Eki Görüntüle 56847
kızlar bu da benim kuzumun odası bunu aldık...bi de size bişii danışayım sizce odayı ne renge boyatayım?
Biz kızımın park beşiğini aldık... aynen bu resimdekinden
zug bende bu takımı aldım.uyku seti farklı alacam.bu hafta sonu geliyor takımımız:
:
bebişler sağlık ve güzel günlerde kullansınlar.
sağol canım.çok güzelmiş iyi günlerde kulalanın inşallah bebişler bol bol oynasınlar odalarında..
sağol canım daha güzelleri sizin bebişlerin olsun inş.zug çokkk güzelmiş bayıldım cnm güle güle uyusun oynasın bebegin
çok güzelmiş takım.zürafalara bayıldım.
sağol canım bende zürafalara takmış durumdayım bu gidişle her şeyi zürafalı olcak .bi de oyun halısı aldım oda zürafalı:)))
bende senin sayende çilek mobilya kampanyasından yararlanıp kızımı çilekli yaptım :))) bizim takımımızda SEVİMLİ grubu...
teşekkür etttim mi bilmiyorum ama tekrar teşekkür ederim canım...
güle güle sağlıklı günlerde mutlu huzurlu bir şekilde kullanın inşallahhh :Saruboceq:
buda bizim sepet beşiğimiz kızlar ilk aylar için sepet istedim bende süslü püslü kokoş kokoş yatsın kızım diye
Eki Görüntüle 56847
kızlar bu da benim kuzumun odası bunu aldık...bi de size bişii danışayım sizce odayı ne renge boyatayım?
buda bizim sepet beşiğimiz kızlar ilk aylar için sepet istedim bende süslü püslü kokoş kokoş yatsın kızım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?