2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

rabbim yardimcin olsun seninde.insallah hayirlisiyla atlatiriz bu zor dönemi.Rabbim bu yolda cabalayan herkesin yardimcisi olsun,emeklerimiz bosa gitmez ins.

merhaba arkadaşlar ymurtalarım büyümeye başalmış.haftaya toplanacak inşallah.rabbim yardımcımız olsun.dua edin ne olur.
Allah yardimcin olsun canim benimkilerde büyüme yolunda ilerliyor.haftaya benimkilerde toplanck ins.Allahim yardimcimiz olsun...
gecmis olsun canm.bende korkuyorum aneztesiden ilkkez alcm cünkü:18:ins bi sorun cikmadan halolur.dikkat et kendine,gecmis olsun

saol katrecim
inşallah sana olmaz bişey
ne iğneler ne bişey bu anestezi mahvetti beni bir de transferden korkuyorum inşallh acı olmaz:26:

cok teşekkür ederim pazartesi doktorumla görüşmeye gidicem ne olur bana dua edin cok heyecanlıym sanada bol şans allah hepimize sağlıklı bebekler nasip eder inşallah

sana dua edenler arasında ben de varım canım inş hemencecik hamile kalırsın ben de aşağı yukarı seninle aynı günlerde gidicem reglimi bekliyorum yarın olmam lazım28.günüm yarın allah yardımcın olsun inşallah ablacım

merhaba arkadaşım ben 3.tüp denemesine hazırlanan biri olarak diyorum ki iğneler çok incecik zaten acıtmıyo ben 2 tanesini kendim yapmıştım diğerlerini sağlık ocağında yaptırdım gene öle yaptırıcam bazı yan etkileri var ama çok sık karşılaşılmyo karında sıvı toplanması gibi ya da yumurtaların aşırı büyümesi gibi, mesela benim ilk tüp denemem de öle oldu maalesef erkenden çatladılar o yüzden aşılamaya döndük 1 2 çatlamamış yumurtam vardı çünkü ama sonuç negatif oldu bu yüzden 2. tüp denememde çatlamasını engelleyen iğnelere erken başlamıştık zaten 2 günde 1 dr a kontrole gidiyosun onları düşünme şimdi toplama işlemide genel anestezi ile olduğundan hiç bişey duymuyosun sadece uyanınca regli ağrısı gibi bişey ve hafif kanama oluyo tranfer de muayeneden farksız haaa bu arada ben de regli olmak üzereyim sen nerde tedavi görüyosun kolay gelsin canım:90:

merhaba arkadaşlar, hepinizin denemesi hayırlı olsun, tedaviler bebiş haberleriyle sonlansın inşallah.

bende ocak ayında başarısız bir aşılama geçirdim, dün itibariylede tüp bebek tedavisine başladık.
dün ilk iğnemi oldum, yeditepe üniversitesine gidiyoruz. aranızda yeditepe de tedavi gören var mı?

BEBEKDLS selam arkadasim oncelikle verdigin bilgiler icin tesekkurler ..genelde izledigim videolar yazilarla epey bir bilgi sahibi oldum ama yasayanlardan duymak daha rahatlatiyor...regli belirtilerim cok var sanirim hafta ortasina dogru regli olurum gibi geliyor....yazarim zaten baslayinca tedavim...benim tedavim yurt disinda oluyor ben amerikada yasiyorum epey uzaktayim yani...kocam ve ben yanliziz burda o yuzden dahada bir heyecan yapiyorum basim sIKIssa yardima gelecek bir aile ferdim yok malesef ...seninde simdiden tedavin hayirlisi olsun bu son olsun en kisa zamanda kucagin dolsun insallah...

ELIZ81 bu grupta bende yeniyim sende hosgeldin hayirlisi olsun insallah..madem tedavin basladi deneyimlerini bizlerle paylasirsan seviniriz benimde kismetse hafta ici reglim ile baslayacak tedavim...dualarim herkes icin...

saol katrecim
inşallah sana olmaz bişey
ne iğneler ne bişey bu anestezi mahvetti beni bir de transferden korkuyorum inşallh acı olmaz:26:

cok gecmıs olsun pekı doktoruna sordun mu anestezının bu sekılde bır yan etkısı olurmuymus?umarım bunda sonrakı surec cok rahat gecer..hayırlısı olsun...

tşkr ederim dualarında benide unutmadığın için ben doktora gdicem ama tedaviye başlamam için reglimi olmam gerekiyo ben ilaç kullanmadan olamıyorum malesef ama hemen tedaviye başlayamıcam zaten 1 hafta sonra filan başlarım diye düşünüyorum ilaçlar için raporun cıkması 1 haftayı buluyor çünkü bende hergün bu yolda emek harcayan burdaki arkadaşlarıma bol bol dua ediyorum inşallah kabul olur
:2::2::2::2:

cok gecmıs olsun pekı doktoruna sordun mu anestezının bu sekılde bır yan etkısı olurmuymus?umarım bunda sonrakı surec cok rahat gecer..hayırlısı olsun...

evet oluyormuş kimisinin bünyesi böyle olurmuş, benden sonrakiler tıpış tpış kalktı gitti ama ben mahvoldum, bünyeye bağlı, bana denk geldi napıyım, umarım size olmaz allah düşmanıma vermesin valla :18:

slm arkadaşlar bende mart ayında tedaviye başlamayı planlıyorum.Ama merkez ve doktorla ilgili bir türlü karar veremiyorum seçmek okadar zorki yorumlara bakıyorum iyi yorumda kötü yorumda var karar vermek çok zor.Sizlerde hangi merkezde yaptıracağınızı paylaşırsanız belki birbirimize yardımcı olmuş oluruz...

merhaba, bende dün yeditepe ünv.hastanesinde cem fıçıcıoğlu'nda başladın tedaviye. benim kadın hastalıkları doktorumda o hastanede, o tavsiye etti, birde evime yakın olduğundan da tercih ettim açıkçası. git geller daha rahat olur diye. memorial, brüksel tıp ve bahçecik'i de çok öneriyorlar.

arkadaşlar nisan son kullanma tarihli puregon var ihtiyacı olan varsa verebilirim. benim bir kızım oldu bu ilaçlar bana şanslı geldi geri kalanı da boşa gitmesin herkese bol şans ve sabır dilerim

bende jinemed Teksen Çamlıbel-İstanbul tüp bebek Aret Kamar ve bahçeci kliniği HalilFırat Erden arasında kaldım
aslında memorıal da istiyordum ama orasaı çok kalabalıkmış ve semra hanım devamlı ilgilenmiyormuş ozamanda bi anlamı kalmıyor.
Hepsiylede bi ön görüşme yapıcam bakalım hangisinde kendimi iyi hissedersem ona karar vericem sanırım
İviye gittim geçen hafta erdal bey söyledikleri ile olan tüm moıtivemi yerle bir etti hala kendimi toparlamaya çalışıyorum okadar olumsuz konuştuki bir an için tedavi olmamaın bile anlamı yok diye düşündüm.Oyüzden onla bu işe başlamam imkansız

yarın saat 2 de ataşehir memorıal deyiz 3.tedavimiz için çok heyecanlıyım şimdiden :18::18:

herkese merhaba
bende gecen ay basarısız bır asılama sonrası mart sonu tup bebek yaptıracagım. doktoruma guvenıyorum ama onun yuzunde ızmır ozel ege tup bebek merkezıne gıtmek zorunda kalacagım. ozel ege cok kalabalık bır merkez bır de hıc profesyonel ızlenımı yaratmadılar bende asılama sırasında. ızmır de bu tup bebek merkzını bılen var mı? ya da onerebılecegınız bır yer var mı?
hepınıze kolaylıklar ve bol sabır dılıyorum ... gorusuruz

slm bayanlar... gelişmeleri takip ediyorum inş. hayırlı hbrlr verirsiniz.. bn 2. kutu lcrne başladım.. aynen devam.. hayırlısı artık.. ist.tp bebektym cnm aret bey deil ama ozan bey ilgileniyo hepsi çok sıcak kanlı ve yardımcı... tavsye edrm... hayrlsı olsn...

tedavin işallah hayırlı haberlerle sonuçlanır cnm,
sende sorun neydi benim yumurta rezervi azlığı vede eşimdede sperm düşüklüğü yani en şansız gruptanım özellikle yumurta rezervi azlığı şansımı çok düşürüyor.Bakalım hayırlısı..

Aliasblue simdiden hayirlisi olsun...ben izmirliyim bende tup bebek tedavisi oluyorum ama su anda izmirde degilim ancak sana kuzenim ve bircok kisinin cok cok memnun oldugu bir doktor tavsiye edebilirim ISRAIL ARUH kime sorsam bu doktorun adini duyuyorum....bi suru problemli vakada bir kerede basari saglamis bir isim...eskiden irenbedeydi ama sanirim simdi kendi ekibini kurmus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…