- Konu Sahibi CaglayanCicek
-
kızlar
sevimli aarkadaşımın oğluşu da bugün öğlen aramıza katıldı maşallah yine erkekler önde
Allah sağlıkla hepimize nasip etsin
kızlar
sevimli aarkadaşımın oğluşu da bugün öğlen aramıza katıldı maşallah yine erkekler önde
Allah sağlıkla hepimize nasip etsin
Canım gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
hayırlı olsun canım.. hoşgelmiş paşamızz.. Rabbim acil şifa, sağlıklı, uzun ömürler versin inşallah kuzuna..
Darısı başımıza.
haırlı olsun cnm sağlıkla büyüsün inşallah
doğum hikayenide bekliyoruz hoşgeldi paşamızz:)
canım hayırlı olsun...inşallah allah bizede o güzel duyguyu yaşamayı kısmet eder...şafak saymaya devam :))
Buketcim Allah analı babalı büyütsün canım
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün tüm şubat bebişlerimizi
Buketçim allah analı babalı büyütsün canım.
ruyabu ve buket bebekleriniz hayırlı olsun sağlıklı ve uzun ömürler versin Allah
Gözün aydın canımmm :) sağlıkla büyüsün bebişin inşallah :) hayırlısıyla darısı başımıza :)
ben de bgn itibariyle izne ayrıldım ve aranıza döndüm :) artık bol bol haberleşebileceğim sizlerle :)
öpüyorumm hepinizi çok çok
allah analı bablı büyütsün canım. maşaallah tombiş doğmuş bebişinHepinize çok teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Kızımla aranızdayız :)
Asya Dila'mız 20.01.2011 tarihinde 38+1'de 3500 gr. 50 cm dogdu. Çok tatlı bir kızım oldu. Darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun inşallah.
Sezeryan dikişlerim agrıyor ama epey toparladım. Yine gelirim arada. endinize iyi bakın.
Bu arada dogum yapan var mı bilmiyorum...
ben normal doğum yaptım canımAaa hiç normal dogum yapan olmami$
ilk kim yapacak bakalim
Bu seneki minişler biraz erkenci olmaya başladılar ve bizimde ilk minişimiz geldi
| Annenin Nicki | Doğum Haftası | Doğum Tarihi | Bebeğin Boyu-Kilosu | Cinsiyeti | İsmi | Doğum Şekli | Durumu | BuSeMmMm | 30 | 10.12.10 | 40 cm- 1.400 gr | Erkek | Altuğ | Sezeryan | Küvezde | Moonsun82 | 34 | 21.12.10 | 45 cm - 2.070gr | Erkek | Yiğit | Sezeryan | İyi / Evde | Pnrgl | | | | Erkek | Kağan | Sezeryan | | ilknurgk | 32+5 | | | Kız | Naz | Sezeryan | Hastanede Küvezde |
| Buket111 | 35 | 07.01.11 | 48cm - 2.660gr | Erkek | | Sezeryan | İyi / Evde | Evridiki | | 20.01.2011 | 47cm-3000kg | Kız | Asya Dila | Sezeryan |
kızlar herkese selam olsun
bende güya 29 ocakta doğum yapacaktım ama oğluşum biraz erkenci davrandı ve 9 ocakta zeynep kamilde sezeryanla doğum yaptım ani su gelişimden dolayı :)
4100 grolarak dünyaya geldi evdeyiz ve şükürki birşeyimizde yok
bende güya 29 ocakta doğum yapacaktım ama oğluşum biraz erkenci davrandı ve 9 ocakta zeynep kamilde sezeryanla doğum yaptım ani su gelişimden dolayı :)
merhaba annecikler ben de 2011 mart annesiyim. sizi de takip ediyoruz tabi sürekli. merak ettiğim bişey var dogum yapanlar listesinde 24 ya da 26 haftalık dunyaya gelen bir bebekçik mi vardı yanlış mı hatırlıyorum? listede goremedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?