2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

merhaba hanımlar
canım arkadasım ortası bırıncısı ıkıncısı hepsı yalan canımsın yaa
allah ol dedımı olur sen onlara takılma yat dınlen yorucu ıs yapma
tabıkı ınsan korkuyor vesvelseler gelıyor ıcıne ama napalım alalhıma sıgınıcaz o ol dedımı hersey olur tamammı

canlarım bana soru sormussunuz
bızde erkek sorunu var
esımde adetle sperm var ama hamdolsun tabıkı tese olmuyoz
ama bendede yumos az
ben dogum kontrol hapına ocak ayında baslamıstım ve subat 4 de gıttım tedavıye baslayamayız dedı doktorum 5 yumosum varmıs ama bırı 14 mm olmus ertelendı tedavım buyuzden ve pazartesıye tekrar randevum var eger hersey yolunda gıderse halamızın 2,gunu stard verıcez
ben bundan oncekı 2 tedavımı umuttupte gordum
bunu anadolu saglık merkezınde gorucem ınsallah
tabıkı bende korkuyorum olumsuzluklar gelıyor ınsanın ıcıne ama allah ol derse hepsı olur dıyorum ama yınede cok streslıyım tabıkı
allahım hepımıze yardım etsın dua edelım bırbırımıze canlarımboyle olalım ınsallah

topik sahibesi ugramiyo pek
diger arkadaslarda ne durumda cok yazan yok.

kimseyle denk gelip bi yazisamadim yahu
yumurta olusturucu igneler kullaniyorum bugün 3. günüm ama daha bisey yok ortada kontroldeydik bugün,cumartesi yine gitcez ins hayirli sonuclar aliriz hepimiz.
Rabbim hepimizin yar ve yerdimcisi olsun..

benimde yarın 13:00 de yumoşlarım toplanacak çok heyecanlıyım ve korkuyorum azcık pazarteside trransferim olur herhalde o acırmıkine

herkese bol şans diliyorum arkadaşlar,yumurta toplaması olan arkdşlarada bol ve kaliteli yumurtalar diliyorum,transferi olacak arkdşlarda ınş çifter çifter tutar,bende başlayacağım şuan metformin alıyorum yumurta kalitesi için benim 3.olacak ekimden beri uğraşıyorum martın 20 si gibi adet olurum galiba..hayrlısı bakalım...

canım maddi ve manevi anlamda gücün yetene kadar deneyebilirsin hiç bi sınır yok,aşılamanın bi anlmadı yok zaten,bende yaptrdım hemde aptalca bi yerde bi ton para verdim ekimden bu bayana da tüp bebek yaptryorum,ınş sen ilk denemende gebe kalırsın, bol şans diliyorum sana

merhaba arkadaslar
masalalh opusu olanlar var ayyy cok guzel yaa
allahım kalıtelı yumoslar ve kalıtelı embrıyolar nasıp etsın
bende pazartesı gorusmeye gıdıcem ınsallah hersey yolundadır ve dogru zmandayızdır
herkesın cuması mubarek olsun

aminn ins herkesin kalıtelı yumoslar ve kalıtelı embrıyolari olur..
ins sendede hersey yolundadir.ii haberler alirsin.
sanada hayirli cumalarr nisam

Günaydın herkese, hayırlı cumalar.
Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa sürede bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

Kızlar bir sıkıntım var, kız kardeşim için tüp bebek konusunda uzman ve Zekai Tahirde çalışan bir doktor arıyoruz. Sizlerin önerebileceği birisi var mı?
Lütfen yardım edin...

cok teşekkür ederim pazartesi doktorumla görüşmeye gidicem ne olur bana dua edin cok heyecanlıym sanada bol şans allah hepimize sağlıklı bebekler nasip eder inşallah

canım topik sahibi tüp bebek raporu için uğraşıyor başka şehirde o yüzden uğrayamıyor

bu arada bende 2.denemem için tedaviye başladım ve dondurulmuşlarımla olacak Allahımın izniyle inşallah

seninde tedavin hayırlı olsun inşallah en güzel yumoşları üretir vücudun ve en kalitelisi transfer olur ve sana meleğin nasip olur inşallah canım

benimde yarın 13:00 de yumoşlarım toplanacak çok heyecanlıyım ve korkuyorum azcık pazarteside trransferim olur herhalde o acırmıkine

hayırlı olsun canım inşallah güzel kaliteli yumoşların olmuştur Allahım yardımcın olsun

inşallah herşey yolundadır canım sakin ol ve önce sen inan tamam Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah

Arkadaslar selam,
Soyle bir gecmise baktim hepimiz hemen hemen ayni kaderi paylasiyoruz bu topigi bulmadan once 3 kez asilama oldugum icin asilama sayfasinda cok sevdigim arkadaslarimla paylasim yapiyordum hala yapiyorum ama tup bebek bolumundede bir paylasimim olsun istedim..

Regli olmak uzereyim regli ile birlikte bende start veriyorum tup bebek tedavime cok fazla okumaktan ve doktorumla gorusmeler sonucu epey bilgi sahibiyim ancak daha once tup bebek yaptirmis arkadaslar bize deneyimlerini ayrintili yazarsa cok seviniriz en azindan asagi yukari nelerle karsilasacagimizi biliriz diye dusunuyorum ...mesela karindan yapilan igneler cok aci veriyorumu yan etkileri nelerdir?yumurta toplama islemi nasil geciyor?ve transfer zor mu aci veriyormu?
Simdiden hepinize tesekkurler insallah hepimizin yuzunun en kisa zamanda gulmesi dileklerimle bol sanslar....

merhaba okan yenicesu var.çok iyi bir doktor,her işelmiminizi takip ediyor.biz ona yaptıramadık,özel bir durumumuz vardı.ama yaptıran arkadaşımın beş yaşında bir oğlu var.inşallah hayırlı haberlerinizi alırız.kolay gelsin.

merhaba arkadaşım,
iğneler acı vermiyor,benim neşinci denemem.alışıyotsunuz artık.yumurta toplama işlemi anesteziyle yapılıyor genelde.onu da uyandıktan sonra karnında hafif bir ağrı hissediyorsun.transferi de bibrebir izliyorsun.sıkınılı olma.gerisi boş.başarılar şimdiden

merhaba arkadaşlar ymurtalarım büyümeye başalmış.haftaya toplanacak inşallah.rabbim yardımcımız olsun.dua edin ne olur.

merhaba arkadaşlar ymurtalarım büyümeye başalmış.haftaya toplanacak inşallah.rabbim yardımcımız olsun.dua edin ne olur.

RUHAC iyi dilkerin ve verdigin bilgiler icin haftaya yumrutalarinin toplanmasinda bol sanslar diliyorum dualarim seninle...darisi basimiza...

ben ne kadar uzmandır bilmem ama sevtap hamdemir ile yürütüyorum tedavimi.çooook tatlı bir hanım.muayenehanesi gayet temiz ve modern.tahlillerimi zekai t. de yaptırıyorum.akşam ona gösterip muayene oluyorum.ben de arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim.hatta tüp bebekte(bu sitede) bazı sayfalarda da olumlu yönde adı geçiyo.benim tedavim henüz bitmedi sonucu bilemem.ama gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz ;en azından deneyebileceğiniz bir doktor.

kızlar dün yumoşlarım toplandı, aneztesi çarptı beni karnımdaki ağrıları unuttum akşam 9 a kadar midem bulandı çıkara çıkara bi hal oludum. Çok kötü bir gün geçirdim. Aneztezi çarptı beni. Allah kimseye yaşatmasın hiç kimsede okumamıştım ama benim başıma denk geldi işte, transferden korkuyorum şimdi, acıyor mu acaba. Ben iki büklüm yürüyorum ağrım car hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…