2011 Şubat Bebeklerinin Odaları&Sepetleri&Beşikleri

gözdeatı mobilyanız pek güzelmiş iyi günlerde kullansın güzel kızın .....

gözdeee bayıldım odanıza güle güle kullanın sağlıkla mışıl mışıl uyusun bebişin inşlhh ben sade ve şık şeylere bayılıyorum sadece beyaz çok güzel olmuş bende böyle düşünüyorum sade beyaz detaylar renkli olsun diyorum nerden aldınız bide fiyatını öğrenebilirmiyim

canım biz bunu kulenin orda bebekçe diye bi mağza var ya ordan aldık.normalde yataksız fiyatı 3,250 di biz yatağıyla falan 3200 e aldık.biraz pahalı ama evladiyelik derler ya ööle bişi mdf ve 10 yıl garantisi var

kızlar sanırım ben yavaş yavaş sepet sevdamdan vazgeçiyorum park yatağa doğru bir kayış yapıyorum heralde

ölçtük biçtik eşimle az önce park yatak sığıyor yatak odamıza.yani pek sevmiyorum falan dedim ama biraz gezmiştik cici cici park yataklarda var gibi.bide oğluşumun içinde rahat yatma olasılığı falanda aklımı kurcalar oldu.

amcası zaten ona ilerleyen zamanlarda oda yapacak.sepet demiştim ama oda şimdi gözüme pek küçük görünmeye başladı

pöffff karar veremedimm yauu

kızlar buda benim oğlumun dolabı, büyüyen beşiği, beşiği, kapı süsü ve sepeti

Eklentiler

• $IMG_3447.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG_3453.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG_3450.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG_3446.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMG_3454.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG_3448.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMG_3452.webp
    22 KB · Görüntüleme: 32
  • $IMG_3451.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMG_3449.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 28
kızlar odalar çok güzel beşiklerede bayılıyorum zaman zaman park yatak aldığıma pişman oluyorum onları görünce zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…