2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

arkadaşlar bende 2.denemem için Mustafa bahçeciyi seçtim.7 martta randevum var.

Bu arada elinizde kalan ilaçları burdan satmak almak son derece sakıncalı...ben eczacıyım ve bu kullanılan ilaçlar soğuk zincir ilaçları depodan getirtirken bile on defa soruyorum iyi saklandı mı bunlar diye...yazık günah çok pahalı bir tedavi alıyoruz zaten 3 kuruş için bunu sakına riske atmayın...Çünkü eğer uygun koşullrda saklanmadıysa o ilaç bütün tedaviyi çöpe at...

cnm bende endometryo var ileri evre.. bi çocuğum var 5 yaşında 2.olamdı.. bu tedavi ile olursda banada ii gerlecek hastalığı baskılıycak... benm yumurtlama az yumrta varmış bakalım nasıl olcak..

çok çook tşk ederim. arastırıcam bu doktoru da :)

Merhabalar uzun süredir topiğe giremedim kızlar bugün adetimin 3. günü ilk iğneme başlıyorum 6 da randevum var inş. Her şey yolunda gider sorun çıkmaz. inş. Çok heyecanlıyım iğneler ne kadar sürecek acaba işlem ne zaman gerçekleşecek akşam hepsini doktora soracağım.

Canım tedavin hayırlı olsun...İğneleri ne kadar kullanıcağında yumurta gelişimine bağlı canım...Bana 9 günlük iğne aldırdılar...7 günde yumurta gelişimini tamamladı çatlatma iğnesını verdiler...Çok rahat ol...Tedavi süreci göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor...Koşturmaca , heyecan ne olduğunu anlamıyorsun bile Bu anın tadını çok iyi çıkart...Transferden sonraki 12 gün geçmek bilmıyor canım...Ben şuan o süreçteyim...6 martta test yaptırcam ama ne mümkün dakikalar bile geçmıyor :26: Hakkında hayırlısı olsun kafanı çok ama çok rahat tutttttt

Canım verdiğin bilgiler için tşk ederim. işte şimdiden telaş sardı erken ama yapcak birşey yok seninde sonucun inş. güzel olur.

selam kizlar..
her sabah bi kosturmaca hastene yollarindayiz..
hala ignelerim devam ediyor.pko yüzünden birsürüü yumurtam oldu.
kan degerim yüksek cikti dün igneme ara verdim bugün ii bakalim dozunu düsürdüler
catlatma ignesine gecemedik ´daha.nezaman olur merakla bekliyorum.
yarin yine gitcez.ins hersey yolundadir.
Allahim yar ve yardimcimiz olsun insallah.

Kızlar ilk iğnelerimi bugün oldum progon ve menagon, menagon çok yaktı beni progon hafif oldu offf 10 gün gibi bir süre var sanırım Rabbim yardımcımız olsun inşallah yüzümüzü güldürsün dileğim. kendim yapabilirmiyim şimdiden korku saldı beni birini ben birinide eşim yapacak artık cuma günü kontrolüm var tekrar gideceğim.

hayırlı olsun tedavin canım, bende geçen cuma adetimin 2. günü başladım iğnelere, yarın yumurta kontrolüm var. Benim ilk tüp bebek denemem, senin gibi çok heycanlıyım ama bazende ya olmazsa diye strese giriyorum.

bana yumurta geliştirici iğneleri 5 gün kullanacaksın dediler, az önce sonuncusunu vurdum, bu sabahda çatlamayı önleyici iğneleri vurulmaya başladım o da 5 defa, yarınki kontrolümde aksi bişey çıkmazsa benim iğneler çatlama iğnesi hariç 9 gün sürecek gibi görünüyor.

sen hangi hastanede tedavi görüyorsun?

yarın saat 2 de ataşehir memorıal deyiz 3.tedavimiz için çok heyecanlıyım şimdiden :18::18:

kolay gelsin ben gidemedim biliyomusun haftaya kaldı doktorum gelmemiş izinden henüz bende erkenden bahar temizliğine başladım sinirimi evden cıkarıyorum iyi haberlerini bekliyorum

arkadaşlar merhaba benimde ilk tedavim ikinci adetimi gördüm lucrin iğnesini ve puregon kullanıyorum ne olur bilgilendirin beni yumurta toplama işlemi ne zaman başlıyor belli deil dediler ama cuma gününden itibaren cinsel perhiz verdiler ne zaman olcak çok merak ediyorum inşallah hepimixz alırız bebişlerimiz kucaklarımıza

merhaba arkadaslar sayfa pek ılerlemıyorum sanırım
benımde pazartesı doktorda randevum vardı
doktor az yumosun dedı ama sorun yok dedı ve stard verdık
gonal 375 doz vuruluyorum yumosum az oldugu ıcın dozum yuksek
bugun 3,gunum
cuma randevum var bakalım vucudum nekadar tepkı vermıs hayırlısı artık

mai demek sen sonuc beklıyorsun canım az kalmıs senın yaa kacıncı gunu transferıydı
hadı hayırlı sonuclar

serap merhaba
ben tedavimi bahçecide oluyorum. çok mennunum.
ilk tedavim tuttu ama kalbi atmadı bebişimin. şimdi dondurulmuış embriyo tedavisindeyim. ilk deneme sonrası doktor değiştireyim dedim ankara da timur gürgan a gittim. hayatımda gördüğüm en kötü en ilgisiz doktor ve ekibi çok deneyimsiz. zaten ekipde göremedim. bak bu işte doktorun senle konuşmasından çok benim için önemli olan işin kaliteli güvenli yapıldığı. bahçeci ekibinde bunların hepsi var belki çok sohbet edemiyorlar ama ben bugüne kadar sorduğum hiç bir sorunun cevapsız kaldığını görmedim. benim doktorum mustafa bahçeci. onun bana verdiği güveni hiç birşeye değişmem.

merhaba arkadaşlar,bende aranıza yeni katıldım, benim transferimin 9. günü bugün, 5.gün transferi yapıldı bana... ve inanın günler geçmiyor, içim çok umutsuz, ilk deneme ama çok umutsuzum, evde dinlenemedim, transferin 3.günü işe geldim, ama doktorum gidebilirsin sorun değil dedi...
bende cuma akşamı testimi yaptıracağım ve YÜCE RABBİM inşallah bizlerede nasip eder bu duyguyu...
yeni transfer yaptıracak arkadaşlar sakın korkmayın çok kolay 10 dakika sürüyo, şu dönemin en sıkıntılı kısmı prognex iğnesi... toplama işleminden buyana hergün vuruluyorum, ama artık oturmaya dermanım kalmadı, inanılmaz yara oldu...:2:

Dün iğnelerime başladım yumurta toplama işlemi ve transfer ne zaman olur bilenler cevaplarsa sevinirim.

10 gün iğnelerini olacaksın canım, sonra yumoslar toplanacak, 3 gün bekledikten sonra da transfer olacak, tüm işlem 14 gün sürüyor, esas 12 gün bekleme süresi cok zor,
insallah hersey yolunda gider....

off pko off..bugün kan degerim normal olsaydi catlatma ignesi olcaktim .
ama pko yüzünden sepet sepet yumurtam olustu sürüsüne bereket.
moralim alt üst oldu doktordan eve gelene kadar agladim
yarin sabah yine gitcez normale dönerse ki ins döner catlatma ignesi olcam sonra yumurta toplama sonrada transfer...ins .
dua edin benim icin nolur..kendimi cok kötü hissediyorum.

Sağol canım bugün 8. gün

Pazar günü sonucunu alıcaz inş.
Bende 300 yapmıştım dozu...Hakkında hayırlısı canım...Sakın stres yapma...Önemlisi stresten uzak olmak...Tedavin hayırlı olsun canım

Dün iğnelerime başladım yumurta toplama işlemi ve transfer ne zaman olur bilenler cevaplarsa sevinirim.

2 hafta sürmez hepsinin bitmesi canım Göz açıp kapayıncaya kadar koşturmacadan zaman geçer...İçinizi ferah tutun , strese girmeyın Gerisi doktorlara ve Allaha kalmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…