2011 temmuz anneleri göbek şov başlıyooooor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zazez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay biranda sadece lacivert kismii goruyorum nerde bebek diye aradim elbisenin beyaz sis kismini goremedim cok guzel gobusun

tocaman oldum yaa bu sabah kalktım yüzüm şişmiş sinir oldum ya iyice hamile moduna girdik::)

kizlar yaa benim göbegim hic büyümüyor, demek o kadar yagli bir vücudum varmiski bebegi henüz göremiyorum, yani sanki gittikce kücülüyor göbegim bana öyle geliyor ilk trimester de daha sisti sanki göbegim simdi hic yok esim bile diyo sen zayifliyormusun nee bi gaarip oldum yaa ama gögüsler ayni onlarin masallahi var :))))

benim gibi olan varmi aranizda ?????

Canım takma kafaya. Bazı annelerin karnı geniş olurmuş

Geçen arkadaşım gördü beni, sende göbek yok dedi. Onun benim zamanımda daha fazlaymış mesela.

Canım takma kafaya. Bazı annelerin karnı geniş olurmuş

Geçen arkadaşım gördü beni, sende göbek yok dedi. Onun benim zamanımda daha fazlaymış mesela.

evet öyle oluyormus ama cikmadi karnim bide kücüldü anlamadim, o kadar genismi acaba :)))) ben eltimi hatirliyorum 3 aylikken basladi 9 ayliga kadar 35 kg aldi.... ve dehset birseydi 3 aylikken kocaman göbegi vardi mesela tabi o benden biraz daha inceydi farkediyordur mutlaka inslalh hersey olundadir , senin basagrilarin ne durumda canim cinsiyetinide ögrenemedin dimi daha, herseyin hayirlisi

ne güzel ya, göbüş ben hamileyim, ben hamileyim demeye başlamış valla,
bende en kısa zamanda göbüşümü koyucam... zaten bakıyorum tüm arkadaşların göbüşlerine çok hoşuma gidiyor...
hadi kızlar tüm göbüşler kocimik kocimik olsun....
ama sanırım benimkinin durumu sabah ve akşam olmak üzere 2 halde oluyor, sizinkilerde öyle dimi.......

İnşallah yolundadır canım. Aklına kötü şeyler getirme

Valla arada yokluyorlar maalesef ve çekilmez oluyor

İnşallah bu cumartesi öğreneceğim cinsiyetini canım

Maşallahhh

@tekin_pinar
@festan
masallah yaaaa cok kibar bi göbek, icindekilerde fir fir dönüyordur simdi oracikta :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…