bizim odamızda bu yakında gelecek.ama birtek elbise dolabını alamadık odamız çok büyük değil.ama odada duvara monteli büyük bi dolabımız var onun bir tarafını kullanıcam kızım için.
Juno - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek, Çocuk ve Genç Odası Mobilyaları Üretir
bizim odamızda bu yakında gelecek.ama birtek elbise dolabını alamadık odamız çok büyük değil.ama odada duvara monteli büyük bi dolabımız var onun bir tarafını kullanıcam kızım için.
buda bizim sepet beşiğimiz kızlar ilk aylar için sepet istedim bende süslü püslü kokoş kokoş yatsın kızım diye
Gerçekten çok güzel ve zarif çok beğendim sağlıkla huzurla büyüsün içinde canım bebişin...
SHARK_11 odanız çok kibar güle güle kullansınn minik kızın cnm
Çok güzel çok kokoş:))) Güzel günlerde sağlıkla huzurla büyüsün içinde bebişin...
Juno - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek, Çocuk ve Genç Odası Mobilyaları Üretir
kızlar işte bebişimin odası ay sonunda gelecek inş ve ben oda hazırlıklarına başlayabileceğim:) ama bu süre bile bana fazla geliyor biraz önce gelsin yerleşsin istiyorum kuzumu odasında mışıl mışıl uyurken görmeyi nasip etsin rabbim inş...
ayyy manikk çok güzel bir odaaa çok şık çok şirinn güle güle kullanın sağlıkla uyusun iiçinde..
bide merak ettim odaları görünce doğumdan sonra hemen ayrı odadamı yatıracaksınız.yatak odasında yanınıza almayacak mısınız.ayrı odada durmak için henüz çok minik diillermiii?
canım çok güzel çok şirin bir oda takımı almışsın kızına çok beğendim iyi günlerde kullansın bebişin odasını
canım bi tanede park yatak alıcam yatakl odamız için tabiki önceleri yanımda yatıcak ayrılamam ben kuzumdan:) gündüzleri belki alışsın diye yatırırım yatağında ama eşyaları için dolap şifonyer şart e öyle olunca yatağı sonradan ya bulamazsam deyip büyüyen beişte aldım.En azından beslenmesi bir düzene girene kadar aynı odada yatarız sanırım.Ama bazı kişilerden biliyorum 2-3 yaşına kadar aynı odada yatıyorlar ben o kadar uzatma taraftarı değilim.
bende aynı düşünüyorumm ama olur ya ayrı yatıranlar olur üzülürüm valla kıyamam kız minicik bebe korkar ayrı yerde birde ilk zamanlar geceleri çok sık kalkarlar
benim çocuk odamda 3 kapılı dolap birde büyük yatak var şimdilik orayı bozmayı düşünmüyorum annemler falan geldiğinde ki doğumda epey bi müddet yollamayı düşünmüyorum orda rahat rahat yatarlar.oğlum biraz büyüyünce de ayırma zamanı gelince şöyleee güzel bir oda yapmayı düşünüyorum.o yüzden şimdi oraryı bozmayacağım
kızlar işte bebişimin odası ay sonunda gelecek inş ve ben oda hazırlıklarına başlayabileceğim:) ama bu süre bile bana fazla geliyor biraz önce gelsin yerleşsin istiyorum kuzumu odasında mışıl mışıl uyurken görmeyi nasip etsin rabbim inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?