2011 Şubatta Hamile Olduğunu öğrenenler buraya :)

canım inşallah duyarsın kalp atışlarını...
inşallah sorunsuz bir gebeliğin olur...

Hayırlı olsun. Keseyi görememeniz normal. 5.-6. haftalarda filan görülebiliyor. Ultrasonda rahim dokusunun kalınlaştığını görebilmişsinizdir sanırım.

Hayırlı olsun. Keseyi görememeniz normal. 5.-6. haftalarda filan görülebiliyor. Ultrasonda rahim dokusunun kalınlaştığını görebilmişsinizdir sanırım.

öncelikle cevabın için teşekkür ederim. doktorumda rahimde kalınlaşma var beklememiz gerektiğini söyledi umarım önümüzdeki haftalarda görebiliriz.

bende hamileyimmmmmm.22 şubatta kan testinde 28.4 çıktı.26 sında yaptırdım.177.4 çıktı nekadarlıkhamieyim bana yardımcı olucak var mı arkadslar??

bütün hamişlerden dua bekliyorum kızlar benimde adetim 6 gündür gelmiyo test yaptım gölge gibi bi çizgi çıktı dün sabah tekrarladım önce negatifti ardından dikkatli bakınca ondada gölge gibi bi çizgi var

canım inşallah duyarsın kalp atışlarını...
inşallah sorunsuz bir gebeliğin olur...

ınsallah cnm aslında son adet tarıhımle uyumlu olması benı sevındırdı yalan degıl cunku bundan once ıkı tane dusuk yaptım ve hep gerıde gelıyodu (3 aylık hamıle olmam gerekırken 1,5 aylık cıkıyodu) kan pıhtılasması var sımdıde ıgne ıle ılac kullanıyorum ama kafam cok karısık

kalp atısları ne zaman gorulur acaba bende 6 haftalık gebeyım kese goruldu adet tarıhımle uyumlu ama kalp atısları ıcın martın 15nde gel dedı ıster ıstemez terettut var

silik çizgi hamile olduğunu gösterir ama en garanti kan testi inş bebişin vardır inş bizede verir allahım bi bebek

slm kızlar hepiniz için herşeyin hayırlısı olsun bneımde reglıme 2 gun var sabırla beklıyorum inş herşey gönlümüzce olur ...:18:

Merhaba canım.Benim de böyle ağrılarım vardı.Ben de 7 haftalık olcam neredeyse.Doktor.Özellikle adet dönemlerinde mesela 8. haftada 12. haftada falan adet olcakmış gibi sancıların olabilir.4.aydan sonra geçer bu ağrılar dedi.Yani korkma canım.Umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

bende 13 şubatta öğrendim sizin sat kaçtı acaba

kızlar bugün itibariyle sat göre 5+2 hamileyim bugün kan testi yaptırdım 704 çıktı haftaya göre iyi mi??

:26::26::26::26::26:

ben de 7 haftalık hamileyim:) 2.5 senedir uğraşıyoruz.rahim filmleri,yumurta takipleri,aşılama falan derken her ay ümitle bekledik.hep hüsran oldu.aşılama da tutmadı.2. aşılamayı yapacaktık.regl olmayı beklerken çift çizgiyi gördüm:) dünyanın en mutlu insanıydım bir yandan da şaşkındım inanamadım günlerce.geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını gördüm ultrasonda.haftaya kontrol var inşallah bu sefer kalp atışlarını duyacağım.Allah'ım isteyen herkese versin inşallah..

Amin, hayirli ugurlu olsun canim. Insallah sonuna kadar guzel gecer hamileligin ve melegini kucagina alirsin insallah.. Ben hic beklemedigim bi zamanda hamile kaldim ve aslinda ne kadar sansli oldugumu simdi anliyorum. Allah butun isteyenlere hayirlisiyla evlat versin

slm kızlar bende 2 haftalık hamileyim ayın 24 de ultrason da kontrol edilecek ilk bebeğim heycanlıyım hepinize hayırlı sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…