Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2011 şubat mart nisan ayında bebiş isteyenler buyrun....
kızlar bugün doktora gittim sonunda şükür hiçbir sağlık problemim yok folbiol ve iltihap varmıs fitil verdi :))) dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra korunmak gerekirmi dedim gerek yok dedi yinede 1-2 ay kadar korunmak istiyorum ben acıkcası düşükle sonuçlanmasını istemem...
merhaba arkadaşlar bende 3 kez düşük yaptım,3.düşüğümden sonra bütün tahlilleri yaptırdım sonucunda hiç bişey çıkmadı sadece brucella diye bişey çıktı kanda ona dr ilaç verdi şu anda onu kullanıyorum,şubat yada mart gibi korunmayı bırakıcam işallah bu defa yavrumu kucagıma almak nasip olur,,,,,işallah isteyen herkeze RABBİM tez zamanda sağlıklı bi evlat verir
kızlar inanmıcaksınız ama bebiş bize süpriz yaptı biz mart ayında çalışmalara başlıcaktık ama bu ay idrar testinde ççift çizgiyi gördük eşimde bende şoktayız
kızlar inanmıcaksınız ama bebiş bize süpriz yaptı biz mart ayında çalışmalara başlıcaktık ama bu ay idrar testinde ççift çizgiyi gördük eşimde bende şoktayız
Merhaba kızlar, ben de geldim quiet4 seni tebrik ederim allah sağlıkla bebeğine kavuştursun ve tabi darısı biz umut edenlerin başına ben de nisan mayıs gibi düşünüyorum. Daha önce hiç denemedik umarım hepimiz çarçabuk kavuşuruz bebeğimize... Bu arada aranızda folik asid kullanan var mı ben ocak ayında hem smear testi yaptırmak hem de genel kontrol için gittiğimde verdi dr. gerçi ben 1 haftadır filan kullanıyorum var mı aranızda başka alan?
merhaba arkadaşlar bende 3 kez düşük yaptım,3.düşüğümden sonra bütün tahlilleri yaptırdım sonucunda hiç bişey çıkmadı sadece brucella diye bişey çıktı kanda ona dr ilaç verdi şu anda onu kullanıyorum,şubat yada mart gibi korunmayı bırakıcam işallah bu defa yavrumu kucagıma almak nasip olur,,,,,işallah isteyen herkeze RABBİM tez zamanda sağlıklı bi evlat verir
çok geçmiş olsun canım allah bi daha o kötü günleri göstermez inşalaa canım
benim ilk gebeliğim yeni kürtaj oldum 21 martta 2011de bebeğin karnımda öldüğü için kürtaj oldum doktorum korunmana gerek yok dedii hayırlısıyla çocuk istiyoruz bizde
çok geçmiş olsun canım allah bi daha o kötü günleri göstermez inşalaa canım
benim ilk gebeliğim yeni kürtaj oldum 21 martta 2011de bebeğin karnımda öldüğü için kürtaj oldum doktorum korunmana gerek yok dedii hayırlısıyla çocuk istiyoruz bizde