2011 Şubat Bebekleri Geliyor

lütfen biran önce cevap yazın sezeryan olan herkes yaptı mı lavman

lavman öyle korkulacak gibi bişi değilmiş canım bende ürkünç bişi sanıyordum.bi sıvı sıkıyorlar içeri ve sen gidip tuvaletini yapıyosun bağırsakların temizleniyor.endişelenme bişi falan sokmuyolar yanii.

ayrı ayrı alıntı yapmıyorum arkadaşlar,doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın..allah analı babalı büyütsün inş.sağlık sıhat versin...

çok guzel anlatmışsın okurken ağladım bende kızını allah bağışlasın uzun ömür versın ınşallah tum aılecek...darısı bız annelerın başına inşallah...

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün evladınızla birlikte sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler geçirin inşallahh öp miniği bizim için..

bana lavman yapmadılar ama sonda taktılar.hatta bayıltınca takın dedim olmaz herşey hazır olmalı bebeğe narkoz gitmemesi için dediler.ama hiç korkulacak bişey değilmiş .sadece idrar yolları iltihabı olduğundaki acıyı birkez duyuyorsun o kadar.normalde idrararını her yapışında duyuyorsun.

Nurcum çok duygulandım. Tekrar tebrik ederim.

lütfen biran önce cevap yazın sezeryan olan herkes yaptı mı lavman

Oglumda yapılmıştı ama kızımda yapılmadı. Unuttular mı bilmiyorum ama hiç sesimi çıkarmadım :)

buraya da yazıım bari 5 şubat 2.45 de zeynep beyzamız 2780 gr 51 cm normal doğumla dünyaya geldi

doğum hikayemi daha uzun oturabildiğim zaman yazarım az çok anlattım zaten bilyosunuz

lavman normal doğumda da yapılıyo bana yapıldı korkulcak bişi yok makata bi su sıkıyolar 15 dak sonra wc ye gidiyosun ishal gibi boşalıyo ama sezaryende oluyo mu onu bilmiyorum

Lavman Denilince Aklıma Çok Farklı Şeyler Geliyordu Aman Öyleyse Korkulcak Bişey Yok.. Ayy Ne Güzel Ne Mutlu Sana Normal Doğurdun Ve Bitti Geçti.. Darısı Başımıza..

Lavman Denilince Aklıma Çok Farklı Şeyler Geliyordu Aman Öyleyse Korkulcak Bişey Yok.. Ayy Ne Güzel Ne Mutlu Sana Normal Doğurdun Ve Bitti Geçti.. Darısı Başımıza..

amin canım inş
valla hiç gözünüzü korkutmayın ben alltan muayenede çok zorlandım ama millet acımıyo falan dio demek ki kişiden kişye değişiyo herkesin yaşadığı farklı sonuçta

hayır cnm sezeryanda lavman yapılmadı bana.Sadece 12 saat boyunca bişi içmemem ve 15 saat boyunca da bişi yememem istendi zaten o zaman bağırsaklar boş oluyor yemeyınce.Lavman sezeryandan önce değil ama sonra yapılıyor o da herkese değil.Anestezi bağırsak fonksiyonlarını zayıflattığı için gaz birikmesi oluyor ameliyat sonrası.Bu da sancı yapıyor dikişi zonklatıyor.Eğer gazını kendın çkıkaramazsan lavman yapılıyor mecburen ama bana ona da gerek kalmadı çok şükür:)))

oğlumuz kaan 02.02.2011 saat00 de 2720 gr 49 cm normal doğumla aramıza katıldı

Selam kızlar bizim de oğlumuz 2.2.2011 3040 gr doğdu, epidural sezeryan oldum.
Korktuğum gibi olmadı çok şükür.
sonrasında kendinize çok dikkat edin, sezeryan sonrası çok dikkatli hareket etmek gerekiyor:)

kızlar gözünüzaydın hepinizinde saglıkla büyütün bebişleri

biz uykusuz gecelere başladık 2 gündür b,r hafta uyudu bebegim şimdide uyumuyo uyumadıgı içinde sürekli emmeek istiyo sürekli emincede kusuyo yalancı emzikte cıkıveriyo agzından ama herşeye rağmen onunla uğraşmak çok güzel Allah herkese saglıkla kavuşmayı nasit etsinn bebişlerinee

hassas ,duygulu ama güzel bir doğum olmuş Allah ikinize de ömür boyu sağlık versin

ayy çok fena oldum yaa,cnm ne güzel kavuşmuşsun bebişine sağlıklı sıhhatliymiş şükür hemde...allah bize de nasip etsin inş.allah analı bablı büyütmeyi nasip etsin cnm..

oyy ne güzel anlatmissin, rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu insallah

çok guzel anlatmışsın okurken ağladım bende kızını allah bağışlasın uzun ömür versın ınşallah tum aılecek...darısı bız annelerın başına inşallah...

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün evladınızla birlikte sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler geçirin inşallahh öp miniği bizim için..

Nurcum çok duygulandım. Tekrar tebrik ederim.

Oglumda yapılmıştı ama kızımda yapılmadı. Unuttular mı bilmiyorum ama hiç sesimi çıkarmadım :)

çok teşekkür ederim arkadaşlar...doğum bekleyen arkadaşlara hayırlı doğumlar olsun inş...gerçekten çok güzell bir duyguymuş....

merhaba hanımlar, ben de 23 ocakta doğum yapıp oğlumu kucağıma aldım allahın izniyle.. çok güzel bir doğum günü oldu bizim için... oğlumun adı abdullah asaf, kilosu 3.550 boyu ise 52 cm.. allah d,ileyen herkese bu zevki yaşatsın inşallah :)

maşallah oğlunaaa.gözün aydın seninde.Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahh

slm kızlar biz geldik oğlumla.03.02.2011 saat 22.22 de oğlumuz emirhan dünyaya geldi,ağrılı acılı normal normal doğurdumnormal doğum düşünenler kesinlikle vazgeçmesinler.doğumdan sonra hiçbirşey hatırlamıyorsunuz zaten oğlumu kucağıma verdiklerinde bütün çektiğim sancıları biranda unuttum.allah sizleride bebeklerinize biran önce kavuşmayı nasip etsin kızlar dünyanın en güzel duygusu.

Allah anali babali buyutsun canim

Ay böyle normal dogum haberlerini okuyunca cok seviniyorum iyi geliyor bana

allah anali babali buyutsun hanifecim

Allah anali babali buyutsun canim

Ay böyle normal dogum haberlerini okuyunca cok seviniyorum iyi geliyor bana

allah anali babali buyutsun hanifecim
çok teşekkürler canım.bu arada senin doğum oldumu?eğer olmadıysa ve normal yapıcaksan kesinlikle vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…