mrb arkadaşlar bu benim 2. Denemem olacak tüp bebeyi tedavi nekadar sürüyor 2. De 2 tane dondurulmuş embiriyom var benim bu ay dr gittim adetin 3. Günü oda adetin 21. Günü gel dedi lucrin diye ilaç verecekmiş diyer ayada adetin 3. Günü gonaf e başlaycakmışız yani anlayamadım neden uzun oluyor zaten dondurulmuşlar anlayamadım lütfen aydınlatırmısınız benii
mrb arkadaşlar bu benim 2. denemem olacak tüp bebeyi tedavi nekadar sürüyor 2. de 2 tane dondurulmuş embiriyom var benim bu ay dr gittim adetin 3. günü oda adetin 21. günü gel dedi lucrin diye ilaç verecekmiş diyer ayada adetin 3. günü gonaf e başlaycakmışız yani anlayamadım neden uzun oluyor zaten dondurulmuşlar anlayamadım lütfen aydınlatırmısınız benii
arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun yüreğinizin güzelliğini yaşatsın sizlere ve tabi banada :) bende 3 denemeye başlıcam inşallah bursa tüp bebek merkezinde 2010 kasımda kalpleri durdu kürtaj oldum ikiz bebeklerimi kaybettim şimdi bakalım sonuç ne olucak yaşayıp görücem büyük bir sabırla adet olmayı bekliyorum dün kontrol oldum tempolu bir süreç başladı :)
silanaz cvp verdigin için tşk ediyorum cnm 4 martta randevum var konuşmaya gidecegim 4 marta başlayınca tahminen martın sonu yada engeç nisanın başı olur sanırım bu tedavi bizim için hayırlıdır inş allah hepimizin yardımcısı olsun tedaviden sende beni haberdar et
geçmiş olsun canım bende bu ayın 28inde gidicem doktora ama doktorum yasalara göre bana sadece bir embriyo konulacağı söylendi ama ben ikiz olsun cok istiyorum 23e yeni girdim sizede böyle bişi dedimi doktorunuz bi bilginiz varsa yazarsanız sevinirim allahım hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah
canım özel msj attım
geçmiş olsun canım bende bu ayın 28inde gidicem doktora ama doktorum yasalara göre bana sadece bir embriyo konulacağı söylendi ama ben ikiz olsun cok istiyorum 23e yeni girdim sizede böyle bişi dedimi doktorunuz bi bilginiz varsa yazarsanız sevinirim allahım hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah
selam zzzccc;
bende seninle aynı gün yada 1 2 gün arayla gidicem 3.denemem için, dr un doğru 2010 mart ayı gibi tüp bebek yasası değişti artık 35 yaşından küçük bayanlara ilk 2 denemesinde tek embriyo 35den büyüklere ise en çok 2 tane emb. transfer edilecek hem ikiz gebeliğin birçok riski var drun ne derse bence onu dinle hayırlısı olsun bakalım inş aynı anda hamile kalırız belki de by
benim 3 denemem olucak ama iki tane konulabilcek ikiz gebeliğin riskinden çok garantisi var arkadaşım bence daha detaylı araştır ben 5 yıldır bu konu üzerine artık doktorlardan daha bilgili oldum hayatımı buna yönlendirdim bence doktorunuz her dediğine kapılmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?