• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Takı ve aksesuar tasarımlarım

KK nın süslü hanımları bana trend yada trend olmaya aday fikirlerinizi sunabilirsiniz. :69:

HÜRREM TACI

Muhteşem yüzyıl dizisi ile birlikte takıları da rağbet görüyor. Yüzüğü ve kolyesine çare bulan üretimciler saç aksesuarlarına çare bulamadılar. :51:Hiçbir yerde eşi benzeri olmayan saç aksesuarlarının yapımıda devam ediyorum.:69: Özel işçilik ve emekle birebir sayılacak kadar benzetilen bu taç özel günler nişanlar yada kınalar dışında da günlük kullanıma uygundur.

Eki Görüntüle 219015 Eki Görüntüle 219016

İki ezeli düşmanın ortak kullandıkları aksesuar :27:

Muhteşem yüzyıl aksesuarlarım - Hürrem & Mahidevran Tacı

Hiçbir yerde eşi benzeri olmayan saç aksesuarlarının yapımına devam ediyorum. Özel işçilik ve emekle birebir benzetilmeye çalışılan bu taç özel günler nişanlar yada kınalar dışında da günlük kullanıma uygundur.
-Dizide iki şekilde kullanılmış iki şekilde toka ile sabitleyerek kullanılabilir.
:12:

Eki Görüntüle 219357 Eki Görüntüle 219358 Eki Görüntüle 219359 Eki Görüntüle 219360

Son düzenleme:
Gelin Topuz Aksesuarı:12:

Eki Görüntüle 221959

Düğününüzde şık olmak için milyonlar dökmenize artık gerek yok uygun fiyatla gelin başınızı süslemeniz için size iyi bir alternatifim var ! :45:Özel işçilik ve emekle özel gününüzde özel olmanız için tasarlanmıştır.

Kemik rengi , inci detaylı yada işlemeli her gelinliğe uyacak şık bir toka. İsterseniz topuzunuzun arkasına isterseniz saç tepesine toka yardımı ile tutturulabilir.
:69:

Gelin saç aksesuarı :10:

$92.webp$Adsız.webp

Düğünlerde yada özel günlerde şık olmak için özel işçilik ve emekle tasarlanmıştır.

Kemik rengi , inci detaylı yada işlemeli her gelinliğe yada kıyafete uyacak şık bir toka. İstenirse topuzun arkasına istenirse saç tepesine toka yardımı ile tutturulabilir.
Örnek resimde saçtaki duruşunu görebilirsiniz.
:69:

Herkese sevgiler :71:

Muhteşem yüzyıl taçları - Mahidevran Tacı

Eki Görüntüle 223813 Eki Görüntüle 223814 Eki Görüntüle 223815

Hiçbir yerde eşi benzeri olmayan saç aksesuarlarının yapımına devam ediyorum.:46: Özel işçilik ve emekle birebir sayılacak kadar benzetilen bu taç özel günler nişanlar yada kınalar dışında da günlük kullanıma uygundur.:69:

İyi kötü yorumlarını eksik etmeyen herkese sevgiler... :71:

emeğine sağlıkk hepsine bayıldımmm:) hele muhteşem yüzyıl taçlarıı tam benlikmiş:) yalnz yanlarına fiyatlarını da yazarmısınn:69:

emeğine sağlıkk hepsine bayıldımmm:) hele muhteşem yüzyıl taçlarıı tam benlikmiş:) yalnz yanlarına fiyatlarını da yazarmısınn:69:

Maalesef fiyat yazınca uyarı veriliyor :(( bu yüzden mesaj yoluyla iletişim bilgilerimi verip görüşme yapabiliyorum.

Muhteşem yüzyıl taçları - Hürrem tacı

Eki Görüntüle 224745 Eki Görüntüle 224746

Sipariş üzerine yapılan özel emek ve günler alan işçilikle ortaya çıkan bir tasarım. Sizde özel sipariş ederek ister renk farklılıkları ister detay farklılıkları talep edebilirsiniz. :69:

Son düzenleme:
Back
X