canım inşallah duyarsın kalp atışlarını...cnm bende bugun gıttım doktora 6 haftalık gebeyım ve bede akıntı vardı onu sordum oda bu haftalarda hata hatta 5 ayına kadar bel kasık ve karın agrısı normal dedı korkaak bırsey oktur merak etme bızdede kese goruldu adet tarıhımle uyumlu ama kalp atısları gorulmedı ayın 15ınde tekrar cagırdı bakalım hayırlısı
Merhabalar aranıza yeni katılıyorum...Muhtemel adet tarihimden 1 gün sonra 26şubatta kan testi yaptırdım ve hcg değerim 79.35 cıktı sanırım bende hamileyim.Bugün doktoruma gittim keseyi göremedik doktorum çok erken oldugunu 2 hafta sonra görebilecegimizi söyledi ama ben üzüldüm biraz 4+4 gün dü bugün göremememiz normal mi bilmiyorum banada yardımcı olursanız sevinirim
Hayırlı olsun.Keseyi görememeniz normal. 5.-6. haftalarda filan görülebiliyor. Ultrasonda rahim dokusunun kalınlaştığını görebilmişsinizdir sanırım.
canım inşallah duyarsın kalp atışlarını...
inşallah sorunsuz bir gebeliğin olur...
Hayırlı olsun.Keseyi görememeniz normal. 5.-6. haftalarda filan görülebiliyor. Ultrasonda rahim dokusunun kalınlaştığını görebilmişsinizdir sanırım.
bende hamileyimmmmmm.22 şubatta kan testinde 28.4 çıktı.26 sında yaptırdım.177.4 çıktı nekadarlıkhamieyim bana yardımcı olucak var mı arkadslar??
bütün hamişlerden dua bekliyorum kızlar benimde adetim 6 gündür gelmiyo test yaptım gölge gibi bi çizgi çıktı dün sabah tekrarladım önce negatifti ardından dikkatli bakınca ondada gölge gibi bi çizgi var
merhaba arkadaşlar...
bana yardımcı olacak birileri vardır burada inşallah....
12 haftalık hamileyim...
2 gündür çok fazla bel ve kasık ağrım var...
benim gibi olan var mı aranızda...
lütfen yardımcı olun...
rahatlamaya ihtiyacım var arkadaşlar...
kötü giden bişeylermi var acaba...
selam arkadaşlar ben de 14 şubatta öğrendim hamile olduğumu şimdi 7 haftalık oldu 3 gün sonra dr gitcem kalp atışlarını dinlemeye hayırlısıyla
Allah erkesin bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş
ben de 7 haftalık hamileyim:) 2.5 senedir uğraşıyoruz.rahim filmleri,yumurta takipleri,aşılama falan derken her ay ümitle bekledik.hep hüsran oldu.aşılama da tutmadı.2. aşılamayı yapacaktık.regl olmayı beklerken çift çizgiyi gördüm:) dünyanın en mutlu insanıydım bir yandan da şaşkındım inanamadım günlerce.geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını gördüm ultrasonda.haftaya kontrol var inşallah bu sefer kalp atışlarını duyacağım.Allah'ım isteyen herkese versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?