selm arkadaslar ALLAH razı olsu ıyı dıleklerınız ıcın ben cumartesı basladım tedavıme ılk muayenemı oldum dr.ılac verdı bu gun 4.ıgnemı oldum ve tekrar persembe gunu kontrele gıdecgım ama dr.ılk muayenede rahımde perde var dedı bu dusuge ve erken doguma neden oluyo ama senınkı ınce bı zararı olmaz sımdıamelıyat etmıyelım senı dedı ve benım bı hastamda daha kalın bı perde vardı dedı ve hıc bı sorun olmadan dogumunu yaptı dedı bende yumurta toplama ıslemınde nasıl olsa narkoz alıcam ozaman perdeyıde al dedım dr.da olur ama yumurtaları dondurur 1 ay sonraya transfer ederız dedı ben bu zaman cok zor geldım 1 ay daha ertelendımı olurum ama obur yandanda tutsa bıle acaba dusecekmı korkusu olacak hep ıcımde bundan 6 ay once baska bı dr. bana rahmınde et var dedı amelıyat ettı ve rahım ıcıne kamera atıldı hıc bısey yok dendı ıyı dendı sımdıde perde cıktı bı bılgısı olan arkadaslar bu perde ne nasıl oluyo cıkıyo bana bılgı verırsenız sevınırım persembe gunu gıdınce dr.tekrar konusacagım ama hıc umudum eskı sevıncım kalmadı cok korkuyorum
arkadaşlar çocuğu olmayanlar için dualar buldum.ben okumaya başladım,tüp bebek tedavisi boyunca da okuyacağım inşallah.size de söyleyim dedim.
21 tane meryem suresi 21 farklı kişiye okutulacak.
meryem suresinin 5.ve 6.ayetini tedaviniz boyunca okuyun.bol bol istiğfar duası.rabbim inşallah dularımızı kabul eder.öğrendikçe yeni duaları paylaşmaya devam edeceğim.
benide aranıza alın ebnde martta başlıcam 3.tüp bebek tedavime ınşcanım ben ilk aşılamadan önce 4444 tefriciye okumuştumm. ve başardık ama sonra kalbi durdu ve beni terketti. meryem suresinin ve fetih suresinin iyi olduğunu biliyorum. bide bol bol sadaka verin kızlar doğmamış çocuğumun sadakası olsun diyerek.
benide aranıza alın ebnde martta başlıcam 3.tüp bebek tedavime ınş
sadaka fikri güzel vericem ınş bende
benim denemem aynı merkezde oldu,merkezimi kötlemiyorum elleirnden geleni yaptılar ama 3.yü orda yaptrmak istemiyorum,ilki tuttu sevindik ama değerim hemen düştü,genetik testler falan yaptrdık kanda pıhtılaşma çıktı,bnn için iğne kullnamam gerkeiyormş neyse 2.ye hemen başladık iğnemi hergün kullanıyordum ama sonç negatf tutmadı,ben dondrulmş olduğu için tutmadığına inanıyorum,yada hayrlı değildi neyse,şimdi tekrar deneyeceğim inatla mücadele ediyorum yavrumu kucağıma alacağıma inanıyorum ınş hepimiz alırız,eşimde sorun yok bende pko var kilomda var,işte böyle bendenhayırlı olsun canım tedavin hoş geldin... Anlatır mısın bize önceki deneyimlerini. Ben ilk tüp bebek tedavime başlıycam allahın izniyle merkze karar veremiyorum bi türlü...
Rabbim dualarımızı kabul eder inş..
canım durumun için kararvermesi gerçekten zor bunun kararını en iyi sen verebilirsin. yani rabbim nasip ettikten sonra her şekilde olur ama nasip değilse ve başamazsan kendini suçlayacaksın, biraz sabretseydim her şey yolunda gidecekti diye. kendini suçlamak için bahanen olacak. gerçekten zor bi süreç en iyi kararı yine sen verirsin.
benide aranıza alın ebnde martta başlıcam 3.tüp bebek tedavime ınş
sadaka fikri güzel vericem ınş bende
Kızlar Martın 3. de iğnelerime başlayacağım.
Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin inş.
bılıyorum canım ama ALLAH onu benım alnıma yazdıysa olurda sapa saglıklı dogar ama yazmamıssada bu bahanesı olcak ama senın dedıgın gıbı bu sefer kendımde suc bulucam yarın kontrolum var dr. ıyıce konusacam saol cevabın icin arkadasım
bılıyorum canım ama ALLAH onu benım alnıma yazdıysa olurda sapa saglıklı dogar ama yazmamıssada bu bahanesı olcak ama senın dedıgın gıbı bu sefer kendımde suc bulucam yarın kontrolum var dr. ıyıce konusacam saol cevabın icin arkadasım
mart 5 de randevum var ayın 10 gibi iğnelere başlarım 2. dnemm olcak şimdi doktorum doğum kontrol hapı vitamin ve coraspirin verdi allah isteyen hkese hayırlı elatlar nsip etsin inşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?