- Konu Sahibi CaglayanCicek
-
Canım benimde sağlık sorunları nedeniyle sezeryan olacak. Dr um daha gün vermedi normalde beni de 38 gibi alacaktı. Haftaya tekrar gel ondan sonra duruma göre konuşuruz dedi. Haftaya 38+3 olacağım. Sanırım 39 da alacak. Aslında erken almak istemiyorlar ama riski de göze alamıyorlar cnm. Bence bir sorun olmaz. Dr una güven. Bazen bebek kakasını yapabiliyormuş. O yüzden bebeğin hareketleri çok önemli sen ona dikkat et. Dr um her gittiğimde söylüyor hareketlerinde azalma hissettiğin anda beni ara çok öenmli diyor.
canım allah kurtarsın inş bebekler sağlıklı olur benimki çok ufak 37. hafta 2500 kilo ....sevgiler
arkadaşlar sezeryanı spinal yapan var mı?uyutulmadan bana biraz korkunç geliyorda.genel anestezi istiyordum dr.spinal deyince çok da üsteleyemedim.spinal yapan varsa tecrübesini paylaşabilir mi acaba?çok memnun olurum gerçekten
oooof ooooooofffff genel olsan sonda korkusu,spinal olsan korkudan panikleme korkusu ne yapacağımı bilmiyorum.ama dedğiniz gibi o soğuğa dayanmakta zor.kapalı kalp ameliyatı olmuştum 3,5 saat sürmiştü.3,5 saat boyunca hem ağladım(korkudan)hem de dondum.acaba spinal ne kadar sürer?lütfen cevap yazın.
sezeryan yapan arkadaşlar hemen sütünüz geliyormu bazıları 9. ayda süt geliyo sütyenim ıslanıyor demiş doğum yapmadan sütü gelen varmı bende hiç yok kupkuru doğum yapınca hemen gelicekmi sütümüz....sezeryan yapan anneler cevap verirse çok sevinirim...
sezeryan yapan arkadaşlar hemen sütünüz geliyormu bazıları 9. ayda süt geliyo sütyenim ıslanıyor demiş doğum yapmadan sütü gelen varmı bende hiç yok kupkuru doğum yapınca hemen gelicekmi sütümüz....sezeryan yapan anneler cevap verirse çok sevinirim...
arkadaşlar sezeryanı spinal yapan var mı?uyutulmadan bana biraz korkunç geliyorda.genel anestezi istiyordum dr.spinal deyince çok da üsteleyemedim.spinal yapan varsa tecrübesini paylaşabilir mi acaba?çok memnun olurum gerçekten
Ben de spinal istıyodum ama doktorum genel anestezide ısrar edınce genel oldu.Son anda ameliyathanede karar değiştirdik hatta:))
Ama iyiki de dinlemişim doktorumu,çok memnun kaldım.sonda takılması acılı bişey değil bence hiç,bıraz takan hemşirenın elinin hafifliğiyle alakalı ben sinek ısırması kadar acı hissettım kendını sıkmamak çok önemli.Çıkartırken de aynı,hiç acımadı.Zaten ameliyattan 8 saat sonra yurumen istenoyo o zaman sondayı da çıkarıyolar ve artık tuvalete kendın gidiyosun zaten.Bence genel anestezi çok daha iyi bi kez daha konuş istersen doktorunla canım.
ya ben de spinali aklımdan bile geçirmedim hatta yapanlara deli misiniz nasıl seyrettiniz diye laf atıyordum .dr.bebeği riske atmayalım deyince ,narkoz geçer diye, konu bebek olunca itiraz edemedim.[/QUOT
selam ben 2010 mart annesiyim bende spinal sezeryan oldum. bence kesinlikle spinal yada epidural sezeryan olmalisin cunku genel anastezide bebege narkoz geciyormus. hic korkulacak bisey yok toplamda 1 saat suruyor. ben saat 14.00 de girdim 14.09 da bebegimi cikardilar 15.00 dede beni odaya aldilar. hem bebegini ilk sen goruyorsun koynuna koyuyorlar kokusunu duyuyorsun. bunlari yasamak bambaska bisey bence.
ben ikinci gun ayaga kalktim sonrada herseyimi kendim yaptim senin bacaklarinin uyusmasi gecmeden agri kesici veriyorlar zaten agri falanda hissedilmiyor. Rabbim hepinizi hayirlisiyla evlatlariniza kavustursun insallah
genel anestezide narkoz bebeğe ulaşmadan operasyon bitmiş oluyor,çabucak olup bitiyor,narkoz bebeğe geçerse bebek kafayı bulur,hasta bile ayıldıktan sonra bir müddet seersemlemiş oluyor kaldıki minicik bebeğe narkozun geçtiğini düşünemiyorum bile,olurmu öyle şey,narkoz bebeğe geçmiyor
cnm kesinlikle katılıyorum allah korusun zaten narkoz bebeğe geçmesin die her şeyi önceden hazırlayıp sürüyolar tüm herşey hazır oluyo ve narkozu verip hemen bebişi çıkarıyolar daha ona ulaşmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?