2011 Şubat Bebekleri Geliyor

gözünüz aydın kızlar.bende ocak annelerindenim ama oğluşum 30.12.2010da aramıza katıldı.darısı bekleyen anne adaylarına inşallah

kızlar
sevimli aarkadaşımın oğluşu da bugün öğlen aramıza katıldı maşallah yine erkekler önde
Allah sağlıkla hepimize nasip etsin

Canım gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

hayırlı olsun canım.. hoşgelmiş paşamızz.. Rabbim acil şifa, sağlıklı, uzun ömürler versin inşallah kuzuna..
Darısı başımıza.

haırlı olsun cnm sağlıkla büyüsün inşallah
doğum hikayenide bekliyoruz hoşgeldi paşamızz:)

canım hayırlı olsun...inşallah allah bizede o güzel duyguyu yaşamayı kısmet eder...şafak saymaya devam :))

Buketcim Allah analı babalı büyütsün canım

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün tüm şubat bebişlerimizi

Buketçim allah analı babalı büyütsün canım.

ruyabu ve buket bebekleriniz hayırlı olsun sağlıklı ve uzun ömürler versin Allah

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Darısı sizlere olsun
allah analı bablı büyütsün canım. maşaallah tombiş doğmuş bebişin
Aaa hiç normal dogum yapan olmami$

ilk kim yapacak bakalim
ben normal doğum yaptım canım

x
canım ben normal doğum yaptım

Maşallah dogumlar artmaya başladı.

Sevimli, ebru tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Yeşimden haber var mı? O da dogum yapacaktı sanki bugün.

kızlar herkese selam olsun
bende güya 29 ocakta doğum yapacaktım ama oğluşum biraz erkenci davrandı ve 9 ocakta zeynep kamilde sezeryanla doğum yaptım ani su gelişimden dolayı :)
4100 gr olarak dünyaya geldi evdeyiz ve şükürki birşeyimizde yok

maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

MAŞALLAH Allah Bağışlasın Yavrunu

Tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah...

maşallah canım ne güzel kavuşmuşsun bebeğine sağ salim gözün aydın.Bu arada isminde selin sanırım benim kızımın adıda selin olacak inş:)

cnm hayırlı olsun paşan möaşallah tosuncuğa yaa ii beslemişsin annesi ne güzel kucağında şimdi darısı başımıza cnm kokla yerime

maşallah,gözünüz aydın darısı başımıza

selomex gözün aydın canım darısı başımıza

Son düzenleme:
gözün aydın canım hadi geçmiş olsun,allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin bebeğine.

merhaba annecikler ben de 2011 mart annesiyim. sizi de takip ediyoruz tabi sürekli. merak ettiğim bişey var dogum yapanlar listesinde 24 ya da 26 haftalık dunyaya gelen bir bebekçik mi vardı yanlış mı hatırlıyorum? listede goremedim de

bildiğim kadarıyla en küçük bebişimiz 30 haftalık doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…