2011 Şubat Bebeklerinin Odaları&Sepetleri&Beşikleri

nurberra ve çağlayancım tşk ederiz iyi dilekleriniz için.hepimizin bebişleri sağlıcakla doğsun ve büyüsün inşallah

bizim odamızda bu yakında gelecek.ama birtek elbise dolabını alamadık odamız çok büyük değil.ama odada duvara monteli büyük bi dolabımız var onun bir tarafını kullanıcam kızım için.

Gerçekten çok güzel ve zarif çok beğendim sağlıkla huzurla büyüsün içinde canım bebişin...

buda bizim sepet beşiğimiz kızlar ilk aylar için sepet istedim bende süslü püslü kokoş kokoş yatsın kızım diye

Çok güzel çok kokoş:))) Güzel günlerde sağlıkla huzurla büyüsün içinde bebişin...

güzel dilekleri için bütün teyzoşlara teşekkür ederiz.daha güzelleri sizin bebişlerinizin olsun inşallah

kızlar işte bebişimin odası ay sonunda gelecek inş ve ben oda hazırlıklarına başlayabileceğim:) ama bu süre bile bana fazla geliyor biraz önce gelsin yerleşsin istiyorum kuzumu odasında mışıl mışıl uyurken görmeyi nasip etsin rabbim inş...

ayyy manikk çok güzel bir odaaa çok şık çok şirinn güle güle kullanın sağlıkla uyusun iiçinde..

bide merak ettim odaları görünce doğumdan sonra hemen ayrı odadamı yatıracaksınız.yatak odasında yanınıza almayacak mısınız.ayrı odada durmak için henüz çok minik diillermiii?

canım çok güzel çok şirin bir oda takımı almışsın kızına çok beğendim iyi günlerde kullansın bebişin odasını

canım bi tanede park yatak alıcam yatakl odamız için tabiki önceleri yanımda yatıcak ayrılamam ben kuzumdan:) gündüzleri belki alışsın diye yatırırım yatağında ama eşyaları için dolap şifonyer şart e öyle olunca yatağı sonradan ya bulamazsam deyip büyüyen beişte aldım.En azından beslenmesi bir düzene girene kadar aynı odada yatarız sanırım.Ama bazı kişilerden biliyorum 2-3 yaşına kadar aynı odada yatıyorlar ben o kadar uzatma taraftarı değilim.

bende aynı düşünüyorumm ama olur ya ayrı yatıranlar olur üzülürüm valla kıyamam kız minicik bebe korkar ayrı yerde birde ilk zamanlar geceleri çok sık kalkarlar

benim çocuk odamda 3 kapılı dolap birde büyük yatak var şimdilik orayı bozmayı düşünmüyorum annemler falan geldiğinde ki doğumda epey bi müddet yollamayı düşünmüyorum orda rahat rahat yatarlar.oğlum biraz büyüyünce de ayırma zamanı gelince şöyleee güzel bir oda yapmayı düşünüyorum.o yüzden şimdi oraryı bozmayacağım

e zaten dolabın varsa sonrada alabilirsin tabi bende odaya bir çekyat atacağım annem gelince uyuması için ben bebek odasını şimdiye kadar çamaşır asma ütüleme vb işler için kullanıyordum pek bişey yok odada o yüzden aldım odayı özeniyo insan işte dahada bir sürü planlarım var odayla ilgili bakalım inş istediğim gibi olur.

merhabalar..ben 2010 şubat annesiyim..bir kız bir de oğlum vat ikizler..nacizane görüşlerimi yazmak istedim..
hepinizin bebeklerinin odaları şahane..sağlıkla mutlu huzurlu uzuuun uzuuuun ağlamadan uyusunlar, uyusunlar da büyüsünler inşallah tabiki öncelikle sağlıkla ve vakitlice gelsinler üzmesinler anneciklerini babacıklarını..
ben tam oda takımı aldım kuzularıma..iki tane olduklarından 4 kapaklı gardrop, bir şifonyer ve iki tane büyüyebilen ve sallanan yatak aldım odamıza..takımımız bembeyaz ama dekorlar, perdeler, duvar kağıtları ile renklendirdim odamızı..turuncu ve mavi tercih ettim..öyle kombin ettim..
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...in-cici351lerini-burda-payla351al305m-20.html bu linkte fotolarımız var..
sallanan yataktan çok memenun kaldım..geceleri uyandıklarında emziklerini verip yatağı bir iki salladım daldılar tekrara..büyüyebilen olması odalarını ayıracağım zamana kadar beni ek masraftan kurtardı..önce şu süslü sepetlerden kullandım..anca 2-3 ay rahat kullandım sonra kalktı mecbur ve önce bir sonra ikinciyi de olmak üzere park yatak aldım hala da kullanmaktayım..süslü sepetler çok çok şık mevlütte falan da harika ama çok kullanışlı değil ve bebekler içinde çabuk sıkılıyorlar benden söylemesi..park yatağa gelince ilk aldığım chiccoydu ve ufaktı sanırım 90x65 cm hala kullanıyoruz ama ikinci aldığım daha rahat ve hesaplı casual ikincisinin markası ve 110x70 ve rahatça dönüyolar içinde :))
bu arada dip not : ben bebeklerimi İKİ AY yanımda yatırdım sonra ayırdım odalarını şimdi hastalandıklarında falan alıyorum yanıma..park yatağın biri odamda duruyor diğeri oturma odasında ve gündüz uykuları bölünmesin diye ayırıyorum odalarını biri bi park yatakta diğeri diğerinde yatıyor ama gece herkes odasında..
sağlıklı ve vakitli ayrıca kolay bir doğum dilerim..sevgiler..

Canım çok güzel bebeğinin odası güzel günlerde sağlıkla büyütmek nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…