- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.221
oooo sen ugrarmıydın buralara canımmmm oglusun hayırlı olsunnnselammmmmmmmmmmmmm eski dostlar... nasılsınız bakalım??
ya canım önce kan testini yaptır idrarda çıkmayabilirrrrkızlar bugün kan tahlili veremedim idrarda 3 kere baktım.. sonuç negatif. yarın kan testi verip tekrar baktıracağım am umudum yok. dibe vurmuş gibiyim..çok zormuş kızlar çok zor. tüp bebek tedavisi ve sonuçta negatif olması resmen yıkım..
ya allttan muayene düşüge sebep olmuyormuş ben dün doktoruma sordum bana dediki ne alaka bu makina bebege o kadar uzakkii degmesi imkansız benim kaynanamda yok alltan muayene olma falan demişti onun doktoruna gitcekmişim kadın olcakmış falan hiiiiç takmadım umursama canım boşverrrr kaynanalar gelinde hata bulmak için dedektör takmış gibilerrr annene de söyleme canım alttan muayene olursanda üstten oldum de bazen bu kaynanalara çok kızıyorum heeeeeeeiyi sayılırım cnm...
akşam 5de randevum.moralim bozuk biraz benimde.dün akşam kayınvalidem aradı sakın vajinal muayene falan olma yoksa biraz daha bekle diyokendi doktoruna götürmek istiyomuş beni izin alamazmısın falan dedi.ya ne kadar büyüttüler.dedim anne bebek falan yok olsa testte çıkardı..yok diyo sen genede bekle.bu gidişle bugün sadece kan testi vericem sanırım.zaten karar verdim bir daha annemede yalan söylüycem anneme söylediğimde annem hep ağzından kaçırıyo.
"Ölünün elini tuttuğunu görmek, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine,"
hadi inşallah ne diyeyim ....
ay şekerperşmbe günü yaptırdım negatif maalesef
hani cano gibi dedin ya o yüzden bi daha yaptır aklında kalmasın
zaten doktor da muayene etmeden önce isteyecektir yakın tarihte bi test sonucu
hımmsss ama arası çok yakın olmuş olacak bekleyeyim hafta içine kadar olmazsa deiğin gibi dr giderim
sevgili üstadım baka bana 10 gündür bekliyorum hala gelen giden yok bebek de yok
canom günaydın kullaklarını çınlatıyordum bende ii insanmışssın:) mucks şeker,,
hımsss kan testi yaptırdınmı peki sen şekercim belki sende cano gibi olmuşssundur yani keşke keşke duymak istediğin şeyleri bu işi uzmanı olsaydımda söyleyebilseydimamaa maalesef senden farklı drumda değilim (cano cano duy sesimizi bize umut oldun :),
hımsss kan testi yaptırdınmı peki sen şekercim belki sende cano gibi olmuşssundur yani keşke keşke duymak istediğin şeyleri bu işi uzmanı olsaydımda söyleyebilseydimamaa maalesef senden farklı drumda değilim (cano cano duy sesimizi bize umut oldun :),
he valla bu aralar iyiliğim üzerimdeeegünaydın bacımmmmmm
dün kocaman bir çiğköfte dürümü yedim etsizdi umarım bişi olmaz
he valla bu aralar iyiliğim üzerimdeeegünaydın bacımmmmmm
dün kocaman bir çiğköfte dürümü yedim etsizdi umarım bişi olmaz
geçen cuma kan testim negatif çıktı.ondan sonrada idrar testi yaptım hemde 2 kere yine negatif.bugün doktora hidicem bakalım.muayene olmam yasak artık doktorla konuşu çıkarım
ay canım inşallah yaaaaaaaa vardırda geç döllenme falandırrr
geçen cuma kan testim negatif çıktı.ondan sonrada idrar testi yaptım hemde 2 kere yine negatif.bugün doktora hidicem bakalım.muayene olmam yasak artık doktorla konuşu çıkarım
ay bişi olmaz etsizse şeker, bak çiğ ete dikkat et şeker lütfen
ne uyuz bir bedenizmiz var bize oyun yapıp duruyorrrneden muayene olmayaaksın aaa kim dedi yasak diye yaws
yok yaaaaa etsiz yiyorum valla sucuklu yımırta bilem yemiyomsalam sosis agzıma koymadım bir tek adet günüm gelmeden 6 gün önce 2-3 salam yemiştim:26:
yok yaaaaa etsiz yiyorum valla sucuklu yımırta bilem yemiyomsalam sosis agzıma koymadım bir tek adet günüm gelmeden 6 gün önce 2-3 salam yemiştim:26:
Allahtan kvalidem karışamıyo bize
annem de sadece adet oldun mu diyor ben de oldum diyorum o kadar
evet cnm.ben muayeneye girerken eşim mümkün değil bırakmaz beni oda girer yanımda.alttan muayene olduğumu bilir yani.bu seferde birşey olur annemi dinlemedin falan der hiç gelemem öle şeyler beklerim azcuk daha..canım kaynanan yüzünden mi yasak allah aşkına ya kist falan varsa daha kötü sen git muayeneni ol kimseyede deme ama inşallah bebik vardırrr
ne uyuz bir bedenizmiz var bize oyun yapıp duruyorrrneden muayene olmayaaksın aaa kim dedi yasak diye yaws
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?