2011 Şubat Bebekleri Geliyor

Evet arkadaşlar nihayet geldi benimde bebisim.27.01.2011 saat 08:15 te 3080gr ağırlığında (boyunu ölçmediler yaaaa) oglusum sezeryanla dünyaya geldi ikimizde iyiyiz çok şükür darısı sizlerin basinaaaa.

bizde listeye girebiliriz arttık :)

27.01.2011 saat 9 da dünyaya geldi UMUT 3300 gr sezeryan

kızlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün maşallah bebişlerinize darısı biz bekleyenlerin başına

24.01.2011 pazartesi saat:7.22 de 3730gr 52cmlik oğluşum sezeryanla dünyaya geldi böle bi mutluluk yokmuş yeniden dünyaya gelmiş gibiyim ....

Yeşimcim gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Buketcim gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Evet arkadaşlar nihayet geldi benimde bebisim.27.01.2011 saat 08:15 te 3080gr ağırlığında (boyunu ölçmediler yaaaa) oglusum sezeryanla dünyaya geldi ikimizde iyiyiz çok şükür darısı sizlerin basinaaaa.

zug gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Elifcim gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

bebeğine kavuşan herkesin gözü aydın.. Allah bağışlasın yavrularınızı
Allah analı babalı büyütsün inşallahh

Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Çaglayancım listede biz 38+2 görünüyoruz ama 38+1'de dogum oldu. Boyumuz da 48 cm'di.

Düzeltirsen seviniriz :)

24.01.2011 pazartesi saat:7.22 de 3730gr 52cmlik oğluşum sezeryanla dünyaya geldi böle bi mutluluk yokmuş yeniden dünyaya gelmiş gibiyim ....

kızlar bende doğurdum.29.01.2010 saat sabah 9 da dünyaya geldi kuzum.3 kilo 48 cm miniğim...

buket çok güzel anlatmışsın inşallahh bizim doğumlarımızda böyle kolay olur canım Allah evladınızı sizlere bağışlasın sağlık sıhhat versin inşallahh...

doğum yapan arkadaşlar, hayırlı uğurlu olsun evlatlarınızzz Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin yavrularınıza darısıda bize inşallahhh...

yeni doğum yapıp bebeğini kucağına alan annelerimizin hepsinin gözü aydın allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürleri olsun inş.hepinize geçmiş olsun kızlar darısıda bizim başımıza.

bebekleri doğan arkadaşlar gözünüz aydın allah sağlıklı bir ömür nasip etsin...benim normal doğum tarihim 25 şubat ama sağlık sorunlarım nedeniyle 10 şubatta yani 15 gün önce alınıcak kızlar sizce normalmi doğum yapan anneler kaçıncı haftanızda doğum yaptınız benim 37+6 denk geliyo 10 şubat.....

benim kızımda şubat bebeişi olucaktı 14 şubat beklenen doğum tarihiydi 27 ocakta 2700gram 48cm doğdu zeynep azra erken gelen bütün şubat bebişlerini Allah analı babalı büyütsün

Kızlar ben de doğum yaptım,27 ocak günü saat 8.30da 38+0'da geldi kucağıma oğluşum Doruk'um sezeryanla.Ters duruyordu çünkü,dönme umudu ortadan kalkınca doktorum kendiliğinden normal doğum başlayıp risk almayalım diye sezeryana karar verdi..Çok mutlu,inanılmaz huzurluyum...ona sahip olmak herşeye değer...

bütün bebişler hoşgeldiler allahım hepsini korusun ömür boyu mutlu olsunlar yolları bahtları açık olsun karşılarına hep doğru insanlar çıksınnn hayırlı evlatlar olsunlarrr

canım benim de sninle aynı şekilde benim de sağlık sorunlarımdan dolayı 26 şubat normal doğum tarihimken benim sezeryanla 10şubatta olucak kısmetse doktorlar dah iyi bilirler diye düşünüyorum.benim bebeğimin eşi yani plesanta aşağıda olduğu için normal sezeryan tarihinden de biraz önce olacak doktorum herşey normal olsaydı 1 hafta daha beklerdim dedi ama riske atmayalım dedi sen de sıkma canını seni de Allah kurtarsın inş. hayırlısyla kurtuluruz

Canım benimde sağlık sorunları nedeniyle sezeryan olacak. Dr um daha gün vermedi normalde beni de 38 gibi alacaktı. Haftaya tekrar gel ondan sonra duruma göre konuşuruz dedi. Haftaya 38+3 olacağım. Sanırım 39 da alacak. Aslında erken almak istemiyorlar ama riski de göze alamıyorlar cnm. Bence bir sorun olmaz. Dr una güven. Bazen bebek kakasını yapabiliyormuş. O yüzden bebeğin hareketleri çok önemli sen ona dikkat et. Dr um her gittiğimde söylüyor hareketlerinde azalma hissettiğin anda beni ara çok öenmli diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…