2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

ben bilmiyorum canım yardımcı olmak isterdim.
Sormadın mı doktoruna dondurulmuşları kullanıp kullanmayacağını. Tekrar gonalf i kullanmamalı dğye düşünüyorum ama tecrübeli arkadaşlar ve doktrun yardımc olabilir sanırım

cvp verdigin için teşekkür ediyorum arkadaşım martın 4 de randevüm var bakalım neler diyecek tam deviye başlaycakken prolaktinim yüksek çıktı onun için ilaç kullanıcam işler karışıyor giderek hayırlı olurinş bu tedavi bizim için

Merhaba canim bende dun gittim doktor'a yarin dogum kontrol hapina basliyorum, ondan sonra sanirim benimde 32 gune denk geliyor lucrin'e basliycam, benim dorduncu deneme canim dondurlmuslarla TTurkiye'de ikinci denememde 25 gun icinde tedavi bitmisti, simdi yurtdisindayim burda bana tedavi sureci kagitini evrince bende senin gibi sasirdim cunku asas tedavi bundna sonraki regl den sonra basliycak, Lucrin, estraderm diye bir ilac, Turkiye\de dondulmuslaral denerek igne bile olmadim... ama bir bildikleri var diyosun, guvenmekten baska caremiz yok sanirim seninle yakin zamanlarda transfer olcaz, kagittaki gibi her sey giderse 6 NIsan transfer gunu gozukuyo, ikizimizinde ve basliycak olan butun arkadaslarin tedavisi hayirlarla sonuclanir ins. Doktorunlada gorustuysen ne dedini yazarsan sevinirim...

silanaz cvp verdigin için tşk ediyorum cnm 4 martta randevum var konuşmaya gidecegim 4 marta başlayınca tahminen martın sonu yada engeç nisanın başı olur sanırım bu tedavi bizim için hayırlıdır inş allah hepimizin yardımcısı olsun tedaviden sende beni haberdar et

arkadaşlar;ben de 1 hafta 10 gün sonra başlıcam ataşehir memorıal has.de inş hepimiz halime kalırız da ne güzel olur dimi :81regli olmayı hiç bu kadar istememiştim)

arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun yüreğinizin güzelliğini yaşatsın sizlere ve tabi banada :) bende 3 denemeye başlıcam inşallah bursa tüp bebek merkezinde 2010 kasımda kalpleri durdu kürtaj oldum ikiz bebeklerimi kaybettim şimdi bakalım sonuç ne olucak yaşayıp görücem büyük bir sabırla adet olmayı bekliyorum dün kontrol oldum tempolu bir süreç başladı :)

geçmiş olsun canım bende bu ayın 28inde gidicem doktora ama doktorum yasalara göre bana sadece bir embriyo konulacağı söylendi ama ben ikiz olsun cok istiyorum 23e yeni girdim sizede böyle bişi dedimi doktorunuz bi bilginiz varsa yazarsanız sevinirim allahım hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah

TABIKI ARKADASIM, HABERDAR EDERIM,,, gelismlerden hepimizin hakkinda hayirlisii

canım özel msj attım

mrb arkadaşlar bende 2. dememem için kolları sıvadım dondurulmuş embiriyom var tedavi nekadar zaman sürer istbl alman hasatanesinde yaptıran varmıydı aramızda hepimiz için herşeyin hayırlısı

selam zzzccc;

bende seninle aynı gün yada 1 2 gün arayla gidicem 3.denemem için, dr un doğru 2010 mart ayı gibi tüp bebek yasası değişti artık 35 yaşından küçük bayanlara ilk 2 denemesinde tek embriyo 35den büyüklere ise en çok 2 tane emb. transfer edilecek hem ikiz gebeliğin birçok riski var drun ne derse bence onu dinle hayırlısı olsun bakalım inş aynı anda hamile kalırız belki de by

benim 3 denemem olucak ama iki tane konulabilcek ikiz gebeliğin riskinden çok garantisi var arkadaşım bence daha detaylı araştır ben 5 yıldır bu konu üzerine artık doktorlardan daha bilgili oldum hayatımı buna yönlendirdim bence doktorunuz her dediğine kapılmayın

arkadaşlar bende 3.için görüşmeye gittiğimde bana metformin kullan 1 ay yumurta kaliten iyi olur dedi,sizlere böyle bişey diyen oldu mu şuan adetliyim başladım bu akşam

arkadaşlar benimde p.tesi transferim olacak. izmir de kent hastasnesine gidiyoruz dr. israel aruh. bu ikinci denemem dün 20 yumurtam toplandı ama bugün sabah aradığımda henüz sadece ikisi döllendi dediler acaba başka döllenme olurmu bilmiyorum? çok heyecanlıyımmm yaaa uykularım kaçıo. Allahım herkese gönlündekini nasip etsinn...hayırlısı olur inşş...

hatser16 merhaba canım öncelikle bende 2 embriyo transferini istiyorum çünkü gebelik şansın direkt olarak 2 katına çıkıyo ama gittiğim bütün dr lar birden fazla gebeliğin riskli olduğunu örneğin düşük riskinin daha fazla olduğunu ya da allah korusun erken doğumun fazla olduğunu sölüyolar benim 3.denemem olacağı halde tek embriyodan yana gerçi bende çift rahim var benim işim daha zor ama bu risk sadece benim için geçerli değil ben önce allahıma sonra dr uma druma sonuna kadar güveniyorum inşallah sen de başta olmak üzere hepimiz yavrularımıza bian evvel kavuşuruz allahım yardımcımız olsun

Hepinize bol şans öncelikle....Yaklaşık bir ay önce ilk tüp bebek tedavimize Lucrin ve Gonal-f ile başladık.3 yumurtamdan sadece biri büyüdüğü için tedaviye doktorum ara verdi...Bu arada her gün 75 mg biosteren kullanıyorum.Adetimin 2. günü tekrar gideceğiz ve kısa protokolden başlanılanacak inşallah...Benimle aynı durumda olup biosteren kullanıp faydasını gören oldu mu acaba?

ben de inşlh maart sonu gibi başlıycamm...acıbadem memoryılda.....cem beye gitcemmmmm.....aranızda ona giden varmı başarısı ne kadar.........RABBİM hebimize bebiş ler nasip etsinn.......

merhaba arkadaslar..yol arkadaslarim Rabbim ins emeklerimizi bosa cikarmaz...
bende anlatayim:;esimin sperm sayisi düsüklügü ve kendiminde pko sorunu var.
ilk tüpbebek denememz olcak insallah da son olur.gecen ayin 24.ünde basladim ignelere ve ilaclara.
uzun protokol.pko yüzünden bu ay benim icindi igneler ve ilaclar pazartesi kontrolum var bugün son ignemi vurdum.bakalim hersey yolundaysa hemen baslancak diger islemlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…