- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.261
sebooooooşş bende varr:18::18::18::18:
kız ben kafayı kırcam dünden beri bi yanım ACABA MI? diyor diğer yanım yok yaa umutlanma boşuna diyor sen test yapmadın mıı????
ben yarın sabah ilk idrarla yapıcam:26::26::26::26:
ilk gebeliğimde vardıı ama şimdi yok canım bide idrarım köpüklü oluyo
slm kızlar biriniz aşırı susama demiş ay bende var biliyormusunuz bir kaç gündür ölücem susuzluktan ağzım kuru değil ıslak ama boğazım yanıyo çok susuyorum içim yanıyo resmen hani böyle pekmez içersinizde boğazınız yanar ya işte öyle nedendir bilmiyorum hatta sağlık ocağına gidip şeker tahlili bile yaptırdım acaba şekermi var bende diye çok şükür yokmuşsanki yaz günündeyiz çok enteresan birde sürekli uyku hali var gözlerim kapanıyor neden acaba
bende de aşırı derecede hemde nasıl görseniz tek aradığım ekşili bişeyler birde su hayatımda da suya düşkün biri değilimdir.. ben test yaptım cnm dün akşam da bugün sabah ilk idrarlada ama ikiside negatif çıktı ama hala adetim gelmedi bende cumartesiye randevu aldım doktora gidecem bakalım kan ultrasyon ne varsa yaptırcam...
ağzımı musluğa dayayasım var...
adetin geciktimi.. hamiş olmuş olabilirmisin???
[ı]kız yok adet geçmedi daha 2 hafta var[/ı]
Kız daha anca yumurtluyosundur ne gebelik belirtisi allah aşkınaaa
kız yok adet geçmedi daha 2 hafta var
karnım acıktı ama evde bişi yok alışverişe çıkmam gerek ama korkuyom yeminle bu duygu çok kötüü ya bişey olursa endişesi allah kimseye yaşatmasın yawwwwwwww
karnım acıktı ama evde bişi yok alışverişe çıkmam gerek ama korkuyom yeminle bu duygu çok kötüü ya bişey olursa endişesi allah kimseye yaşatmasın yawwwwwwww
ewet stresten çok uzagım almıyom evime valla doktora danısıp alcam daha öncede çok kullandımamin eğer düşük riskin varsa daha önce olmuş anladığım kadarıyla ilk 3 ay çok dikkatli ol derim stresten uzak dur ve ağır şeyler kaldırma istirahat et bide kullanmıyorsan folik asite başla cnm..
canom çok haklısın yaşamayan bilemez ama esirgenen gözede çöp batar bence sen işllerini tabiki kendini koruyarak allaha emanet yavrum de yap sen merak etme esirger allahım onu her kötülüklerden...
:)
nassınız napıosunuz
ben kendi adıma iyiyim..bugün sakin ofis ders çalışmaya çalışıyorum bir yandanda topiki takip etmeye çalışıyorum.
ben de bi sipariş aldım onu hesaplıyorum
bi yandan topik bi yandan sefgülüler günü hediyesi derken akşamı etmişim yauu
hala bulamadın demi hediye ..
eşin ne iş yapıyo ona görede bir hediye düşünebiliriz aslında.
mesela kendine ait masası varsa ikinizin güzel bir resmini şık bir çerçeve ile hediye edebilirsin.masasına koyar güzel olur.
hala bulamadın demi hediye ..
eşin ne iş yapıyo ona görede bir hediye düşünebiliriz aslında.
mesela kendine ait masası varsa ikinizin güzel bir resmini şık bir çerçeve ile hediye edebilirsin.masasına koyar güzel olur.
çerçeve dedinde yıllar önce bi çerçeve aldımdı ah ah
evdeyim haftaya unutturmayın fotosunu çekip koyacağım size
nasıl güzel nasıl komikkkk
ay yapmaz öle bişey ben onun için çok mahremim daha ofisine bile gitmedim
anca evde komidinin üstünde durur
merakla bekliyom bu hafta koyaydın da bize de örrnek olurdu
bencilllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?