2011 Şubat Bebekleri Geliyor

Nuryasemin,mavi,gözdeati gözünüz aydın,doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın

merhaba kızlar.
kızım doğdu çoook şükür Rabbime.dün evimize geldik.
02.02.2011 saat10.12 de 3750 gr. 53 cm. olarak dünyaya gözlerini açtı ZEYNEP ECE M.ikimizde iyiyiz şükür.genel anestezi ile sezeryan odum.ilk gün ve dün ağrım oldu biraz tabi.ama bugün iyiyim.çoook güzel bi duygu bu anlatılamayan bişey.
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.doğum yapmayanlarada hayırlı kolay doğumlar n asip etsin.
doğum yapan arkadaşların gözüaydın

gözün aydınnnn

allah hayırlı doğumlar nasip etsin benim bebeğim 2500 kilo 37 .haftadayım onada üzülüyorum ...siziimkilerin kilosu nasıl..

allah hayırlı doğumlar nasip etsin benim bebeğim 2500 kilo 37 .haftadayım onada üzülüyorum ...siziimkilerin kilosu nasıl..

canım sanırım seninle aynı sorunları yaşıyoruz hemen hemen bizimki de 36.haftadayken 2400dü doktor doğuma kadar 2800 belki 3 bile olur diyo bu ultrasonlar her zaman net değildir sen ona takılma hem küçük çocuğu doğunca daha çabuk büyütürsün felan diye teselli etti beni ama insan üzülüyo tabiki de hem de çokk oğlum bi haftada 311gr almıştı bak bol süt ve süt ürünleri tüket mutlaka çok faydası var bol bol ye mutlaka benim iştahım da pek yoktu ama zorluyodum kendimi şimdi de öyle yapıyorum doğuma kadar kendimi besiye çekme kararı aldım :)) inşallah hayırlısıyla kurtuluruz ve bebklerimizi sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza Allah yardımcımız olsun :)

Son düzenleme:
gözde sonunda doğdu bebişşin demek insan bakmaya doyamıyor degilmi
diğer arkadaşlarımında gözü aydın olsun

kiloya takilmayin kizlar dogum olacagi gün en fazla 3 kilo dogar dediler ama 3460 gr dogdu kizim

arkadaşlar sezeryanı spinal yapan var mı?uyutulmadan bana biraz korkunç geliyorda .genel anestezi istiyordum dr.spinal deyince çok da üsteleyemedim.spinal yapan varsa tecrübesini paylaşabilir mi acaba?çok memnun olurum gerçekten

mrb kızlar ben suyum az ve eş eskidiği için sezeryan olmak zorunda kaldım amanın o neydi annem genel olsun dedi bana bırakmadı bende genel anesteziyle oldum iyikideee öyle olmuşum ilk sonda takımı bi facia yandım diyerek gittim ameliyathaneye ağlayarak tabiki bi girdim buz gibi dondum karnımı açtım soğuk buz gibi bişeyler döktüler sonra bayıldım ayıldığımda acıdan öldüm 1 hafta oldu hiçbişeyim kalmadı çok şükür spinal olsaydım nasıl dayanırdım o soğuğa bilwmem ama olan ve memnun olanlarda var tabi ama sonuç mu eline aldığında hepsi bitiyor ama benim bebeğim hastanede hala işallah pazartesi gelecek günler geçmiyo kokusunu özlüyorum kızımın işallah sağlıklıca eve gelmeyi nasip eder rabbim hepimize

oooof ooooooofffff genel olsan sonda korkusu,spinal olsan korkudan panikleme korkusu ne yapacağımı bilmiyorum.ama dedğiniz gibi o soğuğa dayanmakta zor.kapalı kalp ameliyatı olmuştum 3,5 saat sürmiştü.3,5 saat boyunca hem ağladım(korkudan)hem de dondum.acaba spinal ne kadar sürer?lütfen cevap yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…