee
bana bol bol dua edin emiiii

maşallah diyelim allahım hayırlısıyla sımsıkı tutunsunlar annecine kuzum sende elhem felak nas işte bildiğin duaları bide çekebildiğin kadar selavatı şerif tıransferden sonra elini karnının üstüne koyup oku ablam öle yapmıştı inşallah seninkide tutuncak annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…