2011 Şubat Bebeklerinin Odaları&Sepetleri&Beşikleri

kızlar bizde dün istikbalden aşağıdaki genç odasını aldık büyük kızım için
çünkü şuan kullandığı beşiği kardeşine verecek odayı birlikte kullanacaklar sonra
zaten beşiğimde yeşil renk alttakine benziyor uyar yani odaya
bir ara foto çekip yüklerim

Eklentiler

• $puzzlegenc.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $k111.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:

cnm çok şekermiş odanız.2 prenses mışıl mışıl uyusunlar inş odalarında olumunekankayizsmile

fnc canım çok güzel odası güle güle kkullansın renklerde süper uymuş ne güzel olmuş ya maşallah sağıkla büyüsünler

canım iyi günlerde sağlıkla kullansın kızın odasını kardeş en çok ona yaradı anlaşılankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

Nazım83'e merhaba acaba beşiği nerden aldınız.çok beğendim .çok güzelmiş.bebeğiniz sağlıklı güzel günlerde uyusun hep:1closedeyes:

merhaba canm arkadaşımın sepeti vardı
bu modeli netten indirtip süslettik aynı şekilde
(aminnnnnnnnnnn )

bende kızımı 6 ay kadar yatak odamda sepette yatıracağım sonra ablasıyla aynı odayı paylaşacak
güle güle uyusun bebişin:)

teşekkürler teyzesiii ben hep sepet istemiştim
fazla yatamıyorlar ama olsun çok şık oluyor diye hoşuma gidiyordu dediğn gibi 6 ay kadar yatar sonra oda düşünüyorum zaten hayırlısıyla inşlhhhh

Çok teşekkür ederiz teyzeleri
Büyük kızımdan öpücük küçük kızımdan tepik gönderiyoruz size

nerberra güle güle yatsın minişin canım

kızlar merhaba ben bu topiği yeni keşfettim ve odalar süper gerçekten bu bebek eşyalarının her biri ayrı bi güzel oluyor zaten bizde nasipse bu hafta sonu seçicez mobilyamızı.

ayy ben bu topiğii nasıl görmemişimmm

kızlar yataklarınız odalarınız çok çok güzel sağlıklı günlerde kullanın inşallahhh

biz daha bakmadık

buda bizim sepet beşiğimiz kızlar ilk aylar için sepet istedim bende süslü püslü kokoş kokoş yatsın kızım diye

Ayyy kızlar çok güzel bunların hepsi güzel günlerde kullansın bebişleriniz
Fatmacım kızında zevkliymiş hani ne kadar güzel bir oda seçmiş böyle kendisine

çok tşklr yeşimcim.daha güzelleri yakışıklı oğluşunun olsun

cnmm şu zamana kadar gördüğüm tam istediğime uyan oda sizinkii maşallah yaa çok güzell bende ilerde düşünüyorum bunun gibi hem uzun süreli kullanaibliri inşş sağlıkla büyüsün miniğin içnide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…