2011 Şubat Bebeklerinin Odaları&Sepetleri&Beşikleri

ya ben hala beşik konusunda karar veremedim yaaa.aslında minik sepet tarzı sallananlardan istiyorum ama en fazla 4-5 ay yatar içinde daha oda yapmayacağım bilmiyorum karar veremedim

aynen bende böyle istiyorum az kullanacak olsam bile hevesimi alayım sonra keşke demek istemiyorumm :86:

aynen bende böyle istiyorum az kullanacak olsam bile hevesimi alayım sonra keşke demek istemiyorumm :86:

heh söyle söyle :97:

bende aynen öyle düşünüyorum ama böle biri çıkıpta bişi diyince kafam takılıyor

gerçi atla deve değil şöyle istediğim gibi bişi 100-150 ennnn fazla 200 lira aslında çokda bişi diil.hem bunlar ufak tefek tekerlekli falan olduğu için her yere taşınır.misafir falan gelince çocuk kucaktan kucağa duracağına beşiğiyle salona getirirsin olur dimi dimi destek çık gaz ver:93:

aynen yaa bu park beşiklere ısınamadım bi türlü mobilyada istemiyorum oda sıgmıyo bi yere
en iyisi bu hemde cok güzel görünüyo
banada herkes kullanışlı değil diyo ama kesin kararlıyım kulaklarımı tıkadım seda
sende istedigini yap başkalarını boşver yaa içimizde kalmasın şimdi almıcazda ne zaman alıcaz 2. çocuk olacakmıki yada kimbilir ne zaman sen al bence istedigini aklın kalacak almazsan

hiç sorma bende park yataklara ısınamadım zatende sığmaz yatak odasından tuvalet masasını çıkarmam lazım ee hadi çıkardım nereye koyacam

benim ablamında hevesi vardı ondan hatırlarım ben hala söyler hala görünce ne hevesim vardı der.

yok yok bende alacam valla

Bersuuu çilekten aldım ama ben aldığım zaman ramazan indirimi vardı oda takımıyla beraber aldık çok hesaplı oldu.şuan 219 tl ama mağazada indirim yapıyolar bu internet fiyatı.

bu park yatağın kırmızısını annem ve babam oğluşum için aldı. Bir sürü kıyafet filanda almışlar.Canlarım benim.

Son düzenleme:
dün bizde beşiğimizi aldık az yatıcak içinde biliyorum ama çok hevesim vardı...oda takımımızıda beğendik bugün siparişini vericez 40gün sonra gelirmiş...

Eklentiler

• $AHSAP-BESIK-GURGEN-AGACINDAN-OZEL-YAPIM-YENI__32268578_0.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 36
yeşimcim çoook güzel buuuu.güle güle yatsın içinde

ne kadara aldın acaba sorabilirmiyim.bende böyle birşey alıcam çünkü

ama ben demir düşünüyorum çünkü kaldırıken katlansın istiyorum koyacak yerim yok çünkü.demir olanlar katlanıp küçük bişi oluyor sonra dolap arkasına bile sığıyor

dün bizde beşiğimizi aldık az yatıcak içinde biliyorum ama çok hevesim vardı...oda takımımızıda beğendik bugün siparişini vericez 40gün sonra gelirmiş...

canım çok güzelmiş önce bende böyle bişey düşündüm ama en az 1yıl yatması gerek o yüzden park yatak aldı annemler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…