2011 temmuz anneleri göbek şov başlıyooooor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zazez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy ne tatlısın sen öyle ya,burda bana tek bebiş değil de 2 bebiş varmış gibi geliyor :) Omurgana maaşallah nasıl taşıyor göbişini benim göbiş de seninknin 3 te 1i ama şimdiden bacakları ayırarak yürümeye başladım.
Bu arada kızlar ben de birkaç gündür bebişi hissetmeye başladım,gaz pıtpıtı 1 aydır vardı da bu daha farklı bi pıt,pıt değil de sessiz bi küt gibi.Çok güzel bi şey,her zaman olmuyor tabi günde birkaç kez.

masallahh ikiniziedee bazilarinin ic karin büyük oldugundan disarida cok belli olmuyo sekil A da gözüktügü gibi :)))
tütütü nazar degmesinn

maaşallah cnm senin göbişin de çok tatlı,ben de bi çektiremedim eşime hep unutuyorum.Erkek miydi seninki,basenlerden almamışsın

pupupu! 41 kere maşallah!
benimde hemen hemen bu kadar işte.. milletin koca koca göbişlerini görünce üzülüodum demekki benim gibiler de varmış..

tşklr kızlarrrr.hepimizeee 41 kere maşallaahh...semenyacım ewet erkekkkim geliyor buaradaa...

pek beceremedim kızlar idare edin ama çok büyük cıkmışızzzz herkes hiç belli deil diooo

Eklentiler

• $12022011446.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
kız meliş iyi bakmıssın kendine hee maSAllah sana tatlım benm oglan da ben burdayım dio ama:))

kız meliş iyi bakmıssın kendine hee maSAllah sana tatlım benm oglan da ben burdayım dio ama:))

hee kusum aman nerdee kilom var zaten bide üstüne almayam diye ugrasıomm kuzum inanki ben hamiş kalmadanda ecük göbüşüm vardıı

kızlar çok tatlısınızikinizede maşallah Allahım nazarlardan korusun sizi ve tosun oğluşlarınızı ya sizin göbüşler erkek göbeği sivri olur tabusunu yıkmış bence

yok canım ben öle çok zayıf deilim zaten öle olsam dogru yani kemikliyi bide yana dogru acılım oldugu için öle duruyo normalde giyinince göbüş cıkıyo içkarnım ne kadar ne geniş olsada benim suanda o aldıgım 3 kilo göbüşümdee bide daha yeni bu ay böle olduk hele bi dur aylar gecsin bakalımmm

Son düzenleme:
kızlar çok tatlısınızikinizede maşallah Allahım nazarlardan korusun sizi ve tosun oğluşlarınızı ya sizin göbüşler erkek göbeği sivri olur tabusunu yıkmış bence

:) tbi cnm nazla kıyaslayıncaa o tabuyu yıkmış gibi görüneblirizz amaa bakalımmönmzde inşallah daha çok hafta war,belli olmazz tabunun yıkılıp yıkılmadığı tatlımmm:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…