- Konu Sahibi CaglayanCicek
-
merhaba kızlar.
kızım doğdu çoook şükür Rabbime.dün evimize geldik.
02.02.2011 saat10.12 de 3750 gr. 53 cm. olarak dünyaya gözlerini açtı ZEYNEP ECE M.ikimizde iyiyiz şükür.genel anestezi ile sezeryan odum.ilk gün ve dün ağrım oldu biraz tabi.ama bugün iyiyim.çoook güzel bi duygu bu anlatılamayan bişey.
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.doğum yapmayanlarada hayırlı kolay doğumlar n asip etsin.
doğum yapan arkadaşların gözüaydın
canım benim de sninle aynı şekilde benim de sağlık sorunlarımdan dolayı 26 şubat normal doğum tarihimken benim sezeryanla 10şubatta olucak kısmetse doktorlar dah iyi bilirler diye düşünüyorum.benim bebeğimin eşi yani plesanta aşağıda olduğu için normal sezeryan tarihinden de biraz önce olacak doktorum herşey normal olsaydı 1 hafta daha beklerdim dedi ama riske atmayalım dedi sen de sıkma canını seni de Allah kurtarsın inş. hayırlısyla kurtuluruz
allah hayırlı doğumlar nasip etsin benim bebeğim 2500 kilo 37 .haftadayım onada üzülüyorum ...siziimkilerin kilosu nasıl..
canım sanırım seninle aynı sorunları yaşıyoruz hemen hemen bizimki de 36.haftadayken 2400dü doktor doğuma kadar 2800 belki 3 bile olur diyo bu ultrasonlar her zaman net değildir sen ona takılma hem küçük çocuğu doğunca daha çabuk büyütürsün felan diye teselli etti beni ama insan üzülüyo tabiki de hem de çokkoğlum bi haftada 311gr almıştı bak bol süt ve süt ürünleri tüket mutlaka çok faydası var bol bol ye mutlaka benim iştahım da pek yoktu ama zorluyodum kendimi şimdi de öyle yapıyorum doğuma kadar kendimi besiye çekme kararı aldım :)) inşallah hayırlısıyla kurtuluruz ve bebklerimizi sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza Allah yardımcımız olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?