2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

sağol canım umarım kist yokturrr

canım dün 4 aylık hamile arkadaşımı hastaneye götürdük grip olmuştu doktoru minoset vermiş sakıncalı olsa vermezdi heralde

çok sağol canım ya dün ölüyordum valla eşim kızdı ne olursa olsun gidip çektirelim kalbin falan durcak dedi o kadar kötüydüm yani minoset aldırdım bende ve benim kronik ürtikerimde var ilaç kullanıyorum sürekli duramıyorum yoksa napıcam hiç bilmiyorum allah yardımcımız olsun..

Diş ya da diş eti iltihabı gibi acil durumlarda, var olan enfeksiyonun bebeğin gelişimini dental tedavinin olumsuzluklarından daha fazla etkileyebileceği düşüncesi ön plana alınmalı ve bir jinekoloğun önerileri doğrultusunda dental tedavi yapılmalıdır.

inşallah canım Allah gönlüne göre versin
düşük nedenin neydi kan pıhtılaşması-genetik gibi bişey değil di mi

amin canım inşallah. canım kan pıhtılaşması testini hemen verememiştim düşük sonrası doğum kontrol hapı kullandım. dün verdim tam 10 tüp kan bakalım inşallah sonucu güzel çıkar.

amin canım. Allah herkese nasip etsin. noldu senin durum test yaptırdın mı ? benim de haftaya adet günü inşallah adet yerine bebek gelir.

gidsicem daha fazla duramam zaten saol canım sen hamile misin?

hamiş arkadaşlar var sanırım. bize dua edin arkadaşlar sizin dualarınız çabucak kabul olurmuş. Allah sağlıkla kucağınıza nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…