2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

rahat etsin için rahatttt.... sen ve senin gibi gün sayanlar bol bol dua edin... olumlu düşünün pozitif olun negatifliğin zararı var ayol ne işe yarıyor:) hormonlarımızı bozuyor ama bol dua ve pozitifliğin bize yararı varrrr...

artık kimseler uğramıyor topiğin adı hepimiz ilgilendiriyordu meraklı bekleyişlerimiz,umutlarımız vardı..beraber tedavideki arkdaşalrım benim gibi eski hayata dönmeye çalışıyoruz galiba..negatifi alanlar dinlenmede,ruhun bedenin yorgunluğunu atıyorlar malesefpozitifi alanlarsa hamileliğin tadını çıkarıyordurlar inşaallah...bekleynleri
nde allah yardımcıları olsunnn.....arkadaşalrım artık bizde 2.yi deneynlerin topiğine başlarız yada inşaallah kendiliğinden hamile kalanlarrrr

kızlar benimde 4 günüm kaldı sonucu öğrenmeye ama nedense pek heyecanlı değilim bi rahatlıkvar ama şu hasta olacakmış gibi ağrı biraz fazla huzursuz etti beni bugün 8. günüm aşılama yaptırdığımda daha stresli sonucu bekliyodum ama negetif çıkınca çok üzülmüştüm bundada sanki hep öyle çıkacaak gibi hissediyorum ama inş yanlış hissediyorumdur.Bütün bekleyenlere sabır,hamişlere sağlıklı sıhhatli bebiş,negatif sonuç alanlarada kendiliğinden hamiş olmayı nasip etsin yüce Rabbim inşallah.........

tsk ederim cnm cevabın için, her ay gelmesin diye dua ettiğimiz regliyi, gözlerimiz kapıda bekliyoruz:16
:

s.a
hayırlı akşam lar inş rabbim bir gün getirmeyecek regliyi allah hakkımızda hayırlısını versin imtihanımızı daha çok zorlamasın rabbim inş en kısa zamanda elimize gelsin bebişler

hayırlı akşamlar arkadaşım inş bebişlerini alırsın

arkadaşlar test yaptırdım sonuç negatif ne yazııkisakın belirtilere falan takılmayın hepsi yalan yaniii

HEYSEM bende idrar testi yaptim negatif zaten testi yaptim 1 saat sonra regli oldum baya yogun bir regli yasiyorum yarin yinede illa kan vermemi istiyor doktorum yarin sabah 13.gunum gidecegim kan vermeye...bencede kesinlikle yeni transferi olan arkadaslara tavsiyem vucudunuzdaki olan degisiklikleri birseylere yormayin olan hersey kullanilan hormonlardan kaynaklaniyor...

Dew cnm blki ustune gruosundur ferah tut bklim icini hersey knda cikar hayrlisiyla

31 martta transferim yapıldı. 12 gün yani yarın kan testine gidicem.

idrar testinde çıkmama nedenini araştırıyorum şöyle bir şeye ulaştım paylaşayım istedim..

Kanda bakılan hormon daha henüz ortada bir adet gecikmesi olmadan önce bile gebeliği gösterebilir. İdrarda ise sıklıkla 7-10 günlük bir gecikmeden sonra gebelik saptanabilir.

Postfle gelirsin insaallah bebeimmm

evet mutlaka kan testi yaptır. sonucu gözlerinle görmeden iyiye yada kötüye yorumlama .
dur bakalım hiç belli olmaz canım yine. hayırlısını diliyorum hepimiz için.

bazıları yoğun ağrı yaşar hamile çıkar bazıalrı çıkmaz gerçekten herikisinide göze almak lazımmış anladımnormal olmadığı için tedaviler dışarıdan zorlanan hormonlarla bukadar olur maleseffya bazen negatit çıkıp kanda pozitif olabiliyormuş inşşşallah seninkide böyledir,hatta kanamaya rağmen,umudunu kaybetme bak ben 10.gün 1.10 çıktı kahve leke vardı azpembe oldu yinede bş umut dedim kandada çıkmadı yada makina bozuksa diye düşün yani:))ama sen kanda bile baktırmamışsın daha..dikkat et kendine,negatife alıştırsanda kendini kanda inş.negatifi görmezsinde bizde seviniriz

Hey heye heysem nasilsin cnmmm nabionnn

iyiyim canım yaaa hastaneden aradılar .ilk adet oldugumda gidcem yeniden bir program yapıcaz .ama bende eşimde haziran gibi yeniden düşünüyoruz.baklım canım yaaaaneye karar vericez işte.ama şunu anladım bu geçirdiğimiz dönem çok ağır bir dönemmiş. negatifte olsa nasıl bir ağırlık bitti anlataam canım.

:82: iyi geceler kızzzlarrrr,
nabersinizz görüşmeyeli.. hadi güzel haberler verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…