- Konu Sahibi CaglayanCicek
-
busem 2. bebişte bizden yiğit bebekte dünyaya geldi
çok üzüldüm erken doğum olduğu için ama şimdi oğlumla evdeyiz şükürler olsun
küveze alınmadı yanıma verildi ama miniminnacık kıyamıyorum mis kokuluma sürekli ağlıyorum ona birşeyolacak diye canım çok yandı kızlar anlatamam oğlum için
ama dünyanın en güzelşeyiymiş sürekli onu izliyorum özlüyorum acılarımı bile unuttururuyor bana
kızlar bende hastanedeyim durdurmaya çalışıyor 1 hafta filan belllide olmaz bizimkide 3. gelecek erkenci bunlar
iyiyim canım hastaneden çıktım.bekleyeceğiz bakalımdurdurdular şubatı ama hazırlıklı ol dedi doktorum
küveze alınmadı yanıma verildi ama miniminnacık kıyamıyorum mis kokuluma sürekli ağlıyorum ona birşeyolacak diye canım çok yandı kızlar anlatamam oğlum için
ama dünyanın en güzelşeyiymiş sürekli onu izliyorum özlüyorum acılarımı bile unuttururuyor bana
MAŞALLAHbusem 2. bebişte bizden yiğit bebekte dünyaya geldi
iyiyim canım hastaneden çıktım.bekleyeceğiz bakalımdurdurdular şubatı ama hazırlıklı ol dedi doktorum
pnrgl kullanıcısından alıntı
kızlar 2 şubatta gelecek olan bebişimiz erkenci geldi.KAANIMIZ YANIMIZDA ŞİMDİ;UMARIM SİZLERDE SAĞLIKLI Bİ SEKILDE BULUSURSUNUZ BEBİŞLERNİZE;AMA ZAMANINDA OLUR İNŞ HERKESE HOŞÇAKALIN DİKİŞLER FENA DURAMIYORUM IYI AKSAMLAR
Ay şok oldum ya.3. bebegimiz de gelmiş. Maşallah.Canım tebrik ederim. Allah analı babalı büyütüsün inşallah.
pnrgl kullanıcısından alıntı
kızlar 2 şubatta gelecek olan bebişimiz erkenci geldi.KAANIMIZ YANIMIZDA ŞİMDİ;UMARIM SİZLERDE SAĞLIKLI Bİ SEKILDE BULUSURSUNUZ BEBİŞLERNİZE;AMA ZAMANINDA OLUR İNŞ HERKESE HOŞÇAKALIN DİKİŞLER FENA DURAMIYORUM IYI AKSAMLAR
canım gözün aydın maşallah3. bebeğimizde hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?