tedavin işallah hayırlı haberlerle sonuçlanır cnm,
sende sorun neydi benim yumurta rezervi azlığı vede eşimdede sperm düşüklüğü yani en şansız gruptanım özellikle yumurta rezervi azlığı şansımı çok düşürüyor.Bakalım hayırlısı..
Aliasblue simdiden hayirlisi olsun...ben izmirliyim bende tup bebek tedavisi oluyorum ama su anda izmirde degilim ancak sana kuzenim ve bircok kisinin cok cok memnun oldugu bir doktor tavsiye edebilirim ISRAIL ARUH kime sorsam bu doktorun adini duyuyorum....bi suru problemli vakada bir kerede basari saglamis bir isim...eskiden irenbedeydi ama sanirim simdi kendi ekibini kurmus...
Merhabalar uzun süredir topiğe giremedim kızlar bugün adetimin 3. günü ilk iğneme başlıyorum 6 da randevum var inş. Her şey yolunda gider sorun çıkmaz. inş. Çok heyecanlıyım iğneler ne kadar sürecek acaba işlem ne zaman gerçekleşecek akşam hepsini doktora soracağım.
Merhabalar uzun süredir topiğe giremedim kızlar bugün adetimin 3. günü ilk iğneme başlıyorum 6 da randevum var inş. Her şey yolunda gider sorun çıkmaz. inş. Çok heyecanlıyım iğneler ne kadar sürecek acaba işlem ne zaman gerçekleşecek akşam hepsini doktora soracağım.
yarın saat 2 de ataşehir memorıal deyiz 3.tedavimiz için çok heyecanlıyım şimdiden :18::18:
slm arkadaşlar bende mart ayında tedaviye başlamayı planlıyorum.Ama merkez ve doktorla ilgili bir türlü karar veremiyorum seçmek okadar zorki yorumlara bakıyorum iyi yorumda kötü yorumda var karar vermek çok zor.Sizlerde hangi merkezde yaptıracağınızı paylaşırsanız belki birbirimize yardımcı olmuş oluruz...
merhaba arkadaslar sayfa pek ılerlemıyorum sanırım
benımde pazartesı doktorda randevum vardı
doktor az yumosun dedı ama sorun yok dedı ve stard verdık
gonal 375 doz vuruluyorum yumosum az oldugu ıcın dozum yuksek
bugun 3,gunum
cuma randevum var bakalım vucudum nekadar tepkı vermıs hayırlısı artık
mai demek sen sonuc beklıyorsun canım az kalmıs senın yaa kacıncı gunu transferıydı
hadı hayırlı sonuclar
Dün iğnelerime başladım yumurta toplama işlemi ve transfer ne zaman olur bilenler cevaplarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?