Cnm saol teskkurler ben kontrol hapi kullanmadimki hic
Ayhh nurmem saol cnm hepimisin insaallah kucaklari saglikli tombik bebeislerle dolar yiom iciom cnm ama wcde ilk zmnlarda zorla iom allahim buyuk hayrlisini versin o isteyecek once istemistir insaallah hepimis icin
Saol cnm ikk senden duyunca anne koyktunmmmm ben cokkk bide kan uyusmazligi olayindan engel ciksa nolurduk kuzum vucudumuz ecza deposu oldu masaallah gelsinde bebeklrimiz katlanirizzz
Sqol cnm amin dualarimiz hepimise yasaynlara yasamis olanlara yasayack olanlara sabir ve inanc versin allahim umutsuz olmuooo
Off cnm gesmis olsn bnmde cok kotu ama iltihap simdilik yok insaallah olmas kndinize dikkat edin dua edin dualarimiz herkese
arkadaşlar test yaptırdım sonuç negatif ne yazııkisakın belirtilere falan takılmayın hepsi yalan yaniii
tsk ederim cnm cevabın için, her ay gelmesin diye dua ettiğimiz regliyi, gözlerimiz kapıda bekliyoruz:16:
kızlar benimde 4 günüm kaldı sonucu öğrenmeye ama nedense pek heyecanlı değilim bi rahatlıkvar ama şu hasta olacakmış gibi ağrı biraz fazla huzursuz etti beni bugün 8. günüm aşılama yaptırdığımda daha stresli sonucu bekliyodum ama negetif çıkınca çok üzülmüştüm bundada sanki hep öyle çıkacaak gibi hissediyorum ama inş yanlış hissediyorumdur.Bütün bekleyenlere sabır,hamişlere sağlıklı sıhhatli bebiş,negatif sonuç alanlarada kendiliğinden hamiş olmayı nasip etsin yüce Rabbim inşallah.........
Cnm heysem hyrlsini olsun cnm ne yazcm bilmiom ALlahim bilir sikma caniniarkadaşlar test yaptırdım sonuç negatif ne yazııkisakın belirtilere falan takılmayın hepsi yalan yaniii
Amin cnm duan hepimisee gelsin
hayırlı akşamlar arkadaşım inş bebişlerini alırsın
arkadaşlar test yaptırdım sonuç negatif ne yazııkisakın belirtilere falan takılmayın hepsi yalan yaniii
HEYSEM bende idrar testi yaptim negatif zaten testi yaptim 1 saat sonra regli oldum baya yogun bir regli yasiyorum yarin yinede illa kan vermemi istiyor doktorum yarin sabah 13.gunum gidecegim kan vermeye...bencede kesinlikle yeni transferi olan arkadaslara tavsiyem vucudunuzdaki olan degisiklikleri birseylere yormayin olan hersey kullanilan hormonlardan kaynaklaniyor...
31 martta transferim yapıldı. 12 gün yani yarın kan testine gidicem.
idrar testinde çıkmama nedenini araştırıyorum şöyle bir şeye ulaştım paylaşayım istedim..
Kanda bakılan hormon daha henüz ortada bir adet gecikmesi olmadan önce bile gebeliği gösterebilir. İdrarda ise sıklıkla 7-10 günlük bir gecikmeden sonra gebelik saptanabilir.
HEYSEM bende idrar testi yaptim negatif zaten testi yaptim 1 saat sonra regli oldum baya yogun bir regli yasiyorum yarin yinede illa kan vermemi istiyor doktorum yarin sabah 13.gunum gidecegim kan vermeye...bencede kesinlikle yeni transferi olan arkadaslara tavsiyem vucudunuzdaki olan degisiklikleri birseylere yormayin olan hersey kullanilan hormonlardan kaynaklaniyor...
geçmiş olsun diyelim, bir dahakine pozitif alırsın umarım, üzüldümmm
Hey heye heysem nasilsin cnmmm nabionnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?