2011 Şubat Bebeklerinin Kilo-Boy Takip Çizelgesi

bugün doktora gittik canım oğlum 33+3 günlük 2375 gr 49 cm olmuş maşşallah doktor amcamız böle giderse 3700 4000 kilo doğar dedi inşallah allahım sağlıklı doğsunda...

dün gittik doktora yani 33+6 kafasi bayaga asagada oldugu icin net bisey söyleyemedi doktor tahmini 2300 gr boyu hakkinda hicbisey söyleyemedi. zamaninda gelirse 3200gr doktor teyzemizin tahmin ettigi gibi iki hafza erken dogarsa 2800 gr dogacak hayirlisiyla

yaa benim canım çok sıkkın doktora gittim. 30+4 te oğlumun kilosu 1125 grmış. normal mi kilosu dedim. hiçbir problem yok normal dedi ama nasıl normal maşallahhh sizin bebişleriniz tombiş tombiş benim oğluşum zayıf çokta dikkat ediyorum beslenmeme ne yapsamda kilo alsa bu bebiş???

canim bendede ayni problem var, ama seninki sanirim benimkindende daha kucuk. benim adet haftasi degil bu ama, ultrasyonda beni 2 hafta geri aldilar, normalde simdi 33+5 olacakken 31+5 yaptilar (erken ultrasyondan sonra, sanirim 8. haftada falandi). Geri alinmasina ragmen simdide bebegim kucuk diyor doktor, bakalim hayirlisi insallah, sagligi iyi olsunda biraz kucuk olsun. Sikma canini sende

benim kizda cok kilolu degil, süt yogurt pekmez ve misir yemeye özen gösterin bende abartmamak sartiyla tüketiyorum, asiri kilolu olmasinada gerek yok dogum rahat gecer =)

ayhhh çatliycem meraktan daha 1 hafta var bebikiimi görmeyeee.ne kadar olduki aceba

az önce doktordan geldim 30+2 haftadayız önceki doktorum 32 haftalıksın demişti bu doktorda bebek 2 hafta önden gidiyor dedi 1902 gr. dedi şekerden şüphelendi moralim çok bozuldu...
yani 31. hafta 1902 gr. bebeğim...

Bana da 31+6'da 2 kg yakın dedi ve yaklaşık 2 hafta önden gittiğini söyledi. Ayrıca şeker testi kağıdıma tekrar baktı ve sorun yok dedi. Ancak bebek böyle devam ederse iri bir bebek olabilir ve sezeryanla alabiliriz dedi. Bilmiorum kafam karıştı benim de. Var mı bu durumda olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…