2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selammmmmmmmmmmmmm eski dostlar... nasılsınız bakalım??
oooo sen ugrarmıydın buralara canımmmm oglusun hayırlı olsunnn
ya canım önce kan testini yaptır idrarda çıkmayabilirrrr
ya allttan muayene düşüge sebep olmuyormuş ben dün doktoruma sordum bana dediki ne alaka bu makina bebege o kadar uzakkii degmesi imkansız benim kaynanamda yok alltan muayene olma falan demişti onun doktoruna gitcekmişim kadın olcakmış falan hiiiiç takmadım umursama canım boşverrrr kaynanalar gelinde hata bulmak için dedektör takmış gibilerrr annene de söyleme canım alttan muayene olursanda üstten oldum de bazen bu kaynanalara çok kızıyorum heeeeeee
"Ölünün elini tuttuğunu görmek, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine,"

hadi inşallah ne diyeyim ....

hadi hayırlısı olsun bacımmmmmmm

sevgili üstadım baka bana 10 gündür bekliyorum hala gelen giden yok bebek de yok

hımsss kan testi yaptırdınmı peki sen şekercim belki sende cano gibi olmuşssundur yani keşke keşke duymak istediğin şeyleri bu işi uzmanı olsaydımda söyleyebilseydim amaa maalesef senden farklı drumda değilim (cano cano duy sesimizi bize umut oldun :),

ay canım inşallah yaaaaaaaa vardırda geç döllenme falandırrr

geçen cuma kan testim negatif çıktı.ondan sonrada idrar testi yaptım hemde 2 kere yine negatif.bugün doktora hidicem bakalım.muayene olmam yasak artık doktorla konuşu çıkarım

he valla bu aralar iyiliğim üzerimdeee günaydın bacımmmmmm

dün kocaman bir çiğköfte dürümü yedim etsizdi umarım bişi olmaz

ya çiğköfte dedin de aklıma geldi
çok severim ben ama tabi etli olanını
ankarada urfalı diye bi restoran var orada her salı sıra gecesi yapıyolar
ama sadece erkekler katılabiliyo
çok sinirrrrr bi durum
gariban eşimi de davet ediyo arkadaşları ama eşsiz diye gidemiyo

geçen cuma kan testim negatif çıktı.ondan sonrada idrar testi yaptım hemde 2 kere yine negatif.bugün doktora hidicem bakalım.muayene olmam yasak artık doktorla konuşu çıkarım

canım kaynanan yüzünden mi yasak allah aşkına ya kist falan varsa daha kötü sen git muayeneni ol kimseyede deme ama inşallah bebik vardırrr

ne uyuz bir bedenizmiz var bize oyun yapıp duruyorrr neden muayene olmayaaksın aaa kim dedi yasak diye yaws

yok yaaaaa etsiz yiyorum valla sucuklu yımırta bilem yemiyom salam sosis agzıma koymadım bir tek adet günüm gelmeden 6 gün önce 2-3 salam yemiştim:26:

tamam:) sucuk yersen pişirmeden yeme sakın arada ondan ye :d şilşmesin biryerin ama pişssin şekercim çiğ yeme olurmu mucksss

canım kaynanan yüzünden mi yasak allah aşkına ya kist falan varsa daha kötü sen git muayeneni ol kimseyede deme ama inşallah bebik vardırrr
evet cnm.ben muayeneye girerken eşim mümkün değil bırakmaz beni oda girer yanımda.alttan muayene olduğumu bilir yani.bu seferde birşey olur annemi dinlemedin falan der hiç gelemem öle şeyler beklerim azcuk daha..

ne uyuz bir bedenizmiz var bize oyun yapıp duruyorrr neden muayene olmayaaksın aaa kim dedi yasak diye yaws

kayınvalidem yasak koydu cnm..ben geçen bir düşük yapmıştımda vajinal muayene oldum o akşamda düşük yaptım.muayene olduğum için olmuş o yüzden yasak koydular kendileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…