2011 Şubatta Hamile Olduğunu öğrenenler buraya :)

hayırlı ugurlu olsun arkadaslar umarım hepimiz kucagımıza aldıgımı gunlerıde göruruz...

merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum buraya forum cok guzel bazen insana umut veriyo ben size bisi sorucam adetim 2 gun gecince cift cizgi gordum silikti ama 3 gun sonrada agriyla adet oldum bugun 3.gunum acaba ustunemi goruyorum hamile olabilirmiyim cvp bekliyorum bu arada yaklasik 1 sene once bebegimi dusurdum hala ugrasiyorum ve buraya sizinle dertlesmek icin de katildim ayrica cunki cok sekersiniz

10 milimetreydi.. allahım bu ne büyük mutluluk.. 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicem. ya rabbim bu mübarek günde bebek isteyen tüm kadınlara annelik duygusunu yaşat. hepinizin kandili mübarek olsun..

5 hafta 4 günlük bugün, senin durumunu da okudum ama pek bir bilgim yok açıkçası, sanırım adetin normal yoğunluktan çok azsa üstüne görme olabiliyor. ama bazı durumlarda çift çizgi görülüp sonra adetle atılabiliyormuş.. yani bu tam bir düşük de sayılmıyormuş.. başka bilenler varsa daha faydalı olabilirler.

cvp icin saol yani kimyasal gebelik olabilirmi diosun ama bazen hafif de olsa bi agri oluo karnimda test yapcam ama korkuom bu rada allah kucagina almayida nasip eder ins.cnm

merhaba kizlar bende hamileyim.asilama ile hamile kaldim.bu hafta 5. haftam sayiliyor.ama hala agrilarim var.sizin devam ediyormu?kasik agrilarim kesilmedi ve arada hala alttan agr giriyor sanki adet olucam gibi.korkuyorum bende surekli uzaniyorum falan ama normal mi anlayamadim hala.bir tek bende mi var acaba?sizler ne durumdasiniz anlatabilirmisiniz?
herkese Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah.

canım moralini bozmak istemem ama benimde önceden başıma geldi.çift çizgide yanılma payı neredeyse yok.erken gebelikte düşüklere çok takılma.bi dr a danış istersen ama bence düşük oluyor.benim 15 günde düşmüştü.şiddetli ağrı ve kanamayla sürmüştü.hakkında hayırlısı olsun.seni üzmek için söylemedim.yinede dr daha iyi bilir.

gayet normaL canım.çok yorma kendini arada soluna doğru yat dinlen.korkma olur mu

tsk ederim cnm.ama biliomusun bugun 3.gunum su anda kahve lekelenmem var.ve fazla da surmedi adetim aslinda arada bazen hafif regl agrisi gibi agri oluo hafif ama atesime baktim dusmus ustune görmüs olamam dimi varya hep herseyden bi umut cikarir olduk ne zor is ya

selam kızlar bende hamile olduğumu 5 gün önce öğrendim allahım saglıklı sıhatlı kucagımıza almayı nasip eder.

canım düşüyor diyemem aslında tam olarak ama düşük tehlikesi geçirdi,ğin net.bi dr a görün bence.sana bazı ilaçlar verecektir.progestan diye bir ilaç verecek günde 3 defa içceksin.folik asit falan.hakkında hayırlısı olsun.

moralini bozma, bu işte en önemli şart yüksek motivasyon. bir doktora görün eğer uzun süredir deniyorsan ve hep olumlu düşün lütfen. inşallah en yakın zamanda pozitif sonucu duyarız senden

tsk ederim cnm 1 seneyi asti esim gidelim diyo ama bilmiorum insallah bende bigun burdam bagiririm hamileyiiiimmmmmmmmmmm diyeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…