2011 Şubatta Hamile Olduğunu öğrenenler buraya :)

Bugün ilk doktor muayenemize gittik. Adet tarihine göre 6+6 dı ama doktor 6+2 dedi. Bebişimiz 5.2 mm, kalp atışlarınıda gördük. Çok şükür bu günüde yaşadık İnşallah böyle devam eder.

Merhaba Arkadaşlar..

Hamile olan tüm arkadaşları tebrik ederim. İnşallah sağlıkla hayırlıısyla kucağınıza alırsınız..

Ben hamile kalanlar daha iyi bilir diye bu topikte sorayım dedim belirgin olarak ne gibi belirtileriniz oldu ve döllenmenin ilk haftasında belirtisi olan oldu mu. Benim ovulasyonda çift çizgiyi görmemin üzerinden bir hafta geçti özellikle son iki gündür akıntı fazlalaştı hep akıntım olur ama sanki iidrarım gelmiş gibi oluyor tutamadım galiba diyorum tuvalete koşuyorum ama bakıyorum akıntı gelmiş ama idrarım gelmiş gibi his oluyor. Sonra karnım kaşınıyor içeriden. Sol tarafta hassasiyet ve ağrı var srt iğne batmaları arada oluyor sık tuvalete çıkyorum akıntım sarı ve beyaz arasında değişiyor. Bir de bu sabah çok feci göğüs ağrısıyla uyandım. Hiç böyle birşey yaşamammıştım iki göğsümün arası çok kötü acıyordu kramp girer gibiydi ama sancıda vardı kalp krizi geçiriyorum sandım. iki göğsüme de vuruyordu ayrıca. Burada biri kalp çarpıntılarından söz etmişte acaba bende ki hamilelikten olabilirmi dedim normalde hiç düşünmemiştim. 20 dk gibi sürdü geçti. ara ara sağ yada sol bacağıma vuran kramplarda oluıyor az ama ençok karın ve kasık ağrıları ümitlendiriyor beni inşallah güzel haberi alırım..

Bende dün ve bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm.. iki testte de ikinci çizgi daha silikti emin olamadım.. Yarın kan testinde kesin belli olacak inş.. Ama sanırım hamileyim...

kevsercim aynı gün test yapmışız ve bende de silik çıkmıştı 8 şubatta kan testi yaptım pozitif çıktı şuan da 10 haftalık hamileyim zor geçiyor ama bulantılar falan

Eğer döllenmen olduysa şu an yeni tutunuyordur. Belirti araman için çok erken bence. Belirtilerin psikolojik olabilir. 7. haftamızdayız ne sık idrara çıkma ne göğüs hassasiyetim var. Akıntımda 2 hafta önce başladı. Tek belirtim hafif kasık ağrılarım. Üst kat komşumda 8 haftalık benden farklı olarak mide bulantıları var ama 1 hafta önce başladı. Kalp çarpıntısı ben de oldu ama hamileliğimi öğrendikten sonra. Açıklamasıda kansızlıktan dolayı kalbin daha çok çalışmasıymış. Acele etme belirti arama kendinde. Hayırlısı olsun hakkında.

Son düzenleme:
belirtiler hakkında konuscak olursam bende gögüs ucu büyümesi adet günüm gecince oldu ama yumurtlama günü gectikten sonra benm kasıgımda batma olunvca hamile oldugumu anladm onun harici mide bulantısı falan hemen baslamıomus bildigim kadarıyla bende akıntıda hala yok

kızlar doktorumdan aldığım bilgiye göre;
canınız bişeyi yemek istemiyorsa kendinizi zorlamayın, o zorla yediğiniz yiyecekler bebeği zehirliyebiliyomuş. zaten ilk 3 ay bebek sizin yediklerinizden değil vücudunuzdaki vitaminlerden besleniyormuş.
4.ayda otomatik olarak iştahınız artacaktır.

evet heryerde genelde rwgli gecikmeden belirti olmaz deniyor ama bazılarında da öyle belirtiler oluyor ki ben hamileyim diyor. Benim sol kasık ağrılarım hep olurdu ama bu sefer daha şiddetli ve farklı birde karnım gıdıklanıyor içeriden kaşıma hissi geliyor. ama göğüslerde birşey yok tabii mide bulantısı flanda ama artık rahme yerleşebilme aşamasına geldiği için belki olabilir diye düşündüm teşekkür ederim cevabınız için..

bende de öyle göğüs büyümesi felan yok. mide bulantısı göğüs büyümesi aşerme gibi belirtiler genelde regli geçince ortaya çıkıyormuş ama çoğu kişide rahime yerleşme tarihlerinden sonra hep kasıkta batma ağrı olduğunu duymuştum bende iğne batması gibi oluyor ama gıdıklanıyor içeriden böyle.. bir acayip oluyor. kasığıma aniden bir sancı giriyor geçiyor ama hassiyet oluyor bugün tüm gün birşey yoktu mesela akşam oldu yine başladı. akıntım hep var benim ama kişiden kişiye değişiyormuş akıntı olayı. Hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah..

saol arkadasm seninde inş. bi sıkıntı olmaz regl günüm 9şubattı batmalar aynen senin dedgn gibi oluo

saol arkadasm seninde inş. bi sıkıntı olmaz regl günüm 9şubattı batmalar aynen senin dedgn gibi oluo

İnşallah hayırlısı bakalım bekliyorum daha çok var. Haftaya çarşamba perşembe gibi test yapmayı düşünüyorum regli olmazsam. üşütmüşte olabilirim tabii ümitlenmek istemiyorum umudumda az aslında çünkü ovulasyonda çift çizgiyi gördüğümüzde ilşkimiz olamadı eşim rahatsızladın o gün ve baya sürdü rahatsızlığı taş düşürüyordu bizim en son perşembe olmuştu ama cumartesi çizgileri gördüm yumurtlama da çizgiler gmründükten 24 saat sonra oluyo bilemiyorum tutmuş mudur çok az ihtimal ama Allah ol dedikten sonra olmayacak yok..

bende 10 haftalık oldummmmm :)) hepimize hayırlı ugurlu olsun bebişleriminz saglıkla sıhhatle dünyaya gelsinler inşallah.aynı dönemin hamişleri olarak iletişimde olalım sorunlarımızı mutluluklarımızı bol bol paylasalım derim.cok sükür bugüne akdar ne bulantı ne kusma hiçbir sey olmadı bende .sabah bazen bas dönmesi oluyordu o da 2 lokma birsey yiyince geciyordu.umarım bundan sonra da olmaz.ama kızlar artık kıyafetler sıkmaya basladı baktım da belim falan kalınlasmıss :S sizler kac kilo aldınız ben 2.5 ayda 1.5 kilo aldım .umarım bu hızla gitmem. :S

merhaba Dejavu_One,

insallah olmustur bu sefer, Allah büyük. Belirtiler sanirim kisiden kisiye fark ediyor.. bendede gögüste agrilar, kasikta ani giren agri seklindeydi... bakma daha sonra düsük yaptim ama Allah büyük, ümidimi kaybetmiyorum... Allah dileyen isteyen herkese dogru zamanda hayirli evlat nasip etsin...

Hamile olanlarada buradan tekrar tebrikler, insallah sag salim kucaklarina alirlar bebislerini.

Sevgilerimle

bebeğim 12. haftasında...bulantılarım yavaşladı ama bitmedi ayrıca şimdiden üç kilo aldık ,gerçi önemli olan yavrumun sağlığı kiloları bir şekilde veririz sonradan, ama yavrumun hiçbir şeyi eksik olmasın önemli olan o...ben çok tembelleştim canım hiiiiç bişey yapmak istemiyor...çok da duygusalım sürekli kaybettiğim oğlumu düşünüyorum ;bunlar karnımdaki yavruma zarar verebilir biliyorum elimden geldiğince mani olmaya çalışıyorum fakat her zaman başaramıyorum sakin ve huzurlu olmayı... bana dua ederseniz çok sevinirim,Rabbim sağlıkla versin bebişlerimizi kucağımıza inşallah...

Bende 10 haftaligim ve aynen senin gibiyim. 2 kilo aldim ve benimde biraz belim kalinlasmis
Bulantim kusmam yok ama mide yanmasi oluyor ara sira ve bazi seylerden igreniyorum. Ama abartilacak sekilde degil. Halsizlik yorgunluk bende daha yogun.

22 ekim dogum gunu olacak insallah, senin ki ne zaman?

slm kızlar bende 10 hafta 3 gunluk hamileyim ve istanbulda yasıyorum hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz ben hospitaliuma gidiyorum ferda hanıma ama pazartesiden itibaren hastaneden ayrılıyormuş muananesine gidices artık ferda hanıma gidenlerden veya doktorundan cook memun olanlar cvp verirse sevinirim allahım hepimize saglıklı bebeklerimizi kucagımıza almak nasip etsin inşş

sanırrım 3 ucumuzde aynı zamanlarda bebeklerimizi kucagımıza alıcas benimde ekimin sonuları görunuor cnm nerdensiniz ve hangi doktora gidiyorsunuz bilgi verirseniz cok sevinirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…