yha nurme saten bgun hep b acayıptımm doldum yanıı korku heyecann işte ne dersenıss...okuyunca patladımmm gözyaslarımı tutamadaımm...bıtanesii herseyın hayrlsıı olsun dıozz ole olsun satenn...cokk fazla oynanndı hormonlarımıslaa..millet hamıleyken hormonları degısır..bisim ıse daah olmadan degısıoo..Allahım hepımıse sabır umut mutluluk ve dıleklerımısii versınn inşaallah.hiç korkma bol bol dua et dr yumoşları koyarken ultrasyona bak tamammı o iletişimi kur bebişinle ben yapamadımonu nekadar istediğini ona hissettir çok dua edicem rabbim bebbeğini ordan alıp gitmeni nasip etsin sana 12 gün sorada güzel haberini alalım inşallah
arkadaşlar..hepinize desteğiniz için teşekkür ederim....gayet iyiyim ben...allahın bir bildiği vardır diyorum....hycn 2 sinide transfer ettir canım...çünkü dondurulmuş çözülürken ölebiliyor..
evet adet benzeri sancılarım hep vardı...2 gün önce crinone jelin çubuğuna kahverengi kan bulaşmıştı...ilk günler idrar testinde bir süre bekletince gölge gibi 2.çizgi çıkıyordu ama 2 gündür sadece tek çizgi vardı...hala adet olmadım...
hiç geri dönüp bakmıyorum...öyle mi yapsaydım böyle mi yapsaydım diye...kaderimizde evlat varsa allah elbet bir gün verecek...kliniği aradım neden böyle oldu dedim hiç bir problem yoktu sizin gibi 2 kişi daha bu gün negatif aldı dedi.....dedim ya herşey mükemmeldi kitap embriyosu gibi embriyo kondu 1.kalite 8 hücreliydi..aama olmayınca olmuyor..olacaksada 4 hücreli bile oluyor
derin cim adımı yollucam çok teşekkürler....
heyecanlı bekleyişlerinde olan arkadaşlar allah size pozitifi gösterir inşallah dualarım sizinle
cnmmm inşaallacakk...ben bı konuda fkır almk ıstıom sızden...bnm ıkı tane olmuş allaha şkrrr bıs ıkısnıde transfer yaptıralım dedıkkk sizce napalım1 tanesını donduralımmıı..yanı 1i tutmassa ıkısdemı tutmass npımmm..derınn kac brdak su ıcıtınnn sennn transferde
kıslarkıslar tranısfere gıderken bnyo yapıos yha sampuan kullandınıs mııııı..hani kokulu ya kımyasalll....napım ACİLACİL.bişey olurmu sMPUAN KULLANSAKKKK...bide sabahmı yapım yoksa bnayoyu yatmadan once mı yapımmmmmm
11.gün 0.5 çıktı.....dondurulmuş 2 tane var onlala 3 ay sonra inşallah
Kızlar belirti olacbilcek her şey 5.gün oldu aşırı bacak ağrısı, kasık ağrısı, baş ağrsı direk hasta olacam sandım ama olmadım.
Şimdi nadir nadir kasıklarında hasiyet var. Onun haricinde hiç hiçbir şey hissetmiyorum ya artık geçti bütün belirtiler.bugün 8.gün. acaba tutunmaya çalıştı tunamadımı ne oluyor ki 
Moralim bozuldu çok 
Kızlar belirti olacbilcek her şey 5.gün oldu aşırı bacak ağrısı, kasık ağrısı, baş ağrsı direk hasta olacam sandım ama olmadım.
Şimdi nadir nadir kasıklarında hasiyet var. Onun haricinde hiç hiçbir şey hissetmiyorum ya artık geçti bütün belirtiler.bugün 8.gün. acaba tutunmaya çalıştı tunamadımı ne oluyor ki 
Moralim bozuldu çok 
Benimde 9.gunum resmen pazartesiden beri regli agrisindan oluyordum dun kut diye kesildi ara ara belime vuruyor agri ama onun disinda hicbir belirtim yok yani halsizlik,bas agrisi bunlar zaman zaman bendede oluyor ama o belirgin regli agrisi epey gecti...senin test tarihin ne zaman?benim pazar 12.gun oluyor ama pazartesi gel dediler hayirlisi insallah dusundukce heyecan basiyor....
aynen bende de hiç bir belirti yok artık ,hasta olmadım diye sevinmiştim açıkcası ancak öpğrendim ki kullandığımız progestron iğne ve jel adeti geçiktiriyor imiş( benimde test günüm 11.04.2011 ama ben sanırım o günü bekleyemiycem ve yarın erken de olsa varsa biraz değer yükselmiştir diye düşünüyorum . yarın bir kan testi yaptıracağım . en azından bu belirtsizlikten kurtulurum çünkü uykularım kaçıyor artık var mı yok mu diye düşünmekten
Haklisin yuzduk yuzduk kuyruguna geldik bence dayan 1-2 gun daha yaaa o kadar dayandin... 1 gun bile bazi seyelr degisebilir....tabi yine sen bilirsin...
san ayazdim gecti agrilar diye yine basladi iyimi?!olcam gibi regli yaaaaaaaa offfff vallaha daraldim
:s.a hayırlı akşamlararkadaşlar merhaba;
tedaviye başlayacak olan, tedavide olan, sonuç bekleyen bütün arkadaşlarım dilrim RABBİMDEN TEZ ZAMANDA RABBİM GÖNLÜMÜZÜN MURADINI BİZE BAĞIŞLAR... AMİNNNNN...
hamile olan tüm arkadaşlarım dilerim RABBİMDEN sağlıcakla Rabbim kucağınıza almayı nasip eder, sağlıkla sihatle hayırlı bir evlat olmasını nasip eder..
arkadaşlar ben 5 nisanda negatif sonucumu aldım.. BEN HERŞEYDE BİR HAYIR ARIYORUM RABBİMDEN HEP SAĞLIKLA HAYIRLISINI İSTEDİM demekki nasip değilmiş DİLERİM İSTEYEN HERKESE İÇİNDENDE BİZE RABBİM EVLATLARIMIZI TE ZAMANDA BAĞIŞLAR... AMİNNN...
kızlar benim eşim arasında kan uyuşmazlığı var gebelik oluşmadığı için, gebelik hormonu salgılanmadığı için doktorum kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmama gerek görmedi. biz 3 doktor konuştuk yok yaptırmana gerek yok dedi aranızda benim gibi olan yada bir yakını olan var mı bu süreçte doktorları onlara ne demiş onlarda yaptırmamış mı???
gerçi ben farklı iki doktora daha sordum ama birde siznle paylaşmak istedim...
lütfen cevap... teşekkürler ..
:s.a hayırlı akşamlar
rabbim hepimze çifter çifter versin amin.
Rabbim sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar versin Hepimzn gönlüne göre versin İnşallahhh... AMİN....
arkadaşlar merhaba;
tedaviye başlayacak olan, tedavide olan, sonuç bekleyen bütün arkadaşlarım dilrim rabbimden tez zamanda rabbim gönlümüzün muradını bize bağışlar... Aminnnnn...
Hamile olan tüm arkadaşlarım dilerim rabbimden sağlıcakla rabbim kucağınıza almayı nasip eder, sağlıkla sihatle hayırlı bir evlat olmasını nasip eder..
Arkadaşlar ben 5 nisanda negatif sonucumu aldım.. Ben herşeyde bir hayır arıyorum rabbimden hep sağlıkla hayırlısını istedim demekki nasip değilmiş dilerim isteyen herkese içindende bize rabbim evlatlarımızı te zamanda bağışlar... Aminnn...
Kızlar benim eşim arasında kan uyuşmazlığı var gebelik oluşmadığı için, gebelik hormonu salgılanmadığı için doktorum kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmama gerek görmedi. Biz 3 doktor konuştuk yok yaptırmana gerek yok dedi aranızda benim gibi olan yada bir yakını olan var mı bu süreçte doktorları onlara ne demiş onlarda yaptırmamış mı???
Gerçi ben farklı iki doktora daha sordum ama birde siznle paylaşmak istedim...
Lütfen cevap... Teşekkürler şimdiden...
bence olmuycaksın canım .içimden seninkinin pozitf olduğu geçiyor :) umarım öylede olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?