@limon canim sen ne zaman resim ekleyeceksin yaaaa, yoksa ekledine benmi atladim
ay biranda sadece lacivert kismii goruyorum nerde bebek diye aradim elbisenin beyaz sis kismini goremedimcok guzel gobusun
cok ama cok seklersiniz kızlar eminim dahada buyudukce daha da tatlanacaksınız :))
maşallah sizeee
aynı badiden bende de var. LCW.dan almıştım, çok şeker yaaa
kizlar yaa benim göbegim hic büyümüyor, demek o kadar yagli bir vücudum varmiski bebegi henüz göremiyorum, yani sanki gittikce kücülüyor göbegim bana öyle geliyor ilk trimester de daha sisti sanki göbegim simdi hic yok esim bile diyo sen zayifliyormusun nee bi gaarip oldum yaa ama gögüsler ayni onlarin masallahi var :))))
benim gibi olan varmi aranizda ?????
Canım takma kafaya. Bazı annelerin karnı geniş olurmuş
Geçen arkadaşım gördü beni, sende göbek yok dedi. Onun benim zamanımda daha fazlaymış mesela.
evet öyle oluyormus ama cikmadi karnim bide kücüldü anlamadim, o kadar genismi acaba :)))) ben eltimi hatirliyorum 3 aylikken basladi 9 ayliga kadar 35 kg aldi.... ve dehset birseydi 3 aylikken kocaman göbegi vardi mesela tabi o benden biraz daha inceydi farkediyordur mutlaka inslalh hersey olundadir , senin basagrilarin ne durumda canim cinsiyetinide ögrenemedin dimi daha, herseyin hayirlisi
Nazarlardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?