2011 Şubat Bebeklerinin Odaları&Sepetleri&Beşikleri

sürmeli ana kucağın çok güzel çokda kullanışlı duruyorr.ben çok seviyorum bunları yaa.inşallahh doğsunlarda bunlara koyup gezelimm babalarıda taşısın bizse seyredelimm

herkesin cicileri çok güzel iyigünlerde kullanalım inş.bende bu anakucağının aynısından aldım acaba kullanışlımı diye düşünmekteyim yoksa ev için ayrıca bir ana kucağı dahamı alsam sanki günlük kullanım için çok ideal değilmiş gibi geliyor bana

ev için almayı düşünüyorsan ana dizi alabilirsin.o daha kullanışlı olur bence.

galiba bende öyle yapıcam sanki bebeğim rahat edemezmiş gibi geliyor diğerinde

biz malesef oğluma oda yapamıyoruz evimiz kira olduğundan dolayı mobilya düşünmedik zaten düşünsekte çocuk odamız müsait değil kayınvalidemler sık gelip gittiklerinden dolayı çocuk odamıza 2 adet açılır çekyat aldık ve eşimin çalışma masasını kitaplığını falan koyduk o yüzden şimdilik oda benim için sadece hayalbizde yatak odası için şimdilik park yatak ve birde sepet beşik aldık taşınması kolay diye.

Eklentiler

• $T_14HEQcivcivbebe%202.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $T_xqamzfc_kirmizi.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 46
park yatağımız bunun aynısı ama turunculu grili ana kucağımızda mavili siyahlı,henüz diğer cicişleerimizin resimlerini çekmedim ama çeker çekmez buraya ekleyeceğim,yatağımızıda daha erken diye kurmadık.

teşekkür ederim canım...amin inşş minik kuzularımız sağlıkla gelsin sağlıkla uyusunlar beşiklerinde inş...

güzel günlerde kullanın inş.........

Tskler
sürmeli ana kucağın çok güzel çokda kullanışlı duruyorr.ben çok seviyorum bunları yaa.inşallahh doğsunlarda bunlara koyup gezelimm babalarıda taşısın bizse seyredelimm

Evet cnm cok kullanisli hastaneden cikarken bebisimi bununla cikaracagim.
Burda hep bu kullaniliyor. Babalari tasir annede bebisin cantasini tasir
Allah nasip ederse kizimi bununla goturcem turkiyeye

kizimin ana kucagi

sürmelicim çok güzel ana kucağınız iyi günlerde kullanın canım

iyi günlerde kullanın canım hepsi çok güzel

Sürmeli bende aynı anakucağından aldım ama tentesi beni biraz hüsrana uğrattı açıkçası penye kumaş gibi bişey insan onu biraz daha kalın yada en azından şöyle su geçirmeyecek bişey yapar demi.Ama yeni bebekler için pedinin olması çok güzel beli eğrildi büküldü derdimiz olmayacak güle güle kullanalım

Son düzenleme:
hastane cantamız ve ana kucagımız benim cantamı eşim sağolsn kapatayım derken fermuarını patlattı yenisi alınacak artıkk

şifonyerimiz
beşiğimizzzz

sanırım bu odaya birde küçük halı lazım :26:

hepsi çok güzell canım...küçük prensin güzel günlerde kullansın inş

hepsi de süper olmuş cnm,bebişin güzel günlerde kullansın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…