2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

Maıcım oo masallah senın baya olmus ben 2,tupte 8,gun sonucumu ogrenmıstım
kanamam olmustu yanı anıden gıdıp almıstım sonucu 78 dı ama nasıp olmadı
suan sakınım ama su kafama takılıcak gıbı
ben ocak ayında aldım ılaclarımı
havada cok soguktu ılaclarımı elden aldım kargo yoluyla yanlarında soguk tutması ıcın aparatlarıda vardı
bır ıkı gun soguk odada durdu ama cıddı soguktu
bır yazı okudum soguk zıncırıı felan rahatım bırsey olmamıstır dıyorum ama yazı vesvese verdı bana allah korusun
dua edın bana rahatlayım bu vesvesedev canlarım

Canım dualarım seninle Allahım yar ve yardımcın olsun...8.günde kanaman varken sonucun 78 olması hamilelik belirtisi değilmi? Benmi yanlış biliyorum...Açıklarsan sevinirim...Bende artık test yaptırmak istıyorum ama kendimi frenliyorum

bugün benimde 9.günüm arkadaşlar veee dayanamadım, gttim test aldım,
akşama bi deniycem bakalım, umarım herşey yolunda gider ve ikinci çizgiyi görmek nasip olur

bugün benimde 9.günüm arkadaşlar veee dayanamadım, gttim test aldım,
akşama bi deniycem bakalım, umarım herşey yolunda gider ve ikinci çizgiyi görmek nasip olur

İnş. Canım...Çıkmazsa sakın üzülme 11. ve 12. günde bile idrarda çıkmayanlar var...

İnş. Canım...Çıkmazsa sakın üzülme 11. ve 12. günde bile idrarda çıkmayanlar var...

MAI simdi baska bir topikte gordum bekliyorsun sonuc icin vallaha ben sizler adina heyecan yaptim...insallah hepiniz guzel haberler alirsiniz...
sedac sanirim biraz erken davraniyorsun cunku 12 en az beklemen gereken gun diye dusunuyorum...o da kanda bakiyorlar benim doktorum kesinlkle idrar testlerini yasakladi cok kizarim duyarsam dedi....
Ben de bugun regli oldum bugun dogum kontrol hapina basladim 5-6 gun kullnadiktan sonra birakacagim tekrar regli olacagim o zamanda ignelere baslayacagim heyecan var tabi...

Canım benim inş. seninde tedavinde hayırlısıyla başlar...Bizim tecrübelerimizi göz önunde tut ve sakın gereksiz stres yapma...Son günlerde ister isteemz oluyor ama ben kontrol altında tutmaya çalışıyorum...Allahım senin de yanında olsun canım...

arkadaşlar bende ilk tüpbebek tedavim olucak,lucrin kullanıyorum 12 gündür,bakalım adet olunca başlıycaz buay adetimde 2gün gecikti olabiiyormuş,olmazsam doktora gidicem,allah hepimizin yardımcısı olsun,inşaallah tedavimiz yolunda gider,mutlu sona ulaşırız

günaydın arkadaşlar,

dün akşam kan tahlilimi yaptım silik bir çizgi vardı, ucuz testlerden almıştık, yanlış çıktı dedik, dayanamadık gece gidip nöbetçi eczane bulduk kaliteli testlerden yaptık çizgi çıktı hafif silik...

kızlar hamilemiyim? başına böyle birşey gelen var mı?

bugün öğlende kan testini yaptıracağım... bana dua edin lütfen..

kolay gelsin ben gidemedim biliyomusun haftaya kaldı doktorum gelmemiş izinden henüz bende erkenden bahar temizliğine başladım sinirimi evden cıkarıyorum iyi haberlerini bekliyorum

Olsun canım 1 hafta dan bişeycik olmaz haftaya benim yumurtalrım toplanacak tam gününü bilmiyorum sen de tedavine başlıcaksın ne güzelll inşallah 40larımız karışır seninle

canım arkadaşım inşallah sonucun pozitif çıkar hep dua edicem sana

seda canım kan testini bekle inş. güzel haberlerini alırız tatlım
kızlar birşey soracağım göbekten yaptıramadım iğnelerimi bacaklarıma yaptırıyorum daha az acıyor gibi sanki gittiğimiz merkezde deri altı olduğundan dolayı bacaklarada yapılabilir dediler.
Mai ciğim inşallah senin sonucunda güzel olur kızlar sonuçları buradada paylaşın lütfen diğerlerine bakacak vaktim olmayabiliyor merakta bırakmayın.

gunaydınnn arkadaslarrrrrrrrr
maıcım canım ben 2,de gebe kalmıstım o degerım 2,tup degerım
benım 5,gun transferıydı vede cıkmıstı
senın kacıncı gun transfarı canım
artık bugun 9,gun kanda baya cıkar

sera....arkadasımız ınsallah ıdrar testınde suan gebe gozukuyorsun
bencede ensaglıklısı canım kanda baktırmannnnn

ayyy haftaya opusu olucaklar var
benımde bugun 4,gunum
yarın ılk kontrolum var
benımde hersey yolunda gıderse dıger hafta bende opu olabılırım sanıyorum hayırlısı ınsallah

merhaba benim transferim 8 şubattı şu anda 6.haftamıza girdik allahında izniyle 7 martta ilk kontrolümüz var bende heyacanla bekliyorum kalbini ve kesesini görürüm inşallah bana test tarihimi 21 şubatta vermişti kan değerim 340 çıktı benimle aynı zamanlarda transferi olan varmı
inşallah haırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alırız

Sağol canım bilgi verdiğin için ama hala sabırla beklıyorum...Açıkçası negatif sonuç almaktan korkuyorum İyi dileklerin için tşkler...Allahım seninde kalbine göre versin canım

Mehtap çok sevindim tatlım inş. darısı tüm isteyenlerin hepimizin başına.

birazdan catlatma ignemi yapicam..
cumartesi yumurtalarim toplancak cok heycanliyim.
ins hersey yolunda gider.

sedacccccccc canımmmmmmmm vavvvvvvvvvvv masallahhhhhhhhhhhhhhhh berakallah harıka harıkaaaaaaaaa
kactane verdıler sana bebıs canımmmm
ayyyyyyy allahım sonuna kadar guzel ılerletsınnnnnnnnnn
maıcım korkuyoruz tabıkı elımızde degıl ama hayırlısı be canım dımı
allahım bızı bası bos bırakmadı ol demekte öl demekte ona aıt ınsallah hepımızın dogru zmandır ve meleklerımız kucagımıza gelır
mehtapppp gozun aydın sorunsuz bır 9 ay gecırmen dılegıyle kardesımmmm

Seda gözün aydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.
bizler içinde dua et lütfen canım.

birazdan catlatma ignemi yapicam..
cumartesi yumurtalarim toplancak cok heycanliyim.
ins hersey yolunda gider.

merhaba canım,benim de dün ymuoşlarım toplandı.iyi dediler.inşallah iyidir.rabbim yardım etsin sana dainşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız,dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…