2011 Şubat Bebekleri Geliyor

yüzümde bi gülümseme heyecan bi mutluluk darısı başımıza
evridiki nin duygularını tahmin bile edemem gözün aydın
evridiki bebişinle sana mutlu saglıklı bi hayat dilerim

Bir kızımız daha oldu demek Allah bağışlasın ailesine inş.Ay heyecanlanıyorum bebekler geldikçe bakalım ben ne zman doğurduuuuuumm diycem

evirdiki allah bağışlasın canım,sağlıkla büyüsün inş bebeğin allah uzun ömürler versin hadii geçmiş olsun...

Kizimin ada$i ho$gelmi$ sefalar getirmi$$$.. Bugun KK'ya girince aklima Evridiki geldi dedim almi$tir kizini kucagina.. Dü$ündügüm gibide olmu$.. Rabbim hayirli evlat olmasini nasip etsin canim güle güle büyütün.

Evridiki gözün aydın kurtuldun şükür,hem doğum hem kasık fıtığı ameliyatın olacaktı senin,iyileşme sürecin biraz zor olur ama Allah şifasını verir.Çok ama çok geçmiş olsun.

Evirdiki hayırlı olsun canım..
Rabiim kuzuna sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin inşallahh..
İnşallah tez zamanda iyileş ve gel aramıza umarım korktuğun gibi kötü geçmemiştir ameliyat..

Hepinize çok teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Kızımla aranızdayız :)

Asya Dila'mız 20.01.2011 tarihinde 38+1'de 3500 gr. 50 cm dogdu. Çok tatlı bir kızım oldu. Darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun inşallah.

Sezeryan dikişlerim agrıyor ama epey toparladım. Yine gelirim arada. endinize iyi bakın.

Bu arada dogum yapan var mı bilmiyorum...

Son düzenleme:

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün asya dila kızımızda maşallah hoşgeldi aramıza darısı bizim ve bebişlerimizin başına

Aaa hiç normal dogum yapan olmami$

ilk kim yapacak bakalim

sürmelicim 1 tane normal doğum vardı canım sanırım buket arkadaşımızdı öyle hatırlıyorum

hayırlı olsun bebişin...darısı başımıza....ben artık ıyıce heyecanlandım yaaa

onunda sezeryan olmus canim listede oyle yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…