2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

selam kızlarrr, kimse yok mu ne?
, benim bugun dogum kontrol hapım bitti,
lucrin iğneye devam ediyorum ve regl olmayı bekliycem :)

canıım bende seni merak ediyordum naptı diye(nemutlu sana geri dönüp bakmamana..ben çokmu güçsüzüm bilmiyorum hala aklımd asorular,nedenler:????niye vermediler transfer resimlerini,neden transferim zor geçti...ve daha biçok şeyyyy..maleseffff(rabbim rabbim büyüksün sen arkdaşımada banada dondurlumuşlara gerek kalmdan evde bebek ver,sen OL DEDİKTEN SONRA HERŞEY OLUVERİR...YA HALIK,YA MUSAVVİR,YA BARİ,YA MUHYİ....
.zaman geçiyorr arkdaşım bendede aynıydı 10.gün çubuğa kahvelik geldi oana yüreğim cızzzzz ettihemşire jelden dedi ama sonra pembemsi kanama testte 1.10 ve gece çokazkoyukan,tabii 11.gün akşamı iyice kanamam arrtı ben baya adet oldum,,bidahatedavide erkenden olmazsam inş.hamileyim diyecem benim tutmayınca hemen sökülüyorum malesef((biz elimizden geleni yaptıkkk inşallah birgün nazlı bebeklerimiz gelecek..döndüm evime bebeklerimi hücreklerimizi ankadrada bırakarak,otobüse binincede ağladım ankara sana gelirken umuduma gelmiştim bebeğimi almaya şimdi yapayalnız dönüyorummmmdoğduğum büyüdüm şehirden...yaşadığım yere evimden 38gün ayrı kaldımm şimdi tesellim sadece eşim,tek ilacım ,canımmmmrabbim bizleri eşimizden ayırmasın sağılk versin,huzur versinde inşaallahhh meelklerimizi,kuzularımnızıda verince herşey tammm olucakkkkkaliteleri iydi ama zamnaın değildi onlarınnnpharmece inş.kardeşlerinin zamanınıdrda bidahakine gelirler canımmm..napalım karadenizin nüfusu şimdilik artmadı

ınan hıc bır fıkrım yok cnm keske sana bılgı verebılseydım...hayırlısı olsun

Canım RABBİMDEN HERŞEYİN SAĞLIKLA HAYIRLISINI İSTEDİM... demekki zamanımız değilmiş, kısmet değil, nasip değilmiş, RABBİMİN BİR BİLDİĞİ VAR BEN BUNA CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM... ALLAH BÜYÜK UMUTLARIMIZ TÜKENMİŞ DEĞİL... TÜKENMEMELİDE ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ... DİLERİM RABBİMDEN TEZ ZAMANDA İSTEYEN HERKESE İÇİNDENDE BİZE RABBİM SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT NASİP EDER GÖNLÜMÜZÜN MURADINI BİZE BAĞIŞLAR...

çok teşekkür ederim cevapladığın için benim kendi tüp bebek doktorlarım, eski iki kadın doğumcumada sordum onun dışında dün kaan aydosa mail attım hepsi gebelik oluşmadıysa gerek yok dedi birde bir konu açmıştım bununla ilgili orayada kan uyuşmazlığı olan arkadaş yazmış onun gebelik oluşmuş fakat kaybetmiş RABBİM YARDIMCISI OLSUN... Tez zamanda evladına kavuştursun inşallah... o kaybettiği için ona yapmışlar ama gebelik oluşmadıysa yapılmasına gerek yok demiş oda telaşlanma demiş ALLAH RAZI OLSUN TÜM CEVAPLAYANLAR İÇİN...

benim durumumda olanlar için bu kan uyuşmazlığı iğnesi önemli ALLAH KORUSUN hassasiyetim bu yüzden gereğinden fazlaydı...
tekrar teşekkürler...

CANIM BENİM İNAN BÜTÜN DUALARIMDA İSTEYEN HERKES VAR ....
ŞUANDA TEDAVİYE BAŞLAYACAK OLAN, TEDAVİDE OLAN, SONUÇ BEKLEYEN TÜM KULLARININ RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN... SAĞLIKLA HAYIRLISI İLE RABBİM TEZ ZAMANDA GÖNÜLLERİNİN MURADINI NASİP EYLESİN... EVLATLARINI ONLARA BAĞIŞLASIN.. İÇLERİNDENDE BİZE GÖNLÜMÜZÜN MURADINI NASİP EYLESİN EVLATLARIMIZI BİZE BAĞIŞLASIN...AMİN....

canım benim hiç böyle düşünme..
CANIM BENİM RABBİMDEN HEP SAĞLIKLA HAYIRLISINI İSTEDİM demekki nasip değilmiş , hayırlısı değilmiş, kısmet değilmiş... RABBİMİN BİR BİLDİĞİ VAR...herşeyin bir zamanı var demekki zaman bu zaman değilmiş.. dilerim o zaman sağlıkla hayırlısı ile tez zamanda hepimizi bulur...

MEVLANANIN çok güzel bir sözü var paylaşmak istedim;
BAZEN BİZLER BİR ŞEYİ ÇOK İSTERİZ AMA OLMAZ BU YA HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLMADIĞI İÇİN YADA HAKKIMIZDA DAHA HAYIRLISI OLDUĞU İÇİN...

ben bu lafı her aklıma geldiğinde her zaman olduğu gibi herşeyde bir hayır arıyorum... HERŞEYDE BİR HAYIR VAR ARKADAŞLAR BİZ BİLEMEYİZ BİZLER ELİMİZDEN GELENİ, TIBBIN BİZE SAĞLADIĞI İMKANLARDAN YARALANIYORUZ GERİSİ TAKDİRİ İLAHİ... O OL DERSE OLMAYACAK ŞEY YOK...

canım benim inşallah dualarımız hep birbirimizle RABBİM İNŞALLAH HİÇ BİRİMİZİN EMEĞİNİ BOŞA ÇIKARMAZ.... AMİN........

Kızlar ne desem ne yazsam hiç bilemiyorum ama az önce sonucumu aldım (3gün önce) HAMİLEYİM Benim tedavi sürecim çok zor geçti hiç umudum yoktu ama....

Bu arada heyeceandan yazmayı unuttum ALLAH isteyen herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin,çok zor bir süreç ben çok daha zor geçirdim.Yüce RABBİM yardımcınız olsun inşallah

Bu arada heyeceandan yazmayı unuttum ALLAH isteyen herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin,çok zor bir süreç ben çok daha zor geçirdim.Yüce RABBİM yardımcınız olsun inşallah

Rabbim sağlıkla sıhatle hayırlısı ile senin gibi hamile olan tüm kullarına kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh.... AMİNNNNNNNN....

bence olmuycaksın canım .içimden seninkinin pozitf olduğu geçiyor :) umarım öylede olur...

HEYSEM bu sabah benden pembe akinti geldi sanirim regli oldum bugun 10.gunum doktorumu aradim reglide olabilir regli olmayadabilir bilemeyiz dedi progesteron jele devam etmemi istiyor pazartesi yinede kan vermeye cagirdilar...bakalim tam regliye donecek mi?!bilemedim yani..sende durum nedir?

slm kızlar naslsınız uzun süredir giremedim daha doğrusu yazılanları okudum hep ama yazamadım malesef olumsuz sonuç alınca insan kendine gelemiyo kolayca.

arciy seni tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla.

parmecea ve nurme sizinde olumsuz olmuş fazla üzülmemişsinizdir inşallah allahtan hayrlısını diliyoruz her zaman doğru zmaanda nasip eder inşallah

kdr cim sen neler yapyosun 2.deneme ne zaman ?

superisi hamilelik nasıl gidiyo canım ?

dew sende pembe akntı demişsin inşallah yerleşme kanamasıdır canım pozitif sonucunu haber verirsin inşallah

aklıma gelen gelmeyen herkes için duacıyım inşallah arkadaşlarım

aybencim canım inşallah daha iyisindir tatlım...bende senin için duacınım...inşalllah çar çabuk Rabbim meleğini göndercek...canım benim iyiyim çok şükür..raporluyum hala..annemdeyim...Allah razı olsun ondan...3 haftadır kahrımı,stresimi çekio...15 nisanda keseleri görmeye gitcez inşallah...bakalım tek mi çiftmi? :) hepimizin hakkında hayırlısı inşallah...

tebrikler canımm...Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin canım...

zor evet toparlanmak ama mecburuz bellimiolur AYYBEEN inşaalah beklerken hamile kalırız,çok duydum okudumda negatifden sonra kenliğinden kalanı:))hemen birsonraki ay bile inşaalllahbenmi napıyorum
genetikle ilgili eksikler varmış tahlillerde pıhtılaşmayla ilgili kanım verdim ankardA EVİME döndüm 15güne çıkar,doktor histreskopi önerdi bakalım,hemşireler bilgi verdi kağıdada yazmışlar 900 TL:))napcaz bilmiyorum tanısal amaçla yapılcak,doktor negatif olunc agerek gördü ya 3gün ağladım dilimin ucunda nedenler tüpe başlamadan niye tahlil tetkik yapmadınız diyecektim ama olmadı,konuşcakalrımı konuştum sordum ama demekki prosödür böyle 2.ye başlamadan bunlarında sonucu alıp başlamlıyım rahimde bakalım bişey varmı sebep yok deyip durdular 6yıl olacak..inş.yoktur varsada bulunmuş olur,kandada öyle..kendiliğindne gebelik düşük,2kerde erken düşük ikişmyasal gebelik vs. bakalım altından ne çıkacak..temiz çıkarsada içim daha raaht olucak,dondurlmuşlarımız var:))nasıl olcak bakalımbana %60 ŞANSIN VAR DİYOR HALA inşaalllah..canım sen napıcaksın?seninde ilkti değilmİ?

allah gönlüne göre versin canım inşallah sağlıklı bir çift bebişin olur :)

benimde ilkti canım evet. bende yarın gidicm görşmeye testler yaplmasını isticem sen merkezinde mi verdin kanı yeniden muayene filan oldumu rahime yumurtalıklara bakıldımı? benim merkezde olmuyomuş dışarda yaptıracakmışım testler için para verdinmi herşey para allah güç versin bize :) benim kafamı kurcalayan 2 konu var 1.si doktor telefonda mayısa tekrar deneyelim dondurulmuşlarınla dedi hani 2ay dinlencekti rahim 2.si de benim kalan emriyolar 2.kalite olduğu halde ben dondurmak istedim emriyolog dondurmayalım demişti kaç hücreliler neden 2.kaliteler bilmiyorum ama içim içimi yiyo boşa mı dondurdum diye öfffffffff

ben p.tesi son gittim negatifden sonra oraya gitmek çok zor oldu(sürekli ağlamklıydım kızkardeşim aradı lavaboya gittim ağladım,doktora içeri girince olmamış deyip ban bakınca boşaldım orda,tesellie tti susumak zorundaydım doktor çok yoğundu tlf gelip duruyodu,konuşcakalrım çoktu:))muayene falan olmadım sadece negatifi teyit etmek için kan verdim cuma 1.10ken 0a düşmüş,.
hrs kadındoğum hastanesi var orası sgk ile anlaşmalıymış pıhtılaşma tsetlerini orda verdim 12 milyon verdik sadece...hsitreskopiyede bakalım şu 2ay bişey düşünmüyorumda..kendimi çok yorgun hissediyorum,bedenim beynim yoruldu..bugünaz iş yaptım hemen yoruldum..iilkkez bir tedavimde kilo verdim iyide oldu:))fazlamda var,artık anakranın trafiğimi neden oldu anlamadım npormalde çokta iştahlı değilim ama transferre kadar iyice iştahım kesildi,sonrada kuzlarım iyi tutsn diye yedim hafta sonu vizelerim vardı giremdim samsuna gelemdim nolur nolmaz annemlerde kaldım ama sonuçta olmadı,mayıs sonuna çok çalışmam lazım bakalım..
içini ferah tut rabbim vereckse onlarıda veriri sana..yinede sorarsın bidaha..bzimkiler kaliteli ama çözülünce nolur bileme,azda olsa bızulma olurmuş..neyse artık düşünmek istemiyorummmm

canım benim de bugun 9 idi işte.benimde gögüsler fian dolgunlaştı yine , adet sivilcelerim yerini aldı bile. henüz gelen bişi yok canım ama bende endişeliyim .nedense zaman yaklaştıkça umudumuzu yitiriyoruz değil mi :18: bu kendimi negatifime hazırlıyorum bilmiyorum ama gerginim çok.senin kide umarım o çokça duyduğumuz yerleşme kanaması olsun işallah canım yaaa.

hayırlı olsun, senin adına cok sevındım?_
ben daha zor gecırdım bu suracı demıssın? neden? olumsuz bıseyler mı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…