2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

aaaaaaa canom hamilemiii
çok sevindim yaa
hayırlı olsun canım
sağol canım
erotik cano
kozlu cano oldu :)

Ayyyy çok sevindim CANO hamileymiş.CRAFTY transferi olacakmış ohhhhh maşallah
Kızlar vallahi eskiler yavaş,yavaş gidiyor bu OCAK ve ŞUBAT baya hamiş çıktı.
Geri kalanlarda sırada herkez hamiş kalacak.
sağol canım allah dualarımı duyduuuu
ayyy nasıl sevindim yaa canım gözün aydın maşallah hayırlısıyla kucağınada almak nasip olsun inş

amin canım sağollll

yarın 11 de randevum var bakalım nolcekkkkk

canom hamile misisn süpeeer maşallah Allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dikkat et kendine kanda baktırdın mı değerine?

e hani gitmiodun ptesiye kadar noldu
kararsız cano :)
canım pazartesi eşim işe başlıyomuş salıydı degişti o yüzden eşim yarın gidelim dedi
canom hamile misisn süpeeer maşallah Allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dikkat et kendine kanda baktırdın mı değerine?

sağol canım ewet valla idrar testleri hamilesin diyo zaten 4 gün geçti adet olmadım yarında doktora gitcem

kızlar belki abartıyorsun diyeceksiniz ama dün eve gitmeden kocamı aradım kornişan turşusu istedim adam direk şok hayırdır bismillah dedi yani dedim yok kuskus salatası yapıcam neyse almış köz biber mısır falan yaparken turşu kavanozunun yarısını yedim üzerinede bi dünya kuskus salatası yesim ama anca kesti ama olsa şimdi bile yerim yani...

11 mi hani kese görcektin kıss
gene görünüyomuş yarın 4+4 olcam o zamanda görünüyomuş yarın kabi atmaya başlıcak hesaplamalara göre ben 14 subat sanıyodum
canom seninde ilk testin negatifdi dimi gitmeden yapmııştın dimi ben mi yanlış hatırlıyorum...

canım kanda negatif çıkmıştı idrarda çoooooooooooooooook silikti pembe degil beyaz çizgi çıkmıştı cuma günü pembe dünde kıpkırmızı iki çizgi çıkmıştı

hadi bakalım hayırlısı inşallaaaaaaaahhhh

Son düzenleme:
canım kanda negatif çıkmıştı idrarda çoooooooooooooooook silikti pembe degil beyaz çizgi çıkmıştı cuma günü pembe dünde kıpkırmızı iki çizgi çıkmıştı

güzelim bence doktorun kan testi isteyebilir değere bakmak isteyebilir o yüzden olayı hızlandırmak adına bugün kan testi yaptırıp gidebilirsin

anladım cnm bakalım bende cumartesi kanda baktırcam allahım nolur pozitif çıksın noluuurrr...

güzelim bence doktorun kan testi isteyebilir değere bakmak isteyebilir o yüzden olayı hızlandırmak adına bugün kan testi yaptırıp gidebilirsin
ya fazla evden çıkmak istemiyorum olacaksa hepsi aynı anda olsun zaten sonucumu internetten ögreniyorum 15 gün sonraya randevu veriyor o zaman tekrar giderim sokak suanda benim için riskli
anladım cnm bakalım bende cumartesi kanda baktırcam allahım nolur pozitif çıksın noluuurrr...

inşallah canım pozitif çıkarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…