- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.241
ya sorma toxzoplazma varmış çiğ ürünlerde bende neler çekiyorum sucuklu yumurta diye annem salçalı sosis yapardı onu bile özlüyorumya ben hamile kaldığımda napıcam onlarsız
ama bizimkiler ev yapımı o da mı yasak:44:
tamam:) sucuk yersen pişirmeden yeme sakın arada ondan ye :d şilşmesin biryerin ama pişssin şekercim çiğ yeme olurmu mucksss
evet cnm.ben muayeneye girerken eşim mümkün değil bırakmaz beni oda girer yanımda.alttan muayene olduğumu bilir yani.bu seferde birşey olur annemi dinlemedin falan der hiç gelemem öle şeyler beklerim azcuk daha..
kayınvalidem yasak koydu cnm..ben geçen bir düşük yapmıştımda vajinal muayene oldum o akşamda düşük yaptım.muayene olduğum için olmuş o yüzden yasak koydular kendileri.
evet cnm.ben muayeneye girerken eşim mümkün değil bırakmaz beni oda girer yanımda.alttan muayene olduğumu bilir yani.bu seferde birşey olur annemi dinlemedin falan der hiç gelemem öle şeyler beklerim azcuk daha..
kayınvalidem yasak koydu cnm..ben geçen bir düşük yapmıştımda vajinal muayene oldum o akşamda düşük yaptım.muayene olduğum için olmuş o yüzden yasak koydular kendileri.
Yanlış bir inanışla birçok gebe alttan yapılan (vajinal) ultrasona girmemektedir ve bebeğinin düşeceğini sanmaktadırlar. Bir hekim olarak hepimiz vajinal ultrason yapıldığı için bebeğinin düştüğünü o yüzden doktorunu değiştiren hastalarla karşılaşmaktayız. Vajinal prob rahim ağzını görüntülemek ve erken gebeliğin takibi için çok yararlı bir ultrason yöntemidir ve dikkatli yapıldığında hiç bir zararlı etkiye yol açmamaktadır
canom ben biliyorum ama gelde kayınvalideme anlat.önceden gebe kadına bakmazlarmış ama öncedenmiş dedim elitmde demesinmi ee banada bakmadı hiç doktorum diye.
bu sefer onların dediği gibi olsun çünkü bıktım artık çenelerinden.
canom ben biliyorum ama gelde kayınvalideme anlat.önceden gebe kadına bakmazlarmış ama öncedenmiş dedim elitmde demesinmi ee banada bakmadı hiç doktorum diye.
bu sefer onların dediği gibi olsun çünkü bıktım artık çenelerinden.
içli köfte yiyesim var
ama en yakın satan yere 25 km uzağım
benimde kocamı dürtmek suretiyle uyandırıp kahvaltıya gidesim var offff
sıkıldım evde
peki kan testinde çıkmazsa da mı muayene olmayacak mışsın
kvalidene bi de onu sor canım :)
yok 9 ay bekliycem bakalım varmıymış doğacakmı diye?
Allah iyiliğini varsin cnm
nereye kayboluyosunuz ya..
cnm sıkılıyo zaten.bugün işyerimizde zaten çok stresli. offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?