2011 Şubatta Hamile Olduğunu öğrenenler buraya :)

Merhaba ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlardanım. Bugün 5. haftamızı doldurduk yarın 5+1 olacağız İnşallah. İnşallah sağlıkla kucağımıza da alırız. Birşey soracağım sizlere sizde belirti var mı hiç? Ben de hiçbirşey yok önceki hafta biraz kasık ve bel ağrım olmuştu ama şuan ne mide bulanması ne göğüs hassasiyeti ne koku duyarlılığı.... Herkeste olacak diye birşey yok biliyorum ama en azından göğüsler büyümeye başlamazmıydı? Sizlerde belirtiler ne zaman başladı???

bu sabah idrar testimde ikinci çizgi çok silik göründü, ama 5-6 dk. bekledikçe koyulaştığını farkettim. ilk hamileliğim olacağı için çok heycanlıyım henüz kimseyle paylaşmadım.....

bu sabah idrar testimde ikinci çizgi çok silik göründü, ama 5-6 dk. bekledikçe koyulaştığını farkettim. ilk hamileliğim olacağı için çok heycanlıyım henüz kimseyle paylaşmadım.....

Hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla doğar. Daha çok erken, kalp atışlarını duymadan eşinden başkasıyla paylaşma bence.

Gecmis olsun!! Uzulme canim Allah yine nasip eder insallah. Biraz kendine gel atlat uzulduysen sonra tekrar kalirsin.

ben bebeğimi kaybettim.dün kürtaj oldum.bebeğimin kalp atışları durmuş.çok çok üzgünüm.ilk hamileliğimdi.bu bebeği çok istiyorduk çok beklemiştik.Allah'ım bundan sonraki bebeğime uzun ömür ve sağlık versin inşallah..umuyorum ki en kısa zamanda tekrar hamile haberimi veririm inşallah...[/QUOTE]

Geçmiş olsun. Allah sabır versin. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

Arkadaşlar sizler de gebelik belirtileri var mı? Bende hiçbirşey yok... İyi mi kötü mü anlamadım :18:
Annemde ve kardeşimde de hiç birşey olmamıştı gebelikleri boyunca genetik faktörü var mı bu durumda bilmiyorum.

düne kadar bendede bişiy yoktu sadece kalp çarpıntım vardı dünden itibaren şiddetli baş dönmeleri başladı ama halaaa bulantım yoookkk akıntım oluyo sürekli kasık batmaları ara ara adet sancıları

Çarpıntı benimde oluyor bu hamilelikle mi alakalıymış? Gerilim filmi izlemeyi çok severdim artık izlerken kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor vazgeçtim o sevdadan :90:. Onun dışında da arada sırada oluyor. Sabahları crinone jel kullandığım için akıntı olayını ayırt edemiyorum. Kaç haftalık hamilesin? Göğüslerde hassasiyet var mı?

7 hafta 2 günlük oldm bugün ama benm çok midem bulanıyo bide çokk iştahsızım. hiçbişey yemek istemiyorum. hep çubuk kraker yiyorum uff geçsin bu mide bulantılarım. hemde sadece sabah değil akşam bile bulantım oluyo. dr hap verdi ama bi işe yaramıyo ama olsn bebeğim için ne zorluk varsa çekerm

kalp atısları ne zaman gorulur acaba bende 6 haftalık gebeyım kese goruldu adet tarıhımle uyumlu ama kalp atısları ıcın martın 15nde gel dedı ıster ıstemez terettut var

merhaba Tugba,

hayirli olsun canim, insallah sag saglim kucagina almayi nasip eder Rabbim.. darisi benim ve tüm anne olmak isteyen anne adaylarinin basina...sevgiler

kızlar bugün keseyi gördük benim hesabımla 6 hafta bitmişti doktor 5 haftalık dedi.. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah bebeğimi görürüm ve kalp atışlarını duyarımmmm

Ya benımde mıde bulantılarım devamlı oluyo ılaç fayda etmıyo cok aç oldugum halde yemek gormek ıstemıyorum kasık agrılarım var 7 hafta bıttı benımde ılk hamılelgımde bole deılım tek dılegım mıde bulantılarımın gecmesı bıde cok uyuyorumm sızdede aynı seylermı var

ben bilgisayara bakınca midem daha çok bulanıyo bi tuhaf bulantı ama gözlerim içinde dönüyo resmen uff geçsin artık hap ilaçta işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…