2011 Şubat Bebekleri Geliyor

Aaaa çookkkk sevindim :)

moonsun82 canım iyi olmanıza çok sevindim. Sag salim kurtuldunuz, darısı başımıza inşallah :)

Allah analı babalı büyütsün.

kızlar sudenurun haftasını hesapladım 30 31 haftalık bebeği umarım geciktiriler doğumu beni bi tanıdığımın 32 haftasında başladı durdurdular ve 40. haftasında doğurdu umarım iyileşir

Son düzenleme:
masallah demek ılk bebısınız gelmıs bızım Aras'ımız gıbı acelecı davranmıs masallah o kocaman oldu darısı Altug bebege olsun ınsallah...

Allah sağlık, sıhhat versin, analı-babalı büyütsün. Ömür boyu mutluluklar mis kokulu bebişinle!
34. haftada doğmuş galiba. ben de şöyle 34'ü falan geçsem içim rahat etse diyordum. bize daha var, şubat sonu annesi olunca sizi okumak heyecanlandırıyor.

ohh maşallah şubat bebişlerindende ikincisi gelmişş maşallah süpanallah..bende ocak annesi olacağım nasipse sizinkiiler bizimkilerdendemi aceleci çıktı desenize kızlar:) sağlıklı sıhatli olsunlarda en önemlisi bu.. doğum yapann anneleri tebrik ederim gözünüz aydın allahım sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin inş

2.bebeğimizde geldi.Allah analı babalı büyütsün canım yiğit bebeği

canım gözün aydın kavuştun bebeğine Allah sağlık sıhhat versin.
ayyy ben korkmaya başladım kızlar bu bebişler çok erkenciler.

pnrgl kullanıcısından alıntı
kızlar 2 şubatta gelecek olan bebişimiz erkenci geldi.KAANIMIZ YANIMIZDA ŞİMDİ;UMARIM SİZLERDE SAĞLIKLI Bİ SEKILDE BULUSURSUNUZ BEBİŞLERNİZE;AMA ZAMANINDA OLUR İNŞ HERKESE HOŞÇAKALIN DİKİŞLER FENA DURAMIYORUM IYI AKSAMLAR

Ay şok oldum ya.3. bebegimiz de gelmiş. Maşallah. Canım tebrik ederim. Allah analı babalı büyütüsün inşallah.

MAŞALLAH canım Allah Analı Babalı büyütsün inşallah daha sağlıklı olur ve en kısa zaman da daha güzel toparlar bebişin.

iyiyim canım hastaneden çıktım.bekleyeceğiz bakalımdurdurdular şubatı ama hazırlıklı ol dedi doktorum

Geçmiş olsun canım.İyi olmanıza sevindik.:)

Allahım Tüylerim Diken Diken Oldu.. Yani Yani Yani Bir Gece Ansızın Gelebilirler Öyle mi? :}

Aslında Sabırsızlanıyorum Görmek İçin Ama İşte Sağlıklı Sıhhatli Olsunlar da Zaman Önemli Değil..

Hayırlı Olsun 3. Şubat Bebeğimiz Gerçi Onlar Artık Aralık Bebeğeeeee :}

hoşgeldiniz minik bebekler..
gözünüz aydın canlarım..sizin adınıza çok sevindim..annalik duygusunu ilk olarak tatmak çok güzeldir eminim..biz de sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım..kısmet ne zamansa:))

Bir bebiş daha gelmiş hoşgelmiş Rabbim analı babalı büyütsün inş. durumu nedir acaba kaçıncı haftada doğmuş??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…