buarada merak ettim sonogramı araştıryorumm..neler var daha bilemdiğimiz rabbim sen görüyosun halimizi,sen yardım ett başımıza daha fazala olaylar gelmesinnnn
inşallah dış gebelik değildir canım belkide normal bir gebeliğe dönüşür allah yardımcın olsun ama tabiki en iyisi kendini her türlü olasılığa hazırlamaya çalışmak eğer hamileysen çok sevinirsen ama başka türlü olursa daha az üzülürsün inşallah gönlüne göre olur üzülme...
evet baya aşağılara kaymış kimse uğramıyor artık pek bende dün sonucumu aldım benimde düşük yarın yine yaptıracağım ben yazıyorum ama pek kimsenin sesi çıkmıyo.inşallah seninde değerin daha da yükselmiştir bugün sevinirsin
kızlar benim sonucum bugün 28 den 14 e düşmüş yani negatif dediler pazartesi tekrar bakalım sıfırlandığını görelim dediler kısmet ne kadar üzülmeyeyim desende insanın elinde dğil işta hayırlısı olsun inşallah 2 de olur bekleyenlere ve isteyenlere Allah nasip etsin inş.....
kızlar benim sonucum bugün 28 den 14 e düşmüş yani negatif dediler pazartesi tekrar bakalım sıfırlandığını görelim dediler kısmet ne kadar üzülmeyeyim desende insanın elinde dğil işta hayırlısı olsun inşallah 2 de olur bekleyenlere ve isteyenlere Allah nasip etsin inş.....
KDR sonogramin ismi sanirim turkiyede baska yani vajinal ultrason gibi ama sanirim goruntu biraz daha belirgin...daha oncede yapilmisti bana ultrason gibi yani...burda oyle adlandiriliyor o yuzden oyle yazdim bende :) yurt disinda yasiyorum ben cnm o yuzden...
gurbettesin yani(daha önce neler yaşadın,kaç senelik evlisin canım?dur bakalıım alalhtan ümitde kesilmez..
çok sağolun kızlar inş ya kendiliğimizden kalırız ya da 2.ye olur Allah sabrını versin hepimize gerçekten çok zor yaşamayan hiç kimse bilemez tamamen kısmet işi benimle aynı gün yumurtası toplanan arkadaş bugün sonucu aldı hamile ne güzel bide bişey sorucam kızlar benim perşembe yumurta toplandı c.tesi transfer yapıldı dr um hamile olan arkadaşa embriyo dışarıda ne kadar çok kalırsa o kadar tutunma şansı fazla demiş gerçekten böyle bişey varmı bilgisi olan var mı en azından 2. ye daha dikkatli olalım.
evet gurbetteyimburd abunlari yasamak daha da zor kdr...3 asilama yasadim ilk tup bebek denemem....umarim olumlu sonuc alirim ve birdaha bunlari yasamak istemiyorum inan...
6 yildir evliyim...yas 34 o yuzden bazen panik yapiyorum....
çok sağolun kızlar inş ya kendiliğimizden kalırız ya da 2.ye olur Allah sabrını versin hepimize gerçekten çok zor yaşamayan hiç kimse bilemez tamamen kısmet işi benimle aynı gün yumurtası toplanan arkadaş bugün sonucu aldı hamile ne güzel bide bişey sorucam kızlar benim perşembe yumurta toplandı c.tesi transfer yapıldı dr um hamile olan arkadaşa embriyo dışarıda ne kadar çok kalırsa o kadar tutunma şansı fazla demiş gerçekten böyle bişey varmı bilgisi olan var mı en azından 2. ye daha dikkatli olalım.
hemen hemen herşeyimiz aynı 3aşılama,1tüpbebek denedim.eylülde 6yl olcak yaşımda 30 ..inş.alırsın olumlu sonuç yarın test yaptırcakmısın?hasretlik zordur allah yardımcın olsun bebeğini versinde onunn hasretliği bitsin bari(inaşşallah ozaman hayat çoook güzel olucakk senin içinn bebeğinle vakit geçirceksinnn
cnmm allahn yardımcın olsunn.hc bı blgımm yokkk ınann.ben sadece hber vermek ıstedımmm..pharmmm derınnnn kdrrr nurmeee ve dıger arkdslarımm bgun tup bebek sonucummm ....maleseff holmadıı hyarlsıı böleymısss...bisdee anne olcas ınsaallahhhhh negatf sonucc nasıp etmesın allah bıse bı dahaaslm arkadaslr ne olur bana yardımcı olun benım degerım
11.gun 24 ile başladı
13.gun63
15.gun 163
17.gun 320
21.gun 860 ve aynı gun kanama oldu dru aradım bana prognex ıgne kullanmamaı soyledı sabah akşam kullandım ve gercekten kanamam ertesı gun kesıldı. 2gun sonra tekrar test yaptırmamaı deger 1000 uzerınde olacagından ultrasonda keseyı gorebılecegımızı soyledı ,
ıkı gun sonra yaptıgımız testte (25
.gun) 211 cıktı degerım dunyam yıkıldı,hemen dru aradık bıze yarın gel bır kontrol edelım dedı ama bız gıtmeden once bır test daha yapalım dedım (yanı26.gun)deger 248 cıktı sasırdık nıtekım dr da bu sonucu gorunce sasırdı ve bıze 4 gun sonra tekrar test yapın bakalım dedi.bu defada deger 300 cıktı.eger düşük yaptıysam degerın duşmesi gerekırdı ,ama düşmüyür,eger gebelık devam edyorsa degerın ıkıye katlanması gerekırdı ama o da yok,anlayacagınız bızde dr da sasırdık kaldık,
beni asıl sasırtan en son gıdısımızde keseyı gorduk,arkadaslar ne olur bana yardımcı olun bu durumn neden boyle olmuş olabılır
cnmm allahn yardımcın olsunn.hc bı blgımm yokkk ınann.ben sadece hber vermek ıstedımmm..pharmmm derınnnn kdrrr nurmeee ve dıger arkdslarımm bgun tup bebek sonucummm ....maleseff holmadıı hyarlsıı böleymısss...bisdee anne olcas ınsaallahhhhh negatf sonucc nasıp etmesın allah bıse bı dahaa
arkadaşalr şuan çok üzgünüm biayndan sevindimtabi..kan sonuçalrım çıktı ve sorunumu buundu,,kand apıhtılaşma..heterozigotmu neyse ondan..annemden babamdan genden almışım..çokta anaalmdıam..korktuğum hatta tahmin ettiğim başıma geldi..kansulandırıc coraspin ve folibol kullancakmışım ...araştırcam bakalım..hemen başla dedi hemşire bende anlamadım...düşükler,aşılam kimyasal ve negatif tüp..demekki varmıuş birsorun sebepsiz değilim yaniii,3yıl önce kimyasaldan sonra benim sırrımla burda genetik tahlil yaptırmıştım ama bunları yaptırmamışım daha dopğrusu doktor istememişş..offff offff..rabbim yardımcımız olsun..hycnn züldüm canım benimm..rabbim sabrını versinde bidah yaşatmasın..bak daha ben nelerle uğraşcam..hamilke kalsamda düşük riskim var ve daha nelerrrrr...olsun tedavienm bakrıımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?