slm bayanlar.. umarım bu sefer tüm bekleyenlerin yüzü güler... bnm bi çocuğum var fakat endomtrydan dolayı 2. olmuyo.... son çare bu yola girdik.... ilaç kullanyrm... olursa bu bbk bnm için hem tedavi hem can olacak abbim nasip ederse tabii.... beslenmenize dikkat ediyomusunuz... yada şöle sorayım nelere dikkat ediysnz.. yumurta sayısını ve kalitesini arttrmk için ne yapmalı???
craftyy burdamısın nnn gitmeee
havuç ye günde iki tane :)
gerçekten mii.... tmm yarın başlıyorum havuç ve incir yicem... diğer topiklerede baktım çok üzüldüm bu akşam.. ama gelmene çok sevindim sıkılıyodum başka şey istesem olcakmış.... sen naptın test falan hı kesinleş timi durum
e cazi beklettin beni başka yerdesin kuzu
kaçtım ben byee
selam zzzccc;
bende seninle aynı gün yada 1 2 gün arayla gidicem 3.denemem için, dr un doğru 2010 mart ayı gibi tüp bebek yasası değişti artık 35 yaşından küçük bayanlara ilk 2 denemesinde tek embriyo 35den büyüklere ise en çok 2 tane emb. transfer edilecek hem ikiz gebeliğin birçok riski var drun ne derse bence onu dinle hayırlısı olsun bakalım inş aynı anda hamile kalırız belki de by
benim 3 denemem olucak ama iki tane konulabilcek ikiz gebeliğin riskinden çok garantisi var arkadaşım bence daha detaylı araştır ben 5 yıldır bu konu üzerine artık doktorlardan daha bilgili oldum hayatımı buna yönlendirdim bence doktorunuz her dediğine kapılmayın
çoğul gebelikte engelli bebek olma riskinin daha fazla olduğunu söyledi doktorum siz hangi hastaneye gidiyosunuz ben ankara hacettepeye gidiyorum
çoğul gebelikte engelli bebek olma riskinin daha fazla olduğunu söyledi doktorum siz hangi hastaneye gidiyosunuz ben ankara hacettepeye gidiyorum
merhaba arkadaslar..yol arkadaslarim Rabbim ins emeklerimizi bosa cikarmaz...
bende anlatayim:;esimin sperm sayisi düsüklügü ve kendiminde pko sorunu var.
ilk tüpbebek denememz olcak insallah da son olur.gecen ayin 24.ünde basladim ignelere ve ilaclara.
uzun protokol.pko yüzünden bu ay benim icindi igneler ve ilaclar pazartesi kontrolum var bugün son ignemi vurdum.bakalim hersey yolundaysa hemen baslancak diger islemlere.
bursa tüp bebek merkezi aynı hastanede 2 denemem ikiz gebeliği mevcuttu sorun yoktu sonradan kalpleri durdu tıpbi bir açıklaması malesef olmadı
inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağına alırsın bebişlerini.biz dört kere denedik, olmadı.yarın başlıyoruz inşallah ankara'da.
benim normal yollada düşüğüm oldu toplam 4 hasar 5 bebek kaybı :) ama sabırla azimle devamm
merhaba şekerler.bende tüp bebek tedavisine başlıyorum aslında başladım sayılabilir doktorum femara diye bi ilaçverdi yumurtalıkları uyarıyormuş(bu arada benim yumurta rezervim çok düşük)perşembe günü kontrole gidicem doktorum duruma göre karar vercek.bakalım ne olacal neyseki doktorum ve ekibi çok iyiler.yani benden daha heyecanlı ve benden daha umutlular.istanbul cerrahide serdar bey ve ekibi.orda kendimi çok özel hissediyorum yani bana tek hastaları benmişim gbi davranıyorlar Allah hepsinden razı olsun.inşallah Allahın izniyle onlarında yardımıyla başaracağıma inanıyorum.serdar bey pozitif olman çok önemli ben hep hastalarıma bunu söylüyorum dedi.
canlarm inşallh hepimizin bebişi biran önce gelir.Aminnnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?