2011 temmuz anneleri göbek şov başlıyooooor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zazez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eki Görüntüle 164307 Eki Görüntüle 164308 Eki Görüntüle 164309

bu da 24+0 haftalık oglum ve ben ve de meshur ayna önü pozumuz:))
Nazcım maşallah sadece göbiş var, çok güzel bir hamilesin şekercim..
Maşallah güzel annesi size

Canım senin de göbişine ve bebişine maşallah.. Baya baya belli artık göbişlerimiz, eee 6. aya girdik ne de olsa...

canımm maşallahhh nasıl güsel büyümüş kuzun
Allah nazardan saklasın
buraya girmişken bende ekliiim hemennn

Ayy ne fit annelerr maşallah hepinize, benim basenler yandan yandan gidiyo valla ya

zazez mineee, maşaallah göbüşlerinizde çok güzel sizde,ne hoş bakımlısınız ve çalışabiliyorsunuz çok özendim.benim zor geçiyor,saçımı taramayı özledim.valla insanlıktan çıktım sanki,bi geçse şu bulantı,halsizlik.ay neyse sıkmayım canınızı,çok güzelsiniz,banada bulaşır inşallah

canımm evde olsam bende paspal olurum mutlaka
ama çalışınca mecburen saç makyaj derken insana benziorus
ama eğer çok canın sıkılıosa bu durumdan bi gidip fön çektir çok ii moral oluo insana

süper gözüküyosunuz kıslar maşallah

teşekkr ederimmmm

oooo maşallahh göbişler yarışıyor
Allah a emanetsinizzz

saol canım sende koy hemşerim yaa senin göbişinide görelim

Zehracım maşallah fıstığım, çok tatlısınız kızınla.. 76 yı da hiç göstermiyorsun, ben de 77 kilo oldum Zehraaaa

saol kuzum ama benm boyum senn kadar uzun diil
168 im ben o yüzden kilom fazla malesef

masallah sana ve mniik prensesine canım cok seker olmus göbüşün baya buyumus

annnaaammm o elbiseye bayıldım kızzzz elbisen kaybolsun ben bulayım zehraaa cok tatlısınız masallah caglaya da sana da

canım benm saol senn kadar olamayız ama
valla o elbiseyi geçen sene boynerden almştım
iikide almşm haftasonu nişana giderken giydim
başkada bişiim olmadı

hepiniz de bebişlerinizle harika görünüyorsunuz,aman nazar değmesin.yün aldığım bir yer var kadın 5 aydır fark etmemişti,bugün fark etti bir de hurmayla zemzem ikram etti bana.artık belli ediyoruz kendimiziBir de benim göbek deliğim çatlayacak gibi ya,çıktı iyice dışarı,başka yerlerim çok şükür henüz çatlamadı ama napcam ben bu göbiş deliğimi.ne sürsem geçer

maşallah Allah hepinizi nazarlardan korusun kızlar bizim topiğimizin anneleri gerçektende çok güzeller maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…