bu sabah idrar testimde ikinci çizgi çok silik göründü, ama 5-6 dk. bekledikçe koyulaştığını farkettim. ilk hamileliğim olacağı için çok heycanlıyım henüz kimseyle paylaşmadım.....
Ben daha 7 haftaligim canim[/QUOT
hayırlı olsun inşallah..ben bebeğimi kaybettim.dün kürtaj oldum.bebeğimin kalp atışları durmuş.çok çok üzgünüm.ilk hamileliğimdi.bu bebeği çok istiyorduk çok beklemiştik.Allah'ım bundan sonraki bebeğime uzun ömür ve sağlık versin inşallah..umuyorum ki en kısa zamanda tekrar hamile haberimi veririm inşallah...
Hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla doğar. Daha çok erken, kalp atışlarını duymadan eşinden başkasıyla paylaşma bence.
inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve iyi, mutlu haberlerini alırız...Ben daha 7 haftaligim canim[/QUOT
hayırlı olsun inşallah..ben bebeğimi kaybettim.dün kürtaj oldum.bebeğimin kalp atışları durmuş.çok çok üzgünüm.ilk hamileliğimdi.bu bebeği çok istiyorduk çok beklemiştik.Allah'ım bundan sonraki bebeğime uzun ömür ve sağlık versin inşallah..umuyorum ki en kısa zamanda tekrar hamile haberimi veririm inşallah...
ben bebeğimi kaybettim.dün kürtaj oldum.bebeğimin kalp atışları durmuş.çok çok üzgünüm.ilk hamileliğimdi.bu bebeği çok istiyorduk çok beklemiştik.Allah'ım bundan sonraki bebeğime uzun ömür ve sağlık versin inşallah..umuyorum ki en kısa zamanda tekrar hamile haberimi veririm inşallah...
amin inş. canım... kaçıncı haftada kalp atışları duyulur??
Merhaba ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlardanım. Bugün 5. haftamızı doldurduk yarın 5+1 olacağız İnşallah. İnşallah sağlıkla kucağımıza da alırız. Birşey soracağım sizlere sizde belirti var mı hiç? Ben de hiçbirşey yok önceki hafta biraz kasık ve bel ağrım olmuştu ama şuan ne mide bulanması ne göğüs hassasiyeti ne koku duyarlılığı.... Herkeste olacak diye birşey yok biliyorum ama en azından göğüsler büyümeye başlamazmıydı? Sizlerde belirtiler ne zaman başladı???
düne kadar bendede bişiy yoktu sadece kalp çarpıntım vardı dünden itibaren şiddetli baş dönmeleri başladı ama halaaa bulantım yoookkk akıntım oluyo sürekli kasık batmaları ara ara adet sancıları
Ben daha 7 haftaligim canim[/QUOT
Merhaba Maii,
cok gecmis olsun canim, neler yasadigini birebir hissedebilenlerdenim. Insallah ikinci bebeginde ayni seyleri yasamazsin, ben malesef yasadim. Allah kimseye yasatmasin... Selamlar
kalp atısları ne zaman gorulur acaba bende 6 haftalık gebeyım kese goruldu adet tarıhımle uyumlu ama kalp atısları ıcın martın 15nde gel dedı ıster ıstemez terettut var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?