maşallah diyorum, hem sana hem de foto ekleyen diğer annelere,göbeklerine ve bebeklerine.....
oo maaşallahhbu arada aynı bluzdan bende de var..çok rahatediyorum
Nazcım maşallah sadece göbiş var, çok güzel bir hamilesin şekercim..
Maşallah güzel annesi size
Canım senin de göbişine ve bebişine maşallah.. Baya baya belli artık göbişlerimiz, eee 6. aya girdik ne de olsa...
allaha emanetsinizbakıyorum da biz gibi yuvarlanıp gidiyosunuzzz
canımm maşallahhh nasıl güsel büyümüş kuzun
Allah nazardan saklasın
buraya girmişken bende ekliiim hemennn
Kızlar ikiniz de harika çıkmışsınızz :))))))) Çok beğendim :))))
Ayy ne fit annelerr maşallah hepinize, benim basenler yandan yandan gidiyo valla ya
zazez mineee, maşaallah göbüşlerinizde çok güzel sizde,ne hoş bakımlısınız ve çalışabiliyorsunuz çok özendim.benim zor geçiyor,saçımı taramayı özledim.valla insanlıktan çıktım sanki,bi geçse şu bulantı,halsizlik.ay neyse sıkmayım canınızı,çok güzelsiniz,banada bulaşır inşallah
oooo maşallahh göbişler yarışıyor
Allah a emanetsinizzz
masallah sana ve mniik prensesine canım cok seker olmus göbüşün baya buyumus
annnaaammm o elbiseye bayıldım kızzzz elbisen kaybolsun ben bulayım zehraaa cok tatlısınız masallah caglaya da sana da
maşallah Allah hepinizi nazarlardan korusun kızlar bizim topiğimizin anneleri gerçektende çok güzeller maşallah
maaşallah tatlım süper görünüyosunuz
tatlım maaşallah çok şık olmuşsunuz ve çoook şirin görünüyosun
teşekkürler tatlım benim evet yanaklar doldu eeee 8 kilo alınca böyle oluyorOOOH MAŞALLAH CANIM ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN YANAKLARDA DOLMUS SANKİ GUZEL ANNECİK
maaşallah bizim güzel prensesimize ve annesineEki Görüntüle 166191 işte ben ve minik prensesiimmm
Eki Görüntüle 166191 işte ben ve minik prensesiimmm
Eki Görüntüle 167056 gunaydın kızlar ..buda bıızm dun aksma kı son halımız
Eki Görüntüle 167056 gunaydın kızlar ..buda bıızm dun aksma kı son halımız
maşallah minecim sana ve güzel prensesineeeEki Görüntüle 166191 işte ben ve minik prensesiimmm
zehroşumm yine harkasın balım maşallah kuzusuna ve sanaaa
maşallahh sana ve yakışıklı ogluna pınarcımmm
maşallah sana ve bebişine canımmmEki Görüntüle 167056 gunaydın kızlar ..buda bıızm dun aksma kı son halımız
Göbüşler aldı başını gidio bakalım nolcak
yirim kzı sizi bennn n
ne kadanaka tatlı cıkmısınız öle ana ogul
bu arada bu tsörtten de var bende
topikle aynı seyleri almısız galiba herhalde sanırsam:))
maaşallah tatlım çok şeker çıkmışsınız
maşallaahh mnik kuşuumm..belli etmeye başlamış bebiş kendini artıkk
hepinizin göbüşlerine maşallah canlarımmbende çektirdim şirkette arkadaşıma ama bilgisayar bozuk resim ekleyemiyorum düzelince ilk iş göbüşümü ekleyeceğim bende
maşallahh sana ve yakışıklı ogluna pınarcımmm
cok tesekkurler melike...senin göbüste harika görünüyor
Haziran gobuslerine de eklemistim, ama kendimi buraya transfer ettim ya, buraya da ekleyeyim istedim. Bu da ben ve kizimin gunbe gun sisirdigi karnim
Eki Görüntüle 168487
Haziran gobuslerine de eklemistim, ama kendimi buraya transfer ettim ya, buraya da ekleyeyim istedim. Bu da ben ve kizimin gunbe gun sisirdigi karnim
Eki Görüntüle 168487
Eki Görüntüle 168487
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?