- Konu Sahibi CaglayanCicek
-
dogurmak istiyorum dogurmak istiyorum dedim veee en sonunda dogurdum
24.01.2011 Saat 21.15te canim kizim
Miyasem normal dogumla aramiza katildi,
daha yeni ciktim hastaneden allaha sükür ikimizde iyiyiz, sabah suyum geldi hastanede suni sanci ile dogdu kizcem rabbim uzun ömür versin cimcimeme
daha yeni ciktim hastaneden allaha sükür ikimizde iyiyiz, sabah suyum geldi hastanede suni sanci ile dogdu kizcem rabbim uzun ömür versin cimcimeme
kızlar herkese selam olsun
bende güya 29 ocakta doğum yapacaktım ama oğluşum biraz erkenci davrandı ve 9 ocakta zeynep kamilde sezeryanla doğum yaptım ani su gelişimden dolayı :)
4100 grolarak dünyaya geldi evdeyiz ve şükürki birşeyimizde yok
Hazir kizimin karni doymus ve uyuyorken baslayayim bakalim anlatmaya.....
erken dogum riskim hep vardi ama ben umudu kesmistim artik pazar günü annemlerdeydik herzamanki gibi hafif belim agriyodu ama herzamanki gibi iste...
sabah 6da uyandim wcye gitme ihtiyacim yoktu ama hazir uyanmisken gideyim dedim bi baktim nisanim gelmis 2-3 damla sulu kan vardi ic camasirimda. bebisim tekmeleyip duruyodu tmm bi sorun yok yarin birgün gelir dedim tekrar yataga gectim esim noldu dedi hiiic nisan gelmis yakinda gelir sipa dedimaradan 5 dk gecmedi bi islaklik hissettim gittim wcye ic camasirim islakti malum benim bebis asagada oldugu iocin doktor bi anda bosalmaz suyun damla damla gelir dedi bacaklarimi ayridigim anda baktim ki damliyo..... hala heyecan yok bende herhalde normaldir dedim esimi uynadirdim nolur nolmaz gidelim hastaneye dedim. güle oynaya ve gayet relax gittik hastaneye ebe kontrol etti, hmmm acilma cok yok plazenta biyerden catlamis suuyn damliyo dedi doktor bi baksin dedi. doktorda bi jel var rahim agzina sürelim kolay acilsin dedi peki dedim sürdü, odaya gittik beklemeye basladik, esim annemleri aradi bugün gelecekmis kizimiz dedi am aacele etmeyin daha acilma yok dedi, saat 12-13 gibi hafif hafif sancilar basladi snra bi mde bulantisi basladi bende istifra ettim. Ebe tekrar kontrol etti yeteri kadar acilma yok suni sanci vercez dedi peki dedim 15 gibi verdiler aradan bi iki saat gecmedi öyle sancilar basladi ki bende kivraníyorum resmen esim yanimda " beni kurtaaaaaar" diye agliyorum (cok korkmayin heee )
dayanamadim epidural olcam dedim verdiler, ama nerde bende o sans sadece sag tarafim uyustu sol yanimdaki sancilar aynen devam saat 20 gibi iyice artti sancilarim resmen ikinmaya basladim ebe bi kontrol daha yapti tmm haziriz dogumhaneye gidiyoruz dedim, esim girmek istemiyodu öyle demisti hamislikte am abenim o halimi görünce bende geliyorum dedim girdik oraya ebe basladi sanci gelince " derin nefes al nefesini tut bütün gücünle ikin" demeye, artik okadar yoruldum ki dayanamiyorum halim kalmadi diyorum, ama ebemiz okadar iyidi ki cok motive etti beni sonunda doktor geldi, ebe kafasi elimde hadi son bi kez dedi, nasil ikindigimi hatirlamiyorum veeeeeee kizim cikti, biraz amniyo sivisi yutmus aglama sesi bi acayipti "bisi mi oldu diyorum" hayir dedi ebe gülerek kiziniz cok iyi dedi allahim kizimi ilk gördügüm an muhtesemdi ben basladim mutluluktan aglamaya esimé baktim onunda gözleri kipkirmiziydi, gögsüme yatirdilar kizimi bi gözünü adamiyodu yapismis yazik, diger gözüyle o boncuk boncuk gözleriyle bana bi bakisi vardi ki allahim allahimmmmmmmmmmson kez ikin dedi ebe cok degil ufacik ikintim ve plazentada hemen cikti sonra bebisimi aldilar muayene ettiler ve esiin kucagina verdiler o anda bütün cektigim sanci su bu hepsi unutuldu, beni bi odaya aldilar ve kizima hemen gösümü verdiler, sonra beni normal odaya aldilar annem geldi ben hic umrunda degilim ilk torununu görünce basladi agulu bugulu sevmeye kizimi
iste böyel kizlar, mecburi olmadigi sürece asla sezeryani önermem kimseye dogumdan hemen sonra kizimi aldim gezdim dolastim tek sorunumuz sütümün az gelmesi mama takviyesi yapmamiz gerekiyo ama olsun saglikli sihhatli olsun karni doysun yeter......
bunu yazinca bile icim bi hos oluyo durmadan gidip kizima bakiyorum hic doyamiyorum ona
buarada zayif dogacak dedikleri kizim 3460 gr ve 50 cm olarak dünyaya geldi
darisi tüm bekleyenlerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?