2011 Şubat Bebekleri Geliyor

ay ne guzel bir dogum olmuss.. Allah bagislasin canim yavrunu.. Insaallah bizimkide boyle kolay olur yaa:44:

24.01.2011 pazartesi saat:7.22 de 3730gr 52cmlik oğluşum sezeryanla dünyaya geldi böle bi mutluluk yokmuş yeniden dünyaya gelmiş gibiyim ....

maşallah gözün aydın,tebrik ediyorum

okudukça azimlendim valla çok cesaret verici anlatmışsın,inşallah hepimizin doğumu böyle kolay olur,tekrardan tebrik ederim

buketcim çok saol canım çok güzel anlatmışsın vakit yaklaşınca ben de korkmaya başladım ama okuyunca rahatladım bende inş çok kolay doğum yaparım

24.01.2011 pazartesi saat:7.22 de 3730gr 52cmlik oğluşum sezeryanla dünyaya geldi böle bi mutluluk yokmuş yeniden dünyaya gelmiş gibiyim ....

kızlar gözünüz aydın maşallah bebişlerinizede allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza artık

mimix ve buketcim doğum hikayelerini ne güzel anlatmışsınız öyle hemen doğurmak istedim daha bir cesaret geldi inşallah bizlerde böyle kolay doğumlar yaparız

allah bağışlasın gözün aydın,sağlıkla mutlulukla büyüt oğluşunu

rabbim bizlere kolay doğumlar nasip eder inşallah,gözün aydın tekrar tebrikler

böyle güzel,cesaret verici doğum hikayelerini duymak çok güzel...insan rahatlıyor...inş Rabbim bizede böyle kolay doğumlar nasip ederr

Buketcim tebrik ederim canım çok güzel bir doğum yaşamışsın Allah bizlerde nasip eder inş güzel doğumlar.Bebeğinle sana uzun sağlıklı mutlu bir yaşam diliyoruz....

Yeşimcim gözünaydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Mimix, buket dogum hikayeleriniz çok güzel. Allah herkese bu güzel duyguları yaşatmayı nasip etsin.

kızlar hepinizin gözü aydın minikler hoşgeldiler aramıza : ) darısı bizim başımıza inşallah gerçi pek niyeti yok benimkinin ama olsun bekliyoruz son zamanlar dayanamıyorum gerçekten ağrı ve sancılara inşallah sizinkiler kadar kolay bir doğum yaparım Allah hepimizin yardımcısı olsun sevgiler öpüyorum herkesi

Evet arkadaşlar nihayet geldi benimde bebisim.27.01.2011 saat 08:15 te 3080gr ağırlığında (boyunu ölçmediler yaaaa) oglusum sezeryanla dünyaya geldi ikimizde iyiyiz çok şükür darısı sizlerin basinaaaa.

Buketçim doğum hikayeni çok güzel anlatmışsın canım.Sen böyle anlatınca bana dahada bir şevk geldi normal için

Evet arkadaşlar nihayet geldi benimde bebisim.27.01.2011 saat 08:15 te 3080gr ağırlığında (boyunu ölçmediler yaaaa) oglusum sezeryanla dünyaya geldi ikimizde iyiyiz çok şükür darısı sizlerin basinaaaa.

bizde listeye girebiliriz arttık :)

27.01.2011 saat 9 da dünyaya geldi UMUT 3300 gr sezeryan

ayyy gözünüz aydın kızlarrr.maşallah bebeklerinize.ne güzel yaaaa birer birer geliyo artıkk

darısı başımızaaa

canım hikayen çok güzel.allah bizede seninki gibi kolay ve güzel doğum nasip etsin,allah sağlıklı uzun ömürler versin enes furkana.

ay ne guzel bir dogum olmuss.. Allah bagislasin canim yavrunu.. Insaallah bizimkide boyle kolay olur yaa:44:

maşallah gözün aydın,tebrik ediyorum

okudukça azimlendim valla çok cesaret verici anlatmışsın,inşallah hepimizin doğumu böyle kolay olur,tekrardan tebrik ederim

buketcim çok saol canım çok güzel anlatmışsın vakit yaklaşınca ben de korkmaya başladım ama okuyunca rahatladım bende inş çok kolay doğum yaparım

allah bağışlasın gözün aydın,sağlıkla mutlulukla büyüt oğluşunu

rabbim bizlere kolay doğumlar nasip eder inşallah,gözün aydın tekrar tebrikler

Buketcim tebrik ederim canım çok güzel bir doğum yaşamışsın Allah bizlerde nasip eder inş güzel doğumlar.Bebeğinle sana uzun sağlıklı mutlu bir yaşam diliyoruz....
Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar. Umarım sizlerinde doğumu kolay olur böyle
Allah analı babalı büyütsün canım

Allah analı babalı büyütsün yavrunu.

Buketçim doğum hikayeni çok güzel anlatmışsın canım.Sen böyle anlatınca bana dahada bir şevk geldi normal için

İnşaallah canım seninde doğumun böyle kolay olur.

kızlar hayırlı olsunnn..ne mutlu size:)))

darısı bizim de başımıza

red_cake ve zug gözünüz aydın acaba ikinizde kendi isteğinizlemi sezeryan oldunuz?

amiiiinnnnnnnnn,Allah yavrunuzu size bağışlasın

inanmıyorum sen ne ara doğurdun bebeğinin maşallahı var,Allah sağlık sıhhat versin ikinizede

Canlarım sonunda bebişlerinize kavuştunuz. Ne güzel. Rabbim sağ salim büyütmeyi nasip etsin. Darısı bizlere inşallah.

bebişleriniz hayırlı un kızlar sağlıkla büyüsünler darısı bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…