2011 Şubat Bebekleri Geliyor

canım allah kurtarsın inş bebekler sağlıklı olur benimki çok ufak 37. hafta 2500 kilo ....sevgiler

sezeryan yapan arkadaşlar hemen sütünüz geliyormu bazıları 9. ayda süt geliyo sütyenim ıslanıyor demiş doğum yapmadan sütü gelen varmı bende hiç yok kupkuru doğum yapınca hemen gelicekmi sütümüz....sezeryan yapan anneler cevap verirse çok sevinirim...

Canım ben spinal sezaryen oldum.kesinlikle tavsiye ederim.tabi Dr çok önemli.bugün 10.gunümüz ve çok iyi hissediyorum kendimi.bebeğini ilk sen görüyorsun düşünsene çok güzel bı duygu.sen onu izlerken dikişlerde bitmiş oluyo zaten.hiç korkma saglikla kucağına alırsın inşallah.

Spinalde de sonda takiyolar ama bacaklarını hisseder hissetmez çıkarıp yurutuyolar seni ve gazının çıkmasını bekliyorsun gazında çıkarsa taburcu ediyolar.
Ben 8 e çeyrek kala ameliyathaneye girdim 08:15te bebeğimi çıkardılar 9'a çeyrek kala ben odama alınmıştım bile çok çabuk geçiyor inanki hiç korkma.

mrb canım bende sezeryan yaptım acil sütüm hemen gelmedi hatta ben biraz gelince doyuyo sandım megersem yavrum aç kalmış sonra mama takviyesi yaptık şimdi 11 gün oldu ancak iniyo çok şükğr ama kızım hastanede pazartesiye kadar gözetim altında kalacak çok zor allah kimseyi evladıyla sınamasın kokusunun bi kere alınca hayatın değişiyor allah hepimizin bebebklerini bağışlasın bol rızk versin rabbim

Geliyor cnm,benım 3. gunden itibaren geldı sadece ilk 2 gun ara ara mama verdıler hastanede...O da normal doğumda da olabılecek bişey.Bu arada ben de genel anestezi ile sezeryan yaptım.

Ben de spinal istıyodum ama doktorum genel anestezide ısrar edınce genel oldu.Son anda ameliyathanede karar değiştirdik hatta:))
Ama iyiki de dinlemişim doktorumu,çok memnun kaldım.sonda takılması acılı bişey değil bence hiç,bıraz takan hemşirenın elinin hafifliğiyle alakalı ben sinek ısırması kadar acı hissettım kendını sıkmamak çok önemli.Çıkartırken de aynı,hiç acımadı.Zaten ameliyattan 8 saat sonra yurumen istenoyo o zaman sondayı da çıkarıyolar ve artık tuvalete kendın gidiyosun zaten.Bence genel anestezi çok daha iyi bi kez daha konuş istersen doktorunla canım.

çok teşekkür ederim zug.yapacak bişey yok korksamda olacak korkmasamda hayırlısı diyelim ya.salı olacaktım çarşambaya aldı dr.bugün hamilelik kalçama vurdu.yürüyemiyorum.çok acıyor.
ben 38+5 te olacam umarım o zamana kadar bebeğime de bişey olmaz.yani kakasına yapmaz,yoksa nasıl anlarım

ya ben de spinali aklımdan bile geçirmedim hatta yapanlara deli misiniz nasıl seyrettiniz diye laf atıyordum .dr.bebeği riske atmayalım deyince ,narkoz geçer diye, konu bebek olunca itiraz edemedim.

sezeryanla nrml dogumla alakasi yok sütün bence ben normal dogum yaptim coook az geldi sütüm mama takviyesi yaptik snra eve geldim 7. gün yavas yavas gelmeye basladi sütüm simdi mama takviyesine bile gerek yok cok sükür

genel anestezide narkoz bebeğe ulaşmadan operasyon bitmiş oluyor,çabucak olup bitiyor,narkoz bebeğe geçerse bebek kafayı bulur,hasta bile ayıldıktan sonra bir müddet seersemlemiş oluyor kaldıki minicik bebeğe narkozun geçtiğini düşünemiyorum bile,olurmu öyle şey,narkoz bebeğe geçmiyor

cnm kesinlikle katılıyorum allah korusun zaten narkoz bebeğe geçmesin die her şeyi önceden hazırlayıp sürüyolar tüm herşey hazır oluyo ve narkozu verip hemen bebişi çıkarıyolar daha ona ulaşmadan

cnm kesinlikle katılıyorum allah korusun zaten narkoz bebeğe geçmesin die her şeyi önceden hazırlayıp sürüyolar tüm herşey hazır oluyo ve narkozu verip hemen bebişi çıkarıyolar daha ona ulaşmadan

zaten ona göre narkozun dozunu ayarlıyorlar

Ben de oglumda da kızımda da genel aneztezi ile dogum yaptım. Çok da memnun kaldım. diğerlerine dayanamazdım. Gerçi her ikisinde de fıtık ameliyatı da oldugum için seçme şansım olmadı. Ama olsaydı yine de genel anestezi isterdim :)

Sondayı da ilkinde ameliyathaneye girmeden taktılar. Canım çok yanmıştı. Bu defa doktora söyledim ameliyathanede uyuttuktan sonra takılsın dedim. Öyle de yaptılar. Çıkarırken de hiç hissetmedim.

Ayrıca evet sütün gelmesinin sezeryan ya da normal dogumla alakası yok. Benim 2 gün koyu kıyamlı agız sütü geldi, sonrasında normal süte döndü. Şimdi de iyi maşallah

Herkese bol sütlü günler :)

üstelik genel anesteziyle sezeryan doğum yapan bir çok arkadaş ve yakınımdan şahit oldum,tam yarım saat içinde olup bitiyor herşey,öyle 1 saat falanda sürmüyor,hatta yengem sabah saat 7 de sezeryana girdi
7:28 de doğumdan çıktı

Allah hepimizi kurtarsın

04.02.2011 14:08 de kızımız dünyaya geldi...
epidural sezeryan oldum....çok şükür hiç bişey korktuğum gibi olmadı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…