herkese merhaba bende şubatta hamile olanlardanımmbugün itibariyle 4hafta 0günlük bebişim allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kucağımıza aldığımız günleride göstersin inş yarabbimm
hayırlı ugurlu olsun arkadaslar umarım hepimiz kucagımıza aldıgımı gunlerıde göruruz...
merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum buraya forum cok guzel bazen insana umut veriyo ben size bisi sorucam adetim 2 gun gecince cift cizgi gordum silikti ama 3 gun sonrada agriyla adet oldum bugun 3.gunum acaba ustunemi goruyorum hamile olabilirmiyim cvp bekliyorum bu arada yaklasik 1 sene once bebegimi dusurdum hala ugrasiyorum ve buraya sizinle dertlesmek icin de katildim ayrica cunki cok sekersiniz
merhaba kizlar bende hamileyim.asilama ile hamile kaldim.bu hafta 5. haftam sayiliyor.ama hala agrilarim var.sizin devam ediyormu?kasik agrilarim kesilmedi ve arada hala alttan agr giriyor sanki adet olucam gibi.korkuyorum bende surekli uzaniyorum falan ama normal mi anlayamadim hala.bir tek bende mi var acaba?sizler ne durumdasiniz anlatabilirmisiniz?
herkese Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah.
tsk ederim cnm.ama biliomusun bugun 3.gunum su anda kahve lekelenmem var.ve fazla da surmedi adetim aslinda arada bazen hafif regl agrisi gibi agri oluo hafif ama atesime baktim dusmus ustune görmüs olamam dimi varya hep herseyden bi umut cikarir olduk ne zor is ya
Hamile olduğumu cumartesi günü öğrendim, allah sağlıkla kucağıma vermeyi nasip etsin:)
moralim bozuk yaaasanki bebegim hic olmicak gibi gelio
moralini bozma, bu işte en önemli şart yüksek motivasyon. bir doktora görün eğer uzun süredir deniyorsan ve hep olumlu düşün lütfen. inşallah en yakın zamanda pozitif sonucu duyarız senden
Bende bugün öğrendim kan testi yaptırdım ve 1777 çıktı ,acaba ne kadarlık bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?