rabbim yardimcin olsun seninde.insallah hayirlisiyla atlatiriz bu zor dönemi.Rabbim bu yolda cabalayan herkesin yardimcisi olsun,emeklerimiz bosa gitmez ins.canım topik sahibi tüp bebek raporu için uğraşıyor başka şehirde o yüzden uğrayamıyor
bu arada bende 2.denemem için tedaviye başladım ve dondurulmuşlarımla olacak Allahımın izniyle inşallah
seninde tedavin hayırlı olsun inşallah en güzel yumoşları üretir vücudun ve en kalitelisi transfer olur ve sana meleğin nasip olur inşallah canım
Allah yardimcin olsun canim benimkilerde büyüme yolunda ilerliyor.haftaya benimkilerde toplanck ins.Allahim yardimcimiz olsun...merhaba arkadaşlar ymurtalarım büyümeye başalmış.haftaya toplanacak inşallah.rabbim yardımcımız olsun.dua edin ne olur.
gecmis olsun canm.bende korkuyorum aneztesiden ilkkez alcm cünkü:18:ins bi sorun cikmadan halolur.dikkat et kendine,gecmis olsunkızlar dün yumoşlarım toplandı, aneztesi çarptı beni karnımdaki ağrıları unuttum akşam 9 a kadar midem bulandı çıkara çıkara bi hal oludum. Çok kötü bir gün geçirdim. Aneztezi çarptı beni. Allah kimseye yaşatmasın hiç kimsede okumamıştım ama benim başıma denk geldi işte, transferden korkuyorum şimdi, acıyor mu acaba. Ben iki büklüm yürüyorum ağrım car hala
cok teşekkür ederim pazartesi doktorumla görüşmeye gidicem ne olur bana dua edin cok heyecanlıym sanada bol şans allah hepimize sağlıklı bebekler nasip eder inşallah
Arkadaslar selam,
Soyle bir gecmise baktim hepimiz hemen hemen ayni kaderi paylasiyoruz bu topigi bulmadan once 3 kez asilama oldugum icin asilama sayfasinda cok sevdigim arkadaslarimla paylasim yapiyordum hala yapiyorum ama tup bebek bolumundede bir paylasimim olsun istedim..
Regli olmak uzereyim regli ile birlikte bende start veriyorum tup bebek tedavime cok fazla okumaktan ve doktorumla gorusmeler sonucu epey bilgi sahibiyim ancak daha once tup bebek yaptirmis arkadaslar bize deneyimlerini ayrintili yazarsa cok seviniriz en azindan asagi yukari nelerle karsilasacagimizi biliriz diye dusunuyorum ...mesela karindan yapilan igneler cok aci veriyorumu yan etkileri nelerdir?yumurta toplama islemi nasil geciyor?ve transfer zor mu aci veriyormu?
Simdiden hepinize tesekkurler insallah hepimizin yuzunun en kisa zamanda gulmesi dileklerimle bol sanslar....
merhaba arkadaşım ben 3.tüp denemesine hazırlanan biri olarak diyorum ki iğneler çok incecik zaten acıtmıyo ben 2 tanesini kendim yapmıştım diğerlerini sağlık ocağında yaptırdım gene öle yaptırıcam bazı yan etkileri var ama çok sık karşılaşılmyo karında sıvı toplanması gibi ya da yumurtaların aşırı büyümesi gibi, mesela benim ilk tüp denemem de öle oldu maalesef erkenden çatladılar o yüzden aşılamaya döndük 1 2 çatlamamış yumurtam vardı çünkü ama sonuç negatif oldu bu yüzden 2. tüp denememde çatlamasını engelleyen iğnelere erken başlamıştık zaten 2 günde 1 dr a kontrole gidiyosun onları düşünme şimdi toplama işlemide genel anestezi ile olduğundan hiç bişey duymuyosun sadece uyanınca regli ağrısı gibi bişey ve hafif kanama oluyo tranfer de muayeneden farksız haaa bu arada ben de regli olmak üzereyim sen nerde tedavi görüyosun kolay gelsin canım:90:
merhaba arkadaşlar, hepinizin denemesi hayırlı olsun, tedaviler bebiş haberleriyle sonlansın inşallah.
bende ocak ayında başarısız bir aşılama geçirdim, dün itibariylede tüp bebek tedavisine başladık.
dün ilk iğnemi oldum, yeditepe üniversitesine gidiyoruz. aranızda yeditepe de tedavi gören var mı?
saol katrecim
inşallah sana olmaz bişey
ne iğneler ne bişey bu anestezi mahvetti beni bir de transferden korkuyorum inşallh acı olmaz:26:
sana dua edenler arasında ben de varım canım inş hemencecik hamile kalırsın ben de aşağı yukarı seninle aynı günlerde gidicem reglimi bekliyorum yarın olmam lazım28.günüm yarın allah yardımcın olsun inşallah ablacım
cok gecmıs olsun pekı doktoruna sordun mu anestezının bu sekılde bır yan etkısı olurmuymus?umarım bunda sonrakı surec cok rahat gecer..hayırlısı olsun...
slm arkadaşlar bende mart ayında tedaviye başlamayı planlıyorum.Ama merkez ve doktorla ilgili bir türlü karar veremiyorum seçmek okadar zorki yorumlara bakıyorum iyi yorumda kötü yorumda var karar vermek çok zor.Sizlerde hangi merkezde yaptıracağınızı paylaşırsanız belki birbirimize yardımcı olmuş oluruz...
bende jinemed Teksen Çamlıbel-İstanbul tüp bebek Aret Kamar ve bahçeci kliniği HalilFırat Erden arasında kaldım
aslında memorıal da istiyordum ama orasaı çok kalabalıkmış ve semra hanım devamlı ilgilenmiyormuş ozamanda bi anlamı kalmıyor.
Hepsiylede bi ön görüşme yapıcam bakalım hangisinde kendimi iyi hissedersem ona karar vericem sanırım
İviye gittim geçen hafta erdal bey söyledikleri ile olan tüm moıtivemi yerle bir etti hala kendimi toparlamaya çalışıyorum okadar olumsuz konuştuki bir an için tedavi olmamaın bile anlamı yok diye düşündüm.Oyüzden onla bu işe başlamam imkansız
slm bayanlar... gelişmeleri takip ediyorum inş. hayırlı hbrlr verirsiniz.. bn 2. kutu lcrne başladım.. aynen devam.. hayırlısı artık.. ist.tp bebektym cnm aret bey deil ama ozan bey ilgileniyo hepsi çok sıcak kanlı ve yardımcı... tavsye edrm... hayrlsı olsn...
herkese merhaba
bende gecen ay basarısız bır asılama sonrası mart sonu tup bebek yaptıracagım. doktoruma guvenıyorum ama onun yuzunde ızmır ozel ege tup bebek merkezıne gıtmek zorunda kalacagım. ozel ege cok kalabalık bır merkez bır de hıc profesyonel ızlenımı yaratmadılar bende asılama sırasında. ızmır de bu tup bebek merkzını bılen var mı? ya da onerebılecegınız bır yer var mı?
hepınıze kolaylıklar ve bol sabır dılıyorum ... gorusuruz
yarın saat 2 de ataşehir memorıal deyiz 3.tedavimiz için çok heyecanlıyım şimdiden :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?