• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Takı ve aksesuar tasarımlarım

Pembe tonlarda TaC'm :12:

$93.webp

Son düzenleme:
Beğenipte almak isteyenlere büyük müjde isteyene PTT KARGO kapıda ödemeli gönderiyorum.:46::46:

ellerine emeğine sağlık apoletler ve broş tam benim tarzım çok güzeller...beyaz askılı düz renk bir badide sürekli bunlardan kullanırım çokta seviyorum bayıldım bayıldım... :52::52::52::52:

Son düzenleme:
ellerine emeğine sağlık apoletler ve broş tam benim tarzım çok güzeller...beyaz askılı düz renk bir badide sürekli bunlardan kullanırım çokta seviyorum bayıldım bayıldım... :52::52::52::52:

Çoook teşekkürler evet kolay yoldan basit tshirt yada bodyleri şıklarştırmak için apoletler harika seçim:69:

almayı düşünüyorum canım badi için apolette almak istiyorum:66: onların da fiyatını ve başka apolet modelleri varsa onları da koysana:42::42:

Şuan da bir kaç siparişi yetiştirmeye çalışıyorum ama yeni apolet modelleri çıkartmayı düşünüyorum yakın zamanda inş. elimde şuan konuda olanlar 3 adet var :91:

Hepsi cok güzel, muhtesem bayildim!!
Nerde satiyorsun?
Ayrica nerden esinlenip yapiyorsun?

Bende yapiyorum ama benimkiler seninkiler yaninda hic kalir,
mahi devran tacina bayildim

Hepsi cok güzel, muhtesem bayildim!!
Nerde satiyorsun?
Ayrica nerden esinlenip yapiyorsun?

Bende yapiyorum ama benimkiler seninkiler yaninda hic kalir,
mahi devran tacina bayildim

ÇooooOOk teşekkür ederim. Sizin yaptıklarınızda güzeldir eminim. :69:Esinlendiğim birşey olmuyor oturuyorum malzemelerin başına döküyorum hepsini önüme başlıyorum düşünmeye yapıyorum bozuyorum yapıyorum bozuyorum :27: tamam bu oldu deyince bırakıyorum. İnternet üzerinden Ptt kapıda ödeme ile birde bulunduğum şehirde elden satıyorum yalovada bulunuyorum:69:

Back
X