2011 Şubat Bebekleri Geliyor

kızlar
sevimli aarkadaşımın oğluşu da bugün öğlen aramıza katıldı maşallah yine erkekler önde
Allah sağlıkla hepimize nasip etsin

kızlar gözünüz aydın ne güzel kavuştunuz bebişlerinize allaha analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin yavrularımızı inşallah...

Bir bebiş dahamı erkenci olarak dünyaya geldi.Bizim kızlar geç kaldı galiba gözünaydın canım maşallah oğluşa çok güzel bir kgda doğmuş bende istiyorum şöyle ele avuca gelen bir bebiş olarak gelsin

salomex gözün aydın hoşgelmiş bebeğinnn.maşallahh ona ne güzelll kilosu falanda yerinde.darısı başımızaaa.güle güle büyüt

Bebişlerimize kocamaaaaaaaan birer maşallah, Allah analı babalı büyütsün darısı bekleyenlere

canım allah analı bablı büyütsün. Tosuncuk maşaallah.

ayyy maşşallah maşşallah ya allahım bizleride fazla bekletmeden kavuştursun bebiklerimize yaaaa
gözünüz aydın kızlar sağlıkla sıhhatle büyütün minişlerinizi

dogurmak istiyorum dogurmak istiyorum dedim veee en sonunda dogurdum
24.01.2011 Saat 21.15te canim kizim
Miyasem normal dogumla aramiza katildi,
daha yeni ciktim hastaneden allaha sükür ikimizde iyiyiz, sabah suyum geldi hastanede suni sanci ile dogdu kizcem rabbim uzun ömür versin cimcimeme

Maşallah Canım Allah Bağışlasın Yavrunu

hadi gözün aydın cnm kurtulmuşsunuz ne güzel Allah uzun sağlıklı ömürler versin.. buarada taktiğini ben de uygulucam.ben de doğurmak istiyorummmmm
nasıldı doğum? demek normal doğum yaptın.kaç dikişin var? zorlandın mı çok? anlat anlat hadiii

yeni sloganım doğurmak istiyorum olcak ozaman hayırlı olsun canım allah bağışlasın!
vaktin varsa anlatır mısın nasıldı doğum ilk normal yapan sensin heralde normal isteyen biri olarak merak ediyorum kaç kilo doğdu kızın?

eveeettt ben de çok merak ediyorum

Ayy mmasallah canim sende dogurdun ben kaldimm

Allah analı babalı büyütsün canım

allah yavruna sağlıklı uzun ömür versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…