2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

birbirimiz icin dua edelim bol bol..
arkadasin biri yazmis sadaka verin diye cok güzel bol bol sadaka verelim
tedavi sürecinde yasin ,fetih,meryem okuyabildigimiz kadar okuyalim.
yer gök dua ile Rabbim görüyo cabalarimizi insallah dualarimiz kabul olur
Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasib etsn insallah

slm bayanlar.. umarım bu sefer tüm bekleyenlerin yüzü güler... bnm bi çocuğum var fakat endomtrydan dolayı 2. olmuyo.... son çare bu yola girdik.... ilaç kullanyrm... olursa bu bbk bnm için hem tedavi hem can olacak abbim nasip ederse tabii.... beslenmenize dikkat ediyomusunuz... yada şöle sorayım nelere dikkat ediysnz.. yumurta sayısını ve kalitesini arttrmk için ne yapmalı???

havuç ye günde iki tane :)

havuç ye günde iki tane :)

gerçekten mii.... tmm yarın başlıyorum havuç ve incir yicem... diğer topiklerede baktım çok üzüldüm bu akşam.. ama gelmene çok sevindim sıkılıyodum başka şey istesem olcakmış.... sen naptın test falan hı kesinleş timi durum

benim test günüm 22 si
ortadan ikiye yarılsam yapmam salıdan önce :)
korkuorum ayrıca çok öle işte

e cazi beklettin beni başka yerdesin kuzu
kaçtım ben byee

hayatım anlamıyorum ben burayı giriyom yazıom yazıom dönüyom bakıyrm aşağıda olanlar yerinnde adını göremedim dedim gitti bu kız herhalde.. dolanıyorum okuyorum yazıyorum s en nerden yakalıyosun bakim beni bana da söle ben bulamıyorum seni :)

iyi dileklerin için teşekkür risk olduğunu biliyorum çoğul gebelikte ama ben eğer bi daha bebeğim olmazsa şimdiden iki tane olsun cok istiyorum ama yinede doktorumu dinlicem tabi hayırlısı bakalım bide bu tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar nasıl etkiliyomu sizi okudum bikaç yerde duygusallık olur olmaz herşeye sinirleme ve buna benzer etkiler yapıyomuş

çoğul gebelikte engelli bebek olma riskinin daha fazla olduğunu söyledi doktorum siz hangi hastaneye gidiyosunuz ben ankara hacettepeye gidiyorum

çoğul gebelikte engelli bebek olma riskinin daha fazla olduğunu söyledi doktorum siz hangi hastaneye gidiyosunuz ben ankara hacettepeye gidiyorum

canım dr.bana hıc engellı rıskı var demedı engellı olma rıskı normal gebelıkte oldugu kadar tüp bebekte var dr.bıe sadeceama sadece dusuk rıskı oluyomus tam tutunamayan bebek tutan bebegıde dusurebılıyomus ama arkadasın dedıgı gıbı de cogul transferınde tutma riskı daha cok oluyo sen tedavı asamasındasın galıba canım

bursa tüp bebek merkezi aynı hastanede 2 denemem ikiz gebeliği mevcuttu sorun yoktu sonradan kalpleri durdu tıpbi bir açıklaması malesef olmadı

merhaba katre benim problemim de seninkiyle aynı.ben de yarın itibarıyla başlıyorum inşallah.rabbim yardımcımız olsun inşallah.görüşürüz...

bursa tüp bebek merkezi aynı hastanede 2 denemem ikiz gebeliği mevcuttu sorun yoktu sonradan kalpleri durdu tıpbi bir açıklaması malesef olmadı

inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağına alırsın bebişlerini.biz dört kere denedik, olmadı.yarın başlıyoruz inşallah ankara'da.

merhaba şekerler.bende tüp bebek tedavisine başlıyorum aslında başladım sayılabilir doktorum femara diye bi ilaçverdi yumurtalıkları uyarıyormuş(bu arada benim yumurta rezervim çok düşük)perşembe günü kontrole gidicem doktorum duruma göre karar vercek.bakalım ne olacal neyseki doktorum ve ekibi çok iyiler.yani benden daha heyecanlı ve benden daha umutlular.istanbul cerrahide serdar bey ve ekibi.orda kendimi çok özel hissediyorum yani bana tek hastaları benmişim gbi davranıyorlar Allah hepsinden razı olsun.inşallah Allahın izniyle onlarında yardımıyla başaracağıma inanıyorum.serdar bey pozitif olman çok önemli ben hep hastalarıma bunu söylüyorum dedi.
canlarm inşallh hepimizin bebişi biran önce gelir.Aminnnn:)

merhaba canım rabbim hayırlısıyla hepimize güzel,gül kokulu bebişler nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…