slm kızlar naslsınız uzun süredir giremedim daha doğrusu yazılanları okudum hep ama yazamadım malesef olumsuz sonuç alınca insan kendine gelemiyo kolayca.
arciy seni tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla.
parmecea ve nurme sizinde olumsuz olmuş fazla üzülmemişsinizdir inşallah allahtan hayrlısını diliyoruz her zaman doğru zmaanda nasip eder inşallah
kdr cim sen neler yapyosun 2.deneme ne zaman ?
superisi hamilelik nasıl gidiyo canım ?
dew sende pembe akntı demişsin inşallah yerleşme kanamasıdır canım pozitif sonucunu haber verirsin inşallah
aklıma gelen gelmeyen herkes için duacıyım inşallah arkadaşlarım
canım benim de bugun 9 idi işte.benimde gögüsler fian dolgunlaştı yine , adet sivilcelerim yerini aldı bile. henüz gelen bişi yok canım ama bende endişeliyim .nedense zaman yaklaştıkça umudumuzu yitiriyoruz değil mi :18: bu kendimi negatifime hazırlıyorum bilmiyorum ama gerginim çok.senin kide umarım o çokça duyduğumuz yerleşme kanaması olsun işallah canım yaaa.
Heysem sabah pembe akinti oldu bir daha ses seda yok dur bakalim ne olacak?yarin gelismeleri yazarim...sivilce konusunda sana soyle katilabilirim cok garip ama boynumun alti goguslerin hemen ustu silme sivilce minik minikbilemedim ne bunlar...bende kendime negatife hazirliyorum tabi daha az uzulmek icin ama yinede olumsuz olmamak lazim...hayirlisi cnm...
diyorum ben sanaaa, güzel haber vereceksiiinnn
Kislar slm okumadim yazilanlari grmiyru
Nete ben persembe bebeklerimi aldim gldim eve ve insaallah cumlemizin istedigi olur ve test gunu pozitif alirim ama nedense hicbi belirti yok ve ignelerin agrisi cok kotu.kislar bisi sorcam wcye zor gttim daha bgun ve zorlandim bisey olmusmudurr.kib allahim hepimizin duasini kbul etsin tedavilerimiz olumlu olsun olmassa tedaviden hmn sonra hamis kalalim hayrli saglikli bebeisler icin
Cnm sgolasin insaalah hersey gusel olur ahhh wc olayi umudumu kirio sanki cnmm hepimise duamiz insaallqh kucaklarimiz bebek dolar:2:HLYCN hayirlisi olsun insallah 12 gun sonra iyi haber alacaksin....transfer sonrasi hicbirsey hissetmiyor insan genelde bu boyle sakin bisey hissetcem diye bekleme....bu beklenti seni yorar...kabiz olmamaya calis kayisi uzerine ilik sut icin cok iyi geliyor ne yap yap yumusat kabizligini....
hayirlisi olsun guzeliom
merhabaaa,
bi bakıym ddedim yeni haberler var mı diye ama,yok sanırım
Hlycntransferin hayırlı olsun cnm. darısı başımıza hayırlısıyla,
dogum kontrol hapını bıraktıktan kaç gün sonra regl oldunuz kızlar?
Kislar slm okumadim yazilanlari grmiyru
Nete ben persembe bebeklerimi aldim gldim eve ve insaallah cumlemizin istedigi olur ve test gunu pozitif alirim ama nedense hicbi belirti yok ve ignelerin agrisi cok kotu.kislar bisi sorcam wcye zor gttim daha bgun ve zorlandim bisey olmusmudurr.kib allahim hepimizin duasini kbul etsin tedavilerimiz olumlu olsun olmassa tedaviden hmn sonra hamis kalalim hayrli saglikli bebeisler icin
merhabaaa,
bi bakıym ddedim yeni haberler var mı diye ama,yok sanırım
Hlycntransferin hayırlı olsun cnm. darısı başımıza hayırlısıyla,
2 gün sonra oldum canım
Kislar simdi okudum azbiras bi hamis haberi fra archiy hayrli olsuncnm insallah bize de bulasir.omayan arkdslarima da sabir versin umutlu mutlu olLim herseyin bi mukafati vrdir bu dnyada deilse bile obur dunyada kislar biri kan uyusmazligi dmis bize hic sormadilar bizde kan uyusmazligi var tutmaz mi yoksa allahim korusun cumlemizi kislar cvplayin tum sorukarimi nolur ben bakarim
Kislar simdi okudum azbiras bi hamis haberi fra archiy hayrli olsuncnm insallah bize de bulasir.omayan arkdslarima da sabir versin umutlu mutlu olLim herseyin bi mukafati vrdir bu dnyada deilse bile obur dunyada kislar biri kan uyusmazligi dmis bize hic sormadilar bizde kan uyusmazligi var tutmaz mi yoksa allahim korusun cumlemizi kislar cvplayin tum sorukarimi nolur ben bakarim
Arkadaşlar bugün hastaneye gittim ve progestoron iğneleri konusunda dikkatli davranmanızı öneririm,bana çok dokundu ve kalçalarımda iltihap yaptı.Ameliyat önerdiler ama hastaneden kaçtım:26: cerrah bazı kişilerde gördüğünü belirtti.Transferden hemen sonra başladığım için atelim 40.1 lere çıktı hastanelerde sabahladım bilginiz olsun arkadaşlar
Cnm saol teskkurler ben kontrol hapi kullanmadimki hicmerhabaaa,
bi bakıym ddedim yeni haberler var mı diye ama,yok sanır
Hlycntransferin hayırlı olsun cnm. darısı başımıza hayırlısıyla,Nm
Ayhh nurmem saol cnm hepimisin insaallah kucaklari saglikli tombik bebeislerle dolar yiom iciom cnm ama wcde ilk zmnlarda zorla iom allahim buyuk hayrlisini versin o isteyecek once istemistir insaallah hepimis icincanım hayırlısı olsun inşallah canım bendede kabızlık oldu şurup verdi dr ama içemedim iğrençti bol bol su iç konposto iç sabah aç karnına kuru kaysı kuru inir bol tüket aç karnına ılık su ve elma ye faydası olur inşallah dualarım senille bu kez gelecek meleklerin
Saol cnm ikk senden duyunca anne koyktunmmmm ben cokkk bide kan uyusmazligi olayindan engel ciksa nolurduk kuzum vucudumuz ecza deposu oldu masaallah gelsinde bebeklrimiz katlanirizzzcanım benim kan uyuşmazlığının tutup tutmamakla alakası yok gönlünü ferah tut.. kan uyuşmazlığı olanlarda sonuç negatif olursa (benim negatif oldu) uyuşmazlık iğnesi vurdurulmama gerek olmadığı söylendi... AMA ALLAH KORUSUN DİYELİMKİ GEBELİK OLDU VE GERİSİNİ SÖYLEMEK İSTEMİYORUM AMA ALLAH KORUSUN sonra gebelik sona erdi ozaman mutlaka bizim gibi olan çiftlerde kan uyuşmazlığı iğnesi vurulması gerekiyor... yada gebelik hormonu salgılandı AMA ALLAH KORUSUN DEVAM ETMEDİ... O ZAMANDA BU İĞNENİN vurdurulması gerekiyor 2. bebeğe hazırlık için... ama gebelik oluşmadıysa veya gebelik hormonu salgılanmadıysa bu iğneyi vurdurmaya gerek yokmuş benim doktorlarım böyle söyledi...
Sqol cnm amin dualarimiz hepimise yasaynlara yasamis olanlara yasayack olanlara sabir ve inanc versin allahim umutsuz olmuooocanım benim geçmiş sayfaları okudum şimdi dilerim senin gibi tedavide olan tedaviye başlayacak olan transfer sonucunu bekleyen bütün arkadaşlara RABBİM TEZ ZAMANDA GÖNLÜNÜZN MURADINI NASİP ETSİN EVLATLARINIZI SİZE BAĞIŞLASIN...
DİLERİM RABBİMDEN tez zamanda sağlıkla hayırlısı ile içindende bize nasip eder gönlümüzün muradını, evlatlarımızı bize bağışlar AMİNNNNNNNNNNNN.....
Off cnm gesmis olsn bnmde cok kotu ama iltihap simdilik yok insaallah olmas kndinize dikkat edin dua edin dualarimiz herkeseArkadaşlar bugün hastaneye gittim ve progestoron iğneleri konusunda dikkatli davranmanızı öneririm,bana çok dokundu ve kalçalarımda iltihap yaptı.Ameliyat önerdiler ama hastaneden kaçtım:26: cerrah bazı kişilerde gördüğünü belirtti.Transferden hemen sonra başladığım için atelim 40.1 lere çıktı hastanelerde sabahladım bilginiz olsun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?