2011 Şubat Bebeklerinin Odaları&Sepetleri&Beşikleri

Biz kızımın park beşiğini aldık... aynen bu resimdekinden

hayırlı olsun canım..beğendin mi bu markanınkini..kullanımı nasıl..bir de dışardan sallanabiliyormu..ben başka bir markanın bakmıştım..iç kısımdan sallanıyordu..acaba bu durum zor olur mu..

zug bende bu takımı aldım.uyku seti farklı alacam.bu hafta sonu geliyor takımımız:
:
bebişler sağlık ve güzel günlerde kullansınlar.

amin canım sağlıklı günlerde kullanırlar inşallah. benim takım geldi bile odadan çıkmıyoruz valla.
çok güzelmiş iyi günlerde kulalanın inşallah bebişler bol bol oynasınlar odalarında..
sağol canım.
zug çokkk güzelmiş bayıldım cnm güle güle uyusun oynasın bebegin
sağol canım daha güzelleri sizin bebişlerin olsun inş.

bende senin sayende çilek mobilya kampanyasından yararlanıp kızımı çilekli yaptım :))) bizim takımımızda SEVİMLİ grubu...

teşekkür etttim mi bilmiyorum ama tekrar teşekkür ederim canım...

güle güle sağlıklı günlerde mutlu huzurlu bir şekilde kullanın inşallahhh :Saruboceq:

kızlarr çilek mobilyadan oda alanlar çook tatlı mobilyalar güle güle büyütün bebişlerinizi. to bee sizin odanız da süper.belis mobilya dimi markası? biz de baktık belis'ten. çok tatlı odalar var.bizim odamız da bugun geliyo kısmetse.çooook ucuza aldık ama süper bişi.msj sayımı doldurursam ekliycem fotosunu.
erken falan diyo bazıları ama ben hiç içimi karartmıyorum siz de karartmayın kızlar.ona bakarsanız doğup ta kaybedilen bebekler de var Allah korusun.hepimiz Allaha emanetiz ve inşallah sağlıkla alıcaz bebişleri kucağımıza ve bu güzel odalarda büyütücez.öptüm hepinizii opuyorumnanaktan

tobeeeodası süper cnm bencede beyaza boyayın odası aydınlık ferah olsun zaten cıvıl cıvıl renkleri içindee çok tatlı

aaa çok sevindim canım hayırlı olsun faydam dokunduysa ne mutlu bana.

ben de aldım sayılır
ankaradan sitelerden
çok beğendim anlaştık pazarlık ettik kasımda alıcaz yılbaşında gelecek
ama net e model koymuyolarmış çalınır diye((
eve gelsin çekip koyucam resmini
kocaman genç odası olabiliyo
fiyatıda 3200 dü
ama 2700 oldu:)))
aşık oldum takım gelsin ben de yatıcam orda:)))))))))))

kızlar odayı bembeyaz yapmayın
tavsiye edilmiyormus internetten okudum
odalar birbir gelmeye başladı,

buarada prensesin odası çok güzel

toobeecim harika odanız
güle güle mışıl mışıl uyusun bebişinzemuszemus

Kızlar odalarınız ve beşikleriniz gerçekten çok güzel iyi günlerde sağlıkla kullansın bebişleriniz

kızlarr ben ilk önce sepet beşik alıcam daha sonrada ablamın cocugunun beşiğini kullanıcam öyle karar verdim
ama beşik içindeki yorgan takımını ayrıca nerde bulabiilirim bildiginiz bir site varmı

buda bizim sepet beşiğimiz kızlar ilk aylar için sepet istedim bende süslü püslü kokoş kokoş yatsın kızım diye

Eklentiler

• $Pliseli-Beşik%20%20b[1].webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 46
kızlar hepsi çok güzel
ne güzel en ağır kısmı bitirmişsiniz ben daha alamadım ve karar veremedim
bence oda beyaz veya açık tonlarda olmalı oda takımı çok renkli boğmaz en azından ama bu benim düşüncem tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz biliyorsunuz
gerçekten sepet beşik çok kokoş çok hoş

ayyyy ne tatli seyler bunlarrrrr =) güle güle uyusun güle güle kullansin bebisleriniz bu esyalari insallah.

Nazım83'e merhaba acaba beşiği nerden aldınız.çok beğendim .çok güzelmiş.bebeğiniz sağlıklı güzel günlerde uyusun hep:1closedeyes:

buda bizim sepet beşiğimiz kızlar ilk aylar için sepet istedim bende süslü püslü kokoş kokoş yatsın kızım diye

bende kızımı 6 ay kadar yatak odamda sepette yatıracağım sonra ablasıyla aynı odayı paylaşacak
güle güle uyusun bebişin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…