- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.181
sağol canımaaaaaaa canom hamilemiii
çok sevindim yaa
hayırlı olsun canım
erotik cano
kozlu cano oldu :)
sağol canım allah dualarımı duyduuuuAyyyy çok sevindim CANO hamileymiş.CRAFTY transferi olacakmış ohhhhh maşallah
Kızlar vallahi eskiler yavaş,yavaş gidiyor bu OCAK ve ŞUBAT baya hamiş çıktı.
Geri kalanlarda sırada herkez hamiş kalacak.
ayyy nasıl sevindim yaa canım gözün aydın maşallah hayırlısıyla kucağınada almak nasip olsun inş
sağol canım
sağol canım allah dualarımı duyduuuu
amin canım sağollll
yarın 11 de randevum var bakalım nolcekkkkk
sağol canım
sağol canım allah dualarımı duyduuuu
amin canım sağollll
yarın 11 de randevum var bakalım nolcekkkkk
canım pazartesi eşim işe başlıyomuş salıydı degişti o yüzden eşim yarın gidelim dedie hani gitmiodun ptesiye kadar noldu
kararsız cano :)
canom hamile misisn süpeeermaşallah Allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dikkat et kendine kanda baktırdın mı değerine?
gene görünüyomuş yarın 4+4 olcam o zamanda görünüyomuş yarın kabi atmaya başlıcak hesaplamalara göre ben 14 subat sanıyodum11 mi hani kese görcektin kıss
canom seninde ilk testin negatifdi dimi gitmeden yapmııştın dimi ben mi yanlış hatırlıyorum...
kızlar belki abartıyorsun diyeceksiniz ama dün eve gitmeden kocamı aradım kornişan turşusu istedim adam direk şok hayırdır bismillah dedi yani dedim yok kuskus salatası yapıcam neyse almış köz biber mısır falan yaparken turşu kavanozunun yarısını yedim üzerinede bi dünya kuskus salatası yesim ama anca kesti ama olsa şimdi bile yerim yani...
canım kanda negatif çıkmıştı idrarda çoooooooooooooooook silikti pembe degil beyaz çizgi çıkmıştı cuma günü pembe dünde kıpkırmızı iki çizgi çıkmıştı
gene görünüyomuş yarın 4+4 olcam o zamanda görünüyomuş yarın kabi atmaya başlıcak hesaplamalara göre ben 14 subat sanıyodum
canım kanda negatif çıkmıştı idrarda çoooooooooooooooook silikti pembe degil beyaz çizgi çıkmıştı cuma günü pembe dünde kıpkırmızı iki çizgi çıkmıştı
ya fazla evden çıkmak istemiyorum olacaksa hepsi aynı anda olsun zaten sonucumu internetten ögreniyorum 15 gün sonraya randevu veriyor o zaman tekrar giderim sokak suanda benim için riskligüzelim bence doktorun kan testi isteyebilir değere bakmak isteyebilir o yüzden olayı hızlandırmak adına bugün kan testi yaptırıp gidebilirsin
anladım cnm bakalım bende cumartesi kanda baktırcam allahım nolur pozitif çıksın noluuurrr...
canom sana ticker yapıyım mı son adet tarihini verde...
canım crafty kızıyooo yaptım 2 kere kaldırttıyarın yapcam inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?